.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Фен
    Град
    Plovdiv, Bulgaria

Нямам представа какво да направя

Здравейте!
    Надявам се, че ще можете да ми дадете обективно мнение, тъй като няма с кой да споделя, а много ми се ще да чуе мнението и на някой, който е извън ситуацията. Ще се опитам да бъда възможно по-кратка.
    Аз и едно момче се запознахме преди няколко години на един лагер на морето. Там имахме някаква авантюра , но след лагера всичко приключи. Продължихме да се виждаме от време на време, около веднъж - два пъти годишно като приятели, когато той има път към моя град ( по работа или друг повод, но не е идвал специално да се виждаме ). След тези наши срещи си чатехме по-интензивно в скайп, но след това чатът замираше и така до следващия път.
    Преди около месец някъде се видяхме пак, стояхме няколко часа и си говорихме, не може да се каже, че флиртувахме, но определено нещо пак ми "притръпна" за този човек. Напоследък си пишем все повече, все по-дълго и до все по-късно. Всеки от нас прави на другия накакви подмятания, провокираме се понякога, говорим си със заобикалки за това, което се е случило помежду ни на онзи лагер.
    Проблемът е, че той си има много сериозна приятелка. И че когато сме се виждали и аз съм била свободна съм му показвала, че го харесвам (поне си мисля, че явно съм го показвала), но той не е правил нищо, според мен заради нея.
    И някак си не ми се ще да се впускам в някакви филми, които няма да се случат, но и не ми се ще да започна да го игнорирам, ако има шанс за нещо повече да се случи. Той живее в друг град, но е близо и има собствен превоз, така че това не е проблем, според мен. Моля изкажете мнеие. Благодаря предварително!
    ThoSe WhO WiLL NoT FoLLoW ArE DoomeD TO LeaD.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Ако имаше намерение да прекрати връзката си, до сега щеше да го е направил.
    Дори да се поручи нещо, винаги ще си втора дупка на кавала.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Member Аватара на delly
    Град
    София
    Може би трябва да му намекнеш по настойчиво...естествено ако си готова да бъдеш другата....
    Step by step, heart to heart, left right left
    We all fall down like toy soldiers
    Bit by bit, torn apart, we never win
    But the battle wages on for toy soldiers

Това че има превоз нищо не означава. Друг град си е друг град. Не вярвам той да зареже сериозната си приятелка, заради авантюра с момиче, което не познава. Все пак с теб нещата изобщо не са сигурни, ще се виждате рядко и той ще бъде супер прецакан, ако зареже гаджето си. Не казвам да го игнорираш, познавате се, виждате се понякога и всичко е ОК. Просто не си прави някакви планове и забрави за връзка с тоя човек.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си