- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момиче прави комплимент?
Дам, и аз така.Първоначално написано от shoael
Аз често правя комплименти на хората, независимо от пола.
Дори на хора, с които не се разбирам открито, се е случвало да им направя комплимент, защото съм си такава.
На виждам нищо лошо човек да постъпва като мен, стига да не го прави фалшиво, прекалено често и т.н. - тогава има голям шанс да те разберат погрешно - или че се мазниш, или че досадно се слагаш.
На мъже понякога е наистина странно да направиш комплимент, защото може да си помислят, че ги харесваш, а това да не е така. Или пък да почнат да те гледат отвисоко. Много си зависи. Аз се радвам, че в повечето случаи се приема добре и сърдечно, точно колкото сърдечно и искрено съм си изказала положителното мнение.
Не мисля, че само мъжът трябва да прави комплименти. Всеки може да го прави, според мен без да се прекалява, защото обсипването с комплименти е като пресоляване на ястието, т.е. не се "яде".
Бтв определено е неловко да правиш комплимент на някой, който НЕ те харесва, а ти него да. Смисъл, винаги се получава конфузно, все едно го сваляш и т.н. В такива случаи избягвам, за да си спестя неловкостта на ситуацията.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride