- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да напълнея ?
Хора обяснете ми как да напълнея .. някои казват яж .. та аз ям като луд .. почти 1,70 съм и съм 44 кг. някои казват , че ми е бърз метаболизма .. моля кажете ми с тренировка или какво ..![]()
ем яж![]()
ако наистина не се получава с ядене взимай хранителни добавки
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
уфф тва не е отговор кажете нещо по различно ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Като теб съм - 168 при 43 килограма.
Идеална си, не им се връзвай.![]()
аз съм момче брееее![]()
Е, лошо тогава.![]()
Пий бирена мая за повече апетит. Родителите ти слаби са?
ми мама да ... баща ми е висок и строен ..
и сега на 15 август правя 14..
пффф... не стига , че задаваш тъпи въпроси пък и на всичко отгоре претенции... тцтц.. и за да ти кажа да ги пиеш значи съм видяла ефект от приемането им...Първоначално написано от dani9363
![]()
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
Еми истината е в храната.Преди и аз бях много слабичка 170 см. , 48кг.,сега съм 53 и ги качих за около месец.Яж по 5-6 пъти на ден,винаги по едно и също време.Успех!
Бирена мая+филия хляб намокрена с вода и поръсена със захар.
филия хляб намокрена с вода и поръсена със захарПървоначално написано от titinkaa
??
Само прибави сиренцето и стана попара.Първоначално написано от Isabelle
![]()
Да,лекар ми го е казвал.Първоначално написано от Isabelle
Ако метаболизма ти е здрав като моя, трябва да ядеш само мазно !![]()
И аз имам същия проблем - 38 кг/162 см. Бях качила 4-5 кг по едно време ама после бях на пълно задържане и не можех да кача и грам отгоре
. Ся пак съм ги свалила
![]()
![]()
. Това лято се надявам да напълнея... Пробвам да ям редовно и стабилно, но нищо не става засега. И аз май ще пробвам това с бирената мая та дано помогне! Ще следя темата.
То си е до гени и колкото и да ядеш понякога е почти невъзможно да напълнееш. По тая логика и аз мога да кажа на някой с наднормено тегло "еми не яж", ама то не става просто така.Първоначално написано от 4o4ina
Аз ся си купих бирена мая и дано има някакъв ефект... В един друг форум четох, че от яйчен шейк и други такива напитки много се пълнее (като го пият редовно и се хранят стабилно де). На мен лично ми се струва голяма гадост, ама ще го пробвам...
Иди на диетолог или лекар, за да ти кажат компетентно мнение. Не става само да набиваш вафли и дюнери и всичко да се превърне в мазнини.
Ако се тъпчеш,можеш да напълнееш,ако се ограничаваш,спазваш диети и правиш упражнения,можеш да отслабнеш,какво не разбра?Първоначално написано от mayaaa
![]()