.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Мисля, че съм нисък :S

Помогнете !!!! На 13 години и половина съм и съм висок едва 170 см..Майка ми е 170, а баща ми 175..Единия ми дядо(бащата на майка ми) е 189 а другият ме дядо е 165 .. Докторите ми казват, че има 70 % вероятност да съм с гена на майка ми.Ако съм с него ще бъда минимум 185..Притеснявам се...Личната лекарка ми каза, че това лято съм щял да израстна с минимум 12 см, но не и вярвам...Как мислите вие ?

Нисък ли съм ?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не си, спокойно. Плюс това си на 13- имаш още време да растеш.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен
    Имам 20 санта кур и съм на 10 години!!! Малък ли ми е? ПООМОООООЩ

ПП. Сори за спама, ама не се сдържах

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    На 13 и половина.. ще има да растеш ооще доста, не се притеснявай! Ти тепърва започваш да се развиваш
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Супер фен Аватара на 4o4ina
    малееее,егати джуджето

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    'Баси ниския дето си ::X тцтц....

По-спокойно, ще пораснеш. Има време още

anonymous682486
    Guest
    Това гавра ли е .На 13 г. 170 см абе това си е напълно нормално.Аз съм на 18 г. и съм 180 см още малко ще стана висок и това.Мисля че до 25 г. човек се развива и после влиза във категория "зрял мъж".А ти определено си напълно нормален със този ръст така че няма причина да се притесняваш!

Повече от фен
    пич добре си си бе . стига се комплексира . наи - добрия ми фр е на 16 и е 164 :ДД
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    Ти нормален ли си, хората крака нямат, шизофреници са, слепи, глухи, нями са ... той бил на 13 и имал голям проблем ...
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Ако на 17 съм 175 още колко см мога да порасна?? Или няма да мръдна повече
    Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    nik xaxa123456789
    сякаш се е чудел какво номерче да напише хаха
    тъп въпрос със тъпи обяснения и тъпи факти
    какъв ти е истинския въпрос ?!
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Момче..радвай се,че си на 13 и си 170 см.Тепърва ще се издължаваш
    Абее и моите родители са високи(над 175 см),ама аз съм почти на 18 и едва хващам 163 см(Като не съм пораснала и сантиметър от 7 клас )
    Успокой се

Изобщо да не ти пука че си нисък пич. И аз съм нисък, но какво от това? Ако си веселяга, общителен и със самочувствие ръстът ти е най-малкият проблем. На 13 години аз бях 160см сега съм на 16 и съм 170, но не ми пука. По-добре ли е да си някакъв маркуч като Славито ?

Абсолютно нормално висок си. На 13 си, в крайна сметка. Още ще растеш. Ако майка ти е висока 1.70, то тя си е висока жена, смея да твърдя, тъй че дори да надделее нейния ген у теб, пак ще си висок.

Супер фен
    Спокойно, не си нисък, имаш още доста време да растеш.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Мега фен Аватара на Colouring
    Не се шашкай,перфектен си за годините.Момчетата се развиват по-бавно,ще видиш как неусетно ще дръпнеш супер много.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си