.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Град
    Somewhere between Heaven and Hell

> Сложна ситуация

Здравейте! Ще започна по същество. Става дума за малко объркано положение. От известно време си пиша с едно момче-ей така приятелски. Всичко е супер, имаме много теми на разговор-и на двамата ни е интересно и забавно да си пишем. Като си пиша с него, някак ми се оправя винаги настроението, не знам как го прави. Знаем доста неща един за друг и мога да кажа, че е страхотен човек. И сега проблемът идва оттам, че напоследък много често си мисля за него. Ще си кажете-голяма работа, това ли било?!! Работата е там, че си имам приятел. Той знае за него, че си пишем и няма нищо против-нали сме само приятели. Забравих да добавя и, че това момче е от друг град. Той също знае, че си имам приятел. Не съм от тези момичета, които са по несериозните връзки и ходят с няколко наведнъж. Точно заради това не мога да си обясня-с това момче си подхвърляме разни закачки от време на време, харесва ми и като външен вид и характер, почнах да го сънувам доста често, да си мисля за него-а дори не съм го виждала. Това е другият проблем-почнах да изпитвам желание да го видя, да излезем и да си говорим наживо. Искам да го опозная още повече, искам да видя реакциите му извън интернет. Вече ми е много объркано, защото държа на приятеля си, а в същото време това момче ми привлича интереса толкова много. Не ме разбирайте погрешно, не съм искала да се стига дотам. Нито имам намерение да късам с приятеля ми, няма такова нещо. Чудя се дали това е само интерес (чисто приятелски) или има някаква тръпка, дори минимална. От друга страна той също, в един момент се държи абсолютно приятелски, а в друг проличава, че има нещо повече, но не си признава. А винаги съм си мислила, че не може да харесвам 2 момчета. Наистина се намирам в объркано положение-дайте някой съвет. =D>
    -Моля без такива от рода да не ги разигравам, защото няма такова нещо. Не искам да наранявам нито един от двамата, нито искам да ги изгубя, защото значат много за мен. Макар и все още да не знам какво със сигурност за единия. Очаквам мнения, не заяждане.
    Никой не ме познава толкова добре, че да има правото да ме подценява.

Ще ти дам един съвет(може да не е точния,защото съм пиян ),Покани го във вашия град,идете на кафе,обаче покани и приятеля си (Иначе ще му стане гадно) поприказвайте си с него чисто приятелски....Гаджето ти няма да се сърди че си говориш със друг-А обратното той ще ти има вече доверие....А за сънуването и за мисленето незнам какво да ти кажа...

При положение, че е от друг град нито можете да бъдете истински приятели, нито можете да бъдете нещо повече /а и ти казваш, че не искаш/, тъй че най-добре е да прекратиш контактите си с него и по този начин ще спреш и да го сънуваш, и да мислиш за него.

Абе много ми е интересно как имаш смелостта да го напишеш това в интернет? Ами ако приятелят ти случайно попадне на темата или някой приятел му го покаже, все пак всичко става, и ако разпознае историята? Не знам, явно само мен ме обхващат такива паранои...

Супер фен
    Питомното или дивото - вечната дилема. С приятеля си имаш някаква сигурност, познавате се добре, т.е, знаеш му както негативите, така и хубавите качества... Въобще имаш нещо изградено с него. Но пък другият те привлича, защото е обгърнат с мистериозност, все пак колкото и да сте си писали, не знаеш на живо какви биха му били реакциите. Интригуващ ти е точно заради неизвестността. Все едно да сравняваш светлината с мрака - на светло виждаш всичко, докато тъмнината крие загадки, които любопитството те подтиква да узнаеш. Отдалечи се и от двамата за известно време, за да разбереш към кого те тегли повече,т.е спри контакти с тях за няколко дена.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Мисля, че това е просто моментно увлечение, защото общуваш с нещо ново и недостъпно, заради връзката ти и километрите.
    ^^^
    Бургас <3

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Доста срещана история. Винаги ще има привличане към други момчета, независимо колко казваш, че държиш на момчето до теб, че не мислиш за раздяла или изневяра. Явно има нещо, което гаджето ти не го дава, а това момче .. го дава. Мимолетно увличане.. нищо повече не е. Но аз съм на този акъл, че помислиш ли за друго момче, докато имаш сериозна връзка, значи нещо куца и не е както трябва. Твое си е решението какво ще правиш от там нататък. С кого ще ти е по-хубаво. Но замисли се, че гаджето ти е при теб, а този не!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Щом си имаш стабилна връзка и човек до теб, на когото държиш, няма какво да се занимаваш с някакво мимолетно увлечение, при това по човек, когото не познаваш наживо, а и е от друг град. Дори и да се получи между вас в началото, връзките от разстояние са трудни за поддържане и в един момент ще осъзнаеш, че си загубила човекът, който те прави щастлива, докато си преследвала нещо временно. Препоръчвам ти да се постараеш да поддържаш отношенията с момчето от скайп чисто приятелски.

И аз бях в такава ситуация само че другото момче е от моя град. Имах си сериозен приятел от 1 година обаче започнах да се привличам от друго момче и точно същото мислех за него,мислех как реагира пред монитора мислех за гласът му за тялото му за мирисът му. Имахме общи интереси,общи преценки.Изчаках,тъй като и аз не исках да си прекъсвам връзката обаче това желание към другото момче само се засилваше. Тогава реших че уважавам приятелят си твърде много и не заслужава да искам друг докато съм с него. Та говорих с приятеля си казах му (междодругото и приятелят ми знаеше че си говоря с другото момче и даже ми намекваше да не би да имало нещо) . Разделихме се...беше трудно тъй като приятелят ми караше най-близките ми хора да мии казват че иска да се съберем ала бала,обаче другото момче не се промени и тогава ми каза че имал чувства към мен...с времето създадохме връзка. Днес спи до мен.Мога да кажа че предишния ми приятел беше перфектен,но днешният ми приятел е неземен и е точно за мен! За мен вече няма друг и по щастлива не съм била
    надявам се опитът ми да ти е от помощ ))

Сега ще ти дам един съвет. Отпусни се и си живей живота. Носи се по течението. Каквото трябва да стане, ще стане. Пиши си с момчето, излизай с приятеля си, когато започнеш да имаш чувства към момчето от другия град ще разбереш. Може и да не стане, което ще е по-добре за всички. Айде, поздрави на момчетата

Моят съвет е да си попишете сериозно с този трой онлайн приятел - относно това да се видите- просто приятелска среща да си направите но задължително си води някого с теб за да си сигурна че си в бесопастност - може на е някъв извратеняк и да ти направи нещо! Така че просто му подхвърли ако иска да се видите в компания - поне колкото да задоволиш любопитството си. Пък и.... аз съм сигурна че и той ще иска да те види.
    ;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Повечето тук говорят без дори да се замислят. Ами ако не е щастлива с приятеля си? Ако е с него просто заради измамната сигурност, която и дава и т.н и т.н. Авторке би ли могла да ми напишеш годините, на които сте вие тримата ако не във форума то поне на ЛС. Може би така ще ми е по-лесно да ти отговоря. Знам ли?

Супер фен Аватара на badsector
    Нормално да те привлича някакъв генериран в главата ти образ - непознатото раздразва любопитсвото, ново и различно е от сегашната ти връзка, която явно вече навлиза в някакви канали и най-вече въображаемата ти перфекционализирана представа за него. В живота често се случват такива мимолетни увлечения. Някои не им се отдават и не могат да ги преживеят в главата си, като този идеализиран образ запълва нуждата от мисълта за "голямата любов". Други не им се отдават, защото имат логично мислене и осъзнават първопричината за това увлечение и просто го оставят някъде в миналото си и дори го забравят след време. Разбира се има и хора, които действат изключително емоционално и се впускат в такива увлечения. При тях също има два основни варианта, след като изживеят първоначалната тръпка - идва ново увлечение, впускат се, пак го изживяват, пак им става скучно, пак ново и т.н. Обикновено краят го поставят, когато вече са на възраст, изхабили са се емоционално и търсят някаква сигурност и смисъл в живота си. В редки случаи впускащите се в увлечения се осъзнават по-рано какво представляват на практика тези забежки и защо се получават и могат да поставят край навреме.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Спри това приятелство, защото ще влюбиш и ще се разочароваш.Ще паднеш от 2 стола на земята.Това ще стане поредната драматична виртуална връзка извън нет пространството кой знае колко по-различен ще е Винаги е така Не губи приятелят си и/или доверието му, заради детински работи.Спрете вече с този скайп

Супер фен Аватара на Me4encety
    Ох,бе хора,и една моя приятелка беше така.Едва ли изпитваш любов-ти си просто привързана.Идеята за интернет приятел е хубава и не си първата която се пивързва така.Не се притеснявай просто си е чист интерес.Както бяха казали по горе-срещнете се,но вземи и приятеля си.Така хем интернетаджията ще е наясно докъде може да стигне,хем приятелят ти ще ти има повече доверие

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Град
    Somewhere between Heaven and Hell
    Благодаря на всички, коментирали темата.
    Всяко едно мнение прочетох и преосмислих, все пак имах нужда да видя различните гледни точки.
    Цитирай Първоначално написано от TheCrimson
    Сега ще ти дам един съвет. Отпусни се и си живей живота. Носи се по течението. Каквото трябва да стане, ще стане. Пиши си с момчето, излизай с приятеля си, когато започнеш да имаш чувства към момчето от другия град ще разбереш.
    -TheCrimson, много си прав в случая. Това, което даде като съвет е много на място, тъй като няма какво да направя освен да оставя нещата да се развият в правилната посока. Бушуват разни конфронтални емоции в съзнанието ми, не мога да определя точно какви са. И да, всъщност едно нещо знам със сигурност-вместо да отминават, те се засилват със всеки ден все повече. Опитвам се да ги подтискам, но разбира се не се оказва лесна задача. Всеки случай работата си е сложна и както е тръгнало продължава да се усложнява. Но животът си е такъв с всичките си рискове и предизвикателства.
    Никой не ме познава толкова добре, че да има правото да ме подценява.

Голям фен Аватара на alice13
    останете си само рпиятели.. но ако излезнеш с него и с гаджето ти.. на момчето ще му е неловко... Така че.. незнам.. и аз съм имала такива ситуаци.. не губи гаджето си.. но не губи и прятеля си... нека нещата си останат така както са..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си