.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Голям фен

И сега какво ?

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=408085
    Това беше историята ... Сега мина 1 месец и не съм се интересувала от него и почти го забравям ..Проблема е , че някак си след това време не мога да харесам друго момче.. Например един от класа ми адски мило се държи с мен и показва че има чувства и какво ли не направи но аз така и не започнах да го харесвам . Просто не мога да харесам някой друг има хиляди красиви момчета и добри но просто някак си имам чувството че никога повече няма да се влюбя или харесам някого .. А това означава че цял живот ще бъда сама ..
    Какво да направя :
    1. Да изчакам това момче за което е цялата история да ме потърси (едва ли ще стане )
    2. Да тръгна с някого ,който ме харесва а аз него не надявайки се че един ден и аз ще го харесам .
    Пс: Моля без обиди и упреци
    Или всичко или нищо .

Мега фен
    Сложи забрадка и отивай да ти леят куршум ,че иначе няма да ти се приправи секс НИКОГА!!!! Баси гадното е ,ще си умреш девствена стара мома ,самозадоволяваща се с тиквички-цигулки над снимката на някакво нищо-неподозиращо човече.
    Ужаст!!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Въй смятай

един месец а да не си харесам някого.
    В размножителния период сигурно е кошмарно чувство.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Голям фен
    Размножителен период ?!?
    Забога на 14 съм
    Или всичко или нищо .

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ами не може. Като реши стадото да се плоди, трябва да действаш, иначе ще се задейства естествения подбор.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от vakanciqta
    Размножителен период ?!?
    Забога на 14 съм
    както сама казваш си на 14 отърси се от тия глупости живота е пред теб.Ще срещнеш много по-добри,стойностни момчета това е просто някакъв период който ти не искаш да забравиш и затова още си живееш в него.

Повече от фен
    еми например аз не съм харесвала никой от гаджетата ми но като им свикна с тъпата физиономия и почвам да изпитвам чувства към тях . така че пробвай се нищо няма да ти стане пък ако ония дойде зарежи съученикът ти . (ама ти как го описваш едва ли ще се налага) :Д
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Фен Аватара на Mojito0
    Град
    in your sub consciousness
    Цитирай Първоначално написано от gab4ooo
    еми например аз не съм харесвала никой от гаджетата ми но като им свикна с тъпата физиономия и почвам да изпитвам чувства към тях . така че пробвай се нищо няма да ти стане пък ако ония дойде зарежи съученикът ти . (ама ти как го описваш едва ли ще се налага) :Д
    Браво, похвално!Ето така трябва да прави всяко момиче!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Въобще не е нужно да скачаш от един на друг веднага... Просто си бъди сама, това не е някаква чума. И не означава, че ще бъдеш цял живот сама. Означава, че в един период, колкото е нужно, няма да имаш гадже и ще се ползваш от облагите и плюсовете на това състояние.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Голям фен
    Благодаря на повечето от вас за отговорите . Ще се радвам и на още
    Или всичко или нищо .

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Мда,гадна работа е това,ама се преживява.За колко време,зависи от много неща.Просто гледай да се забавляваш повечко,с приятелки,с приятели.Знам,че е трудно,но поне опитай.
    Брях,брях

Цитирай Първоначално написано от Mojito0
    Да, точно така трябва да прави..
    Вие в ред ли сте или какво ?
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    +1 .. ей за това някой свестни момчета мислят, че момичетата за нищо не стават .. защото докато им свикнеш с ''тъпата физиономия'' се държиш с тях гадно без да ти пука.. и чак след това почва малко да ти пука.. еми така за мен малко трудно да се появят силни чувства..

Фен Аватара на Mojito0
    Град
    in your sub consciousness
    Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    Хахаха, в ред сме ние, лошото е, че някои четящи явно не знаят какво значат думи като ирония, примерно

Голям фен Аватара на alice13
    пробвай с момчето.. рнао или късно ще го харесаш.. избягвай да мислиш за онзи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си