И аз бях в такава ситуация само че другото момче е от моя град. Имах си сериозен приятел от 1 година обаче започнах да се привличам от друго момче и точно същото мислех за него,мислех как реагира пред монитора мислех за гласът му за тялото му за мирисът му. Имахме общи интереси,общи преценки.Изчаках,тъй като и аз не исках да си прекъсвам връзката обаче това желание към другото момче само се засилваше. Тогава реших че уважавам приятелят си твърде много и не заслужава да искам друг докато съм с него. Та говорих с приятеля си казах му (междодругото и приятелят ми знаеше че си говоря с другото момче и даже ми намекваше да не би да имало нещо) . Разделихме се...беше трудно тъй като приятелят ми караше най-близките ми хора да мии казват че иска да се съберем ала бала,обаче другото момче не се промени и тогава ми каза че имал чувства към мен...с времето създадохме връзка. Днес спи до мен.Мога да кажа че предишния ми приятел беше перфектен,но днешният ми приятел е неземен и е точно за мен! За мен вече няма друг и по щастлива не съм била
надявам се опитът ми да ти е от помощ ))