.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

обескосмяване

моляви на 15 съм и се замислям дали да почвам полов живот но както и да е оставям това на страна .. Как трябва да се обескосмя отдолу 1 път си махнах космите със самобрасначка и от тогава се чудя как да ги махам ззащото разбрах че със самобрасначка не става космите стават по гадни а и оставя следии от косми се едно малки петънца моля ви помогнете

ммм не знам от кой град си,но си харесай добра козметичка и на кола маска...най-добре е

Мега фен Аватара на xoxi
    Опитай с депилиращ крем.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    С депилиращ крем не опитвай! Поне аз не бих си го причинила. Мястото е толкова чувствително, а ти искаш да му слагаш химикали, които буквално разяждат косъма.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Фен Аватара на SexPLozZiv
    Град
    Пловдив, България
    Бръсни яко, хич да не ти пука

Guest
    Подстригвай ги с ножичка или машинка за подстригване!

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Кола маска
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Преди да почнеш полов живот, се поограмоти малко, че иначе жална ти майка. ОбеСкосмяването може да почака.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Недей бръсни.Или дай с косачка.

Град
    Варна, моретоо :)
    Бръсни жунглата, че некое puppy, ако те види ше избега, съвсем сериозно
    хЪх...

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    бръсни на контра и да не ти пука

Голям фен Аватара на Ivan4o0o0
    Ако със самобръсначката ги бръснеш отдолу на горе ще остават петна, затова ги бръсни отгоре надолу верно, че остават малко косми ама ако ги минеш няколко пъти почни няма да си личът
    >>> Lineage II - Asterios - Hunter <<<
    >>> Minecraft <<<
    През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Най-лесно е бръсненето, но не ти го препоръчвам.
    Депилаторен крем съм ползвала 1-2 пъти само и беше ужасно - първо, че ефекта беше същият като от бръснене и второ че после ме щипеше ужасно много, защото мястото е много чувствително, а мойта кожа двойно повече...
    Така че единственото, което ти предлагам е да отидеш на кола-маска. Боли малко, но пък за сметка на това забравяш за косми 2-3 седмици минимум.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Най-лесно е бръсненето, но не ти го препоръчвам.
    Депилаторен крем съм ползвала 1-2 пъти само и беше ужасно - първо, че ефекта беше същият като от бръснене и второ че после ме щипеше ужасно много, защото мястото е много чувствително, а мойта кожа двойно повече...
    Така че единственото, което ти предлагам е да отидеш на кола-маска. Боли малко, но пък за сметка на това забравяш за косми 2-3 седмици минимум.
    +1 .. самобръсначката най-лесния, но най-неефикасния начин .. т.е бръснеш и след 1/2 дена същата работа.. аз ти предлагам да идеш на козметик и с кола маска.. не е болка за умиране както повечето го описват.. а ако можеш сама у вас- добре.. но недей с само0бръсначка, а с депилиращ крем забрави ! - това място е много чувствително, можеш да получиш много инфекции - и вместо малко болка от кола маска ще даваш куп пари после за гинеколози,лечения и т.н. ..

Бръсненето му е майката .. други начини няма!
    I Love YOU baby

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    и вместо малко болка от кола маска ще даваш куп пари после за гинеколози,лечения и т.н. ..
    Каква е гаранцията, че след кола маска няма да има възпаление?!

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    и вместо малко болка от кола маска ще даваш куп пари после за гинеколози,лечения и т.н. ..
    Каква е гаранцията, че след кола маска няма да има възпаление?!
    ами риска е много по-малак.. защото депилиращите кремове имат куп химии в тях и не знаеш на какво ще попаднеш, а и там мястото е много нежно и аз не бих си го позволила..

Град
    пространството на Дисе
    Противоречиш си.
    Точно щото е нежно мястото, не бива да се допуска нарушение целостта на епитела, както е при кола маската- изтръгне се косъма и тръгне кръвчица. Оттам нататък са фоликулитите. А ако ситуацията се запусне, се стига до лекар.

ее добре а какъв е вашия начинн ?

Цитирай Първоначално написано от sladkytykami
    самобръсначка

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Abbey
    Цитирай Първоначално написано от sladkytykami
    самобръсначка
    +
    най-евтиния и най-бърз начин..
    А за тея дето мразят да се разголват пред хора, на които "това им е работата", най-подходящия

Аз ползвах самобрасначка,но след 4/5 дена отново пораснаха Опитах с епилатор,без крем,но след горещ душ и ужасно болеше...в крайна сметка триъгълника ми си остана така...вече се чудя дали да не отида на козметик,но ме страх дали няма да боли...а от тоя епилатор ми останаха червении петънца от едно допиране и то само за 1/2 секунди ...
    so sad ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ted4ty
    Аз ползвах самобрасначка,но след 4/5 дена отново пораснаха
    4-5?! Аз всяка сутрин си се минавам отнема само 5мин макс. И после си е перфектно гладичко...

Супер фен Аватара на Me4encety
    Кола маска.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Цитирай Първоначално написано от ted4ty
    Аз ползвах самобрасначка,но след 4/5 дена отново пораснаха
    4-5?! Аз всяка сутрин си се минавам отнема само 5мин макс. И после си е перфектно гладичко...
    ми да минаха 3 седмици от тогава и в момента имам много малко видими,аз махам черните,русите не ми пречат
    so sad ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си