.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от ted4ty
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Аз ползвах самобрасначка,но след 4/5 дена отново пораснаха
    4-5?! Аз всяка сутрин си се минавам отнема само 5мин макс. И после си е перфектно гладичко...
    ми да минаха 3 седмици от тогава и в момента имам много малко видими,аз махам черните,русите не ми пречат
    А ти избирателно го караш... твоите косми на групички разделени по цвят ли се появяват.. като се има впредвид, че веднъж като ги махнеш със самобръсначка всичките стават черни..
    По темата повечето биха казали кола маска, аз също така казвам ама понякога се случва да се прибегне до самобръсначката...

Цитирай Първоначално написано от Ducky
    Аз ползвах самобрасначка,но след 4/5 дена отново пораснаха
    4-5?! Аз всяка сутрин си се минавам отнема само 5мин макс. И после си е перфектно гладичко...
    ми да минаха 3 седмици от тогава и в момента имам много малко видими,аз махам черните,русите не ми пречат
    А ти избирателно го караш... твоите косми на групички разделени по цвят ли се появяват.. като се има впредвид, че веднъж като ги махнеш със самобръсначка всичките стават черни..
    По темата повечето биха казали кола маска, аз също така казвам ама понякога се случва да се прибегне до самобръсначката...
    Ми по принцип по половите органи имам руси,а самия триъгълник са черни.
    so sad ...

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Карам си го на самобръсначки и депилаторни кремове от 3 години насам и нито съм се инфектирала, нито нищо. Просто купувайте крем за чувствителна кожа, дори вашата да не е. И все пак е строго индивидуално при всеки, аз не бих си причинила кола маската.

Ducky wenii Maimunchoo

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Колата маска е едно от най-добрите решения, защото издържа до няколко седмици Но може и със самобръсначка, както решиш. Аз лично, никога не съм използвала депилиращи кремове, а и нямам намерение.
    awerw

Най-добре е да отидеш на козметик за кола маска. Твоите косми са тънки и няма да боли много, а относно възпалението козметичката ще ти обесни какво да правиш след кола маска. Моята задължително ми забранява къпане след кола маска, защото кожата ще се възпали !

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от Abbey
    Цитирай Първоначално написано от sladkytykami
    ее добре а какъв е вашия начинн ?
    самобръсначка
    +
    най-евтиния и най-бърз начин..
    И аз така

Пък и не ми пречи всеки ден като си взимам по 1 душ да отделя 5 мин да се обръсна

Повече от фен
    бръснача нее мн добра идея колата маска е най ефективна но трябва да си малко садо мазо иначе има едни такива спрей/деепилатори дет е като пяна пръскаш си го на космите и после с една шпатула махаш космите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си