- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Самолет
Страх ли ви е да пътувате със самолет ? Аз скоро ще трябва да пътувам, но имам ужасен страх от самолети , все си мисля , че ще падне![]()
Аз лично нямам никакъв страх,още съм нямала 1 годинка когато за първи път съм се качвала,и съм свикнала ;д Обаче имам навик нощта преди да пътувам до някъде със самолет винаги сънувам самолетна катастрофа и как самолета пада или нещо таковаГадно ми е после като се събудя ама това до сега никога не се е случвало и вече не обръщам внимание.Общо взето няма от какво да се страхуваш,но се запаси с дъвки защото аз имам много лоши спомени с ушите (заглъхват)..боляли са ме с дни някой път,друг път хич не болят :/
Нямам проблем даже много ми харесва.![]()
Супер ми е готино като чакам в самолета да тръгне и докато летииии![]()
Пук и ти дават винаги некви супер готини сандвичетаа![]()
When I look into your eyes, it's over
You've got me hooked with your love controller
I'm trippin' and I could not get over
I feel lucky like a four leaf clover
Проценто хората загинали в автомобилни катастрофи,са доста повече от тези в самолетни.Тоест с кола(автобус) шанса да катастрофираш е по-голям,отколкото самолета да падне.![]()
ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ ЪЪЪЪЪЪЪЪ
Ами че той пак може да падне и да те убие докато си на земята ... (...)
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Не.
Идния месец имам 8 полета, а до края на годината малко над 15 - ако ме беше страх, трябваше да се метна от някъде. Даже много ме кефи звука като форсират двигателите и изведнъж тягата те дръпне напред...много е яко. Няма такова чувство.![]()
Еми не..не съм пътувал много ,но .. не не ме е страх,все пак шанса да умреш при автомобилна злополука е по - голям така че..![]()
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Неее, напротив - супер якото е!Не се притеснявай и дъвчи дъвка,за да не ти заглъхнат ушите.
Никога не съм пътувала със самолет, но и аз май ще се наложи докрая на годината.
Малко се страхувам честно казано, някакво несигурно ми е..
А за предишните коментари - с каквото и превозно средство да тръгнеш шансът да се случи злополука е еднакъв, имайте го предвид.
Както може да се повреди самолета, така може да се запали влака, да се удари колата или да потъне кораба.
Не го мислете това.
Много, много харесвам да пътувам със самолет. Дават ти яка хранаИмаш си списания там, постоянно те обслужват, екстри. Яко е =)
За съжаление не съм се качвала,но и аз сякаш изпитвам лек страх като си помисля.Нормално е..
Много е забавно в самолета. Изобщо не е страшно, а е доста яко и интересно. Недей се притеснява, а се вълнувай. Също е хубаво да си с някой приятел, защото един път като летях от Мюнхен до Лос Анджелис, полета беше 12 часа и бях сам до прозореца. До мен имаше някъкви французи, които хал хабер си нямат от английски и беше ад.
![]()
Не не ме страх..
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
аз обожавам да пътувам със самолет, мен не ме е страх ..![]()
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..
Със самолет не ме е страх, но имам неприятно усещане, когато се кача на кораб. Като тръгне и аз буквално се вкарвам в Титаник![]()
И спря да се върти за миг земята..
Малее.. и мен мн ме беше страх и преди три години ходихме до Испания аз, сестра ми, мама и тати. И аз бях седнала с тати на двойна седалка и мама и сестра ми бяха зад нас. На всички ни беше за първи път, ама сестра ми направо се беше панирала - беше закопчала коланите мноого здраво, беше си запушила очите и ушитеАз само седнах, закопчах се, облегнах се и си забих пръстите в седалката.. малееееееее мноого яко бешеее!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ама на връщане летяхме в 22часа.. нищо не се виждаше.. се едно летиш в някаква бездна. Аз не помня нищо защото спях, сещам се само как се събудих по едно време и самолета се тресеше ужасноАма мноого ми се спеше .. и после мама и тати разказваха как пилота почнал да говори нещо, ама мама не могла да разбере какво казва, щото тати се бил паникьосал
![]()
както и даа е.. благодаря но тези, които търпеливо ми изчетоха романаБешее мнн якоо.. Ама с тая турболенция.. Още по-висок беше адреналина
:P
![]()
Е то винаги 1вия път има тръпка и малко страх .. вече свикнах и не ме страх от самолета , даже напротив много си е готино ..![]()
Първия път ме беше страх, но след това не.
Никога не съм се качвала,но не ме е страх от самолети.Стига да не друсат много...![]()
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Летя доста често със самолет и много обичам, особенно когато излита или каца, през другото време е малко скучно...ако толкова те е страх случалките с любимата музика в ушите една дъвка в устата и интересно списание![]()