.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: Самолет

Самолет

Страх ли ви е да пътувате със самолет ? Аз скоро ще трябва да пътувам, но имам ужасен страх от самолети , все си мисля , че ще падне

Супер фен
    Град
    Germany
    Аз лично нямам никакъв страх,още съм нямала 1 годинка когато за първи път съм се качвала,и съм свикнала ;д Обаче имам навик нощта преди да пътувам до някъде със самолет винаги сънувам самолетна катастрофа и как самолета пада или нещо такова Гадно ми е после като се събудя ама това до сега никога не се е случвало и вече не обръщам внимание.Общо взето няма от какво да се страхуваш,но се запаси с дъвки защото аз имам много лоши спомени с ушите (заглъхват)..боляли са ме с дни някой път,друг път хич не болят :/

Нямам проблем даже много ми харесва.
    Супер ми е готино като чакам в самолета да тръгне и докато летииии
    Пук и ти дават винаги некви супер готини сандвичетаа
    When I look into your eyes, it's over
    You've got me hooked with your love controller
    I'm trippin' and I could not get over
    I feel lucky like a four leaf clover

Град
    на луната
    Проценто хората загинали в автомобилни катастрофи,са доста повече от тези в самолетни.Тоест с кола(автобус) шанса да катастрофираш е по-голям,отколкото самолета да падне.
    ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ ЪЪЪЪЪЪЪЪ

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Ами че той пак може да падне и да те убие докато си на земята ... (...)
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    Не

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Не.

Идния месец имам 8 полета, а до края на годината малко над 15 - ако ме беше страх, трябваше да се метна от някъде. Даже много ме кефи звука като форсират двигателите и изведнъж тягата те дръпне напред...много е яко. Няма такова чувство.

Еми не..не съм пътувал много ,но .. не не ме е страх,все пак шанса да умреш при автомобилна злополука е по - голям така че..

Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

Мега фен Аватара на iiordanova
    Неее, напротив - супер якото е! Не се притеснявай и дъвчи дъвка,за да не ти заглъхнат ушите.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Никога не съм пътувала със самолет, но и аз май ще се наложи докрая на годината.
    Малко се страхувам честно казано, някакво несигурно ми е..

А за предишните коментари - с каквото и превозно средство да тръгнеш шансът да се случи злополука е еднакъв, имайте го предвид.
    Както може да се повреди самолета, така може да се запали влака, да се удари колата или да потъне кораба.
    Не го мислете това.

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Много, много харесвам да пътувам със самолет. Дават ти яка храна Имаш си списания там, постоянно те обслужват, екстри. Яко е =)

Мега фен Аватара на Colouring
    За съжаление не съм се качвала,но и аз сякаш изпитвам лек страх като си помисля.Нормално е..

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Аз много искам да летя със самолет

Много е забавно в самолета . Изобщо не е страшно, а е доста яко и интересно. Недей се притеснява, а се вълнувай. Също е хубаво да си с някой приятел, защото един път като летях от Мюнхен до Лос Анджелис, полета беше 12 часа и бях сам до прозореца. До мен имаше някъкви французи, които хал хабер си нямат от английски и беше ад.

Пътувала съм и ме е страх .. много

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Не не ме страх ..
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    София : ))
    аз обожавам да пътувам със самолет, мен не ме е страх ..
    Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..

Мега фен Аватара на xoxi
    Със самолет не ме е страх, но имам неприятно усещане, когато се кача на кораб. Като тръгне и аз буквално се вкарвам в Титаник
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Малее.. и мен мн ме беше страх и преди три години ходихме до Испания аз, сестра ми, мама и тати. И аз бях седнала с тати на двойна седалка и мама и сестра ми бяха зад нас. На всички ни беше за първи път, ама сестра ми направо се беше панирала - беше закопчала коланите мноого здраво, беше си запушила очите и ушите Аз само седнах, закопчах се, облегнах се и си забих пръстите в седалката.. малееееееее мноого яко бешеее!!

Ама на връщане летяхме в 22часа.. нищо не се виждаше.. се едно летиш в някаква бездна. Аз не помня нищо защото спях, сещам се само как се събудих по едно време и самолета се тресеше ужасно Ама мноого ми се спеше .. и после мама и тати разказваха как пилота почнал да говори нещо, ама мама не могла да разбере какво казва, щото тати се бил паникьосал

както и даа е.. благодаря но тези, които търпеливо ми изчетоха романа Бешее мнн якоо.. Ама с тая турболенция.. Още по-висок беше адреналина :P

Повече от фен Аватара на PsychoBitchFromHell
    Град
    В ада
    Е то винаги 1вия път има тръпка и малко страх .. вече свикнах и не ме страх от самолета , даже напротив много си е готино ..

Първия път ме беше страх, но след това не.

Никога не съм се качвала,но не ме е страх от самолети.Стига да не друсат много...
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Голям фен
    Летя доста често със самолет и много обичам, особенно когато излита или каца, през другото време е малко скучно...ако толкова те е страх случалките с любимата музика в ушите една дъвка в устата и интересно списание

Голям фен Аватара на BuBzzz
    На мене много ми харесва..пътувала съм ацки много пъти и не ме е страх.В началото малко ама вече... особенно полетите до Америка са много яки..

BuBy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си