.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Търся някоя готина игра със стрелба!

Добър вечер.След дълго време отсъствие от игрите и игране само на 1 и също нещо,реших,че през летните дни искам да поиграя малко готини игрички.Свалих си Call of Duty modern warfare 1 / 2 и ги превъртях по 2 пъти ,сега си цъкам 3ти път на най-висока трудност,трепя си ги ,но ми става страшно скучно..Някой нещо да ми препоръча ?
    Billy Loomis : We all get little mad sometimes ..
    Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

Фен Аватара на Andrez
    Град
    София
    Преди време играех Контра Страйк .. сега изобщо не съм запознат с игрите ..
    твоята болка днес, е твоята сила утре

Град
    София
    Black ops пробва ли ?
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

ЦС ми е много глупава,не е реална и т.н.Аз исках нещо с мисии да развъртам когато ми е скучно
    Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Black ops пробва ли ?

Играх я на баща ми лап топа вчера и понеже цял ден беше нереална жега я превъртях за цял ден ии..а бе не ми хареса много.Прекалено тежка..Пробвах я иначе..

Мерси за бързите отговори!

Повече от фен
    Град
    Русе
    Crysis 2 е истината!

Banned Фен
    Crysis и Crysis 2 Също така... Duke Nukem Forever е супер голямата пуцалка.

Голям фен Аватара на skuck
    The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay/Assault on Dark Athena

Това играя аз в момента, много е увлекателна. Не е само пуцалка, доста е позаплетена, графиката е на ниво и историята е яка!
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Супер фен
    Любимата ми игра FPS е TimeShift от 2007г. е, но не е с добра графика а gameplay-я е много добър и забаван поне според мен
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Град
    Варна
    Metro 2033, Singularity и Bad Company може да пробваш. Първия Far Cry, а защо не и двойката също са препоръчителни. Като изключим вече споменатия Крайсис 2, тази година се появи и един друг що годе приличен фпс - Bulletstorm.
    God must love the common man, he made so many of them. ~ Abraham Lincoln

http://www.last.fm/user/SolemnJudgment - чартовете ми -_-

А какво ще кажеш за мултиплеър на ModernWarfare 1/2 ?
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Цитирай Първоначално написано от K_O_L_E_V
    А какво ще кажеш за мултиплеър на ModernWarfare 1/2 ?

А бе точно за това се чудя сега,но до сега никога не съм играл мултиплеър и т.н .. И не знам точно как ще стане..Просто до сега само УоУ съм разцъквал от вече 5 години и съм много назад с тези игри.Ако не те мързи можеш да кажеш горе долу за какво става въпрос ... в смисъл правиш си сървар и играеш или ?И можеш ли да кажем с някой приятел да разцъквате и да минавате мисии примерно?

Сървъри има много , то е като при CS-a. Влизате, разделяте се на отбори и се пуцате.

За това с приятел за мисиите има го, но трябва оригинална игра.

Иначе аз Modern Warfare често я цъкам.
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си