- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Овлажняващ крем за лице
Здравейте принципно не пиша много често тук, но имам нужда от трето мнение .. та по темата : Като цяло кожата на лицето ми е суха и напоследък ми се бели кожата на някои места. Взех си едно кремче на "Билка" с екстракт от грозде - Мавруд с цел овлажняване на кожата и като цяло освежаване на лицето. Казаха ми обаче, че този крем не е много подходящ за моята възраст и за това се обръщам към вас .. ако някой от вас знае някакъв такъв гел/крем за лице с овлажняващ ефект и да прави кожата гладка и еластична нека сподели ..
П.С. Момче на 17 г.
твоята болка днес, е твоята сила утре
Много просто.. купи си крем Бочко или по-скоро Здраве
Много ги хвалят тези кремчета.. няма да съжеляваш![]()
Или Nivea.
Тези ниските кръглите ли .. питам защото в тая възраст кожата е много капризна и ако слагам каквото и да е се страхувам, че ще ми излязат пъпки, което не мога да си го позволя ! Изпитвам ужас към такива неща ..Първоначално написано от victoriassecret1
![]()
![]()
Тях, да. Не се притеснявай, кремчето е лекичко подходящо за всякакви възрасти. Аз го използвам и нямам никакви проблеми.![]()
Търсих някаква снимка на която се вижда добре какъв ефект искам да има кремчето и намерих само това .. надявам се ясно да се вижда : ))
http://prikachi.com/images/23/3511023j.jpg
[/url][/code]
Еш пък ти !?![]()
Моля те, НЕ си го причинявай.![]()
Иначе и аз съм ЗА малките кремчета на Нивеа - в синята кутийка.Мисля, че ще ти свърши работа.![]()
Big or small, lies are lies!
Такааа... първо искам да се извиня за това, което ще кажа, но с крем на нивеа не бих си намазала лицето! Този крем става за ръце според мен, но не и за лице, защото не е от най-хидратиращите. Мисля, че щом става дума за грижа за лицето трябва да внимаваме с какво се мацотим, за да не съжаляваме после, нали? Има много кремове за лице, които за специално ХИДРАТИРАЩИ. Аз лично препоръчвам на Avene хидратиращ крем, аз съм много доволно, защото имах същия проблем, но искам само още нещо да напомня! Нали знаете, че красотата на кожата не идва само от вън, а и от вътре! Пий повече течности, яж плодове, зеленчуци. Сутрин на гладно си прави фрешове! Акооо нещо се сетя ще добавя, а ако теб още нещо те интересува пиши ЛС![]()
крем Здраве,няма да съжаляваш http://shop.fsolution.biz/image/cach...e2-120x120.jpg но този вариант.Прави кожата леко мазничка ,но щом твоята се бели.Пробвай поне ще знаеш,че не си дал много пари
Така по нета трудно може да се прецени, но бих препоръчала професионален хидратиращ крем.
Бадемово масло !
около 2 лв. Бадемовото масло е най-близко по състав до мазнината на кожата, безвредно е, а е ефективно, и "чисто", в смисъл няма толкова химия, ароматизатори и т.н., в сравнение с кремовете
Зимата като ми се бели лицето съм си слагал и нямам проблеми.
Първоначално написано от koshtramba
![]()
хахахаахах .. и моята реакция беше такава
![]()
![]()
![]()
Иначе и моята кожа е суха .. в момента ползвам един крем на Джонсанс ( но не бебешки) в розова кутийка със синъо - някъде, където пише на бг, трябва да намериш надпис - 24 часова хидратация за суха и чувствителна кожа или нещо от сорта. Иначее .. добър е, пробвай го. На мен ми харесва, но не мисля, че това ще си остане "моят крем" .. аз ще пробвам и с други. Цена 50 мл - 9 и нещо![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
На Билка са добри продуктите. Това кремче с мавруда го използвам, когато ми е по-суха кожата, а за най-леките случаи съм си взел едно тяхно с пъпеш. Страхотно е.
И аз съм доволен от него.. вече няколко дни го ползвам не ми излизат пъпки освежава кожата и я овлажнява ... пуснах темата, защото ми бяха казали, че не бил подходящ за моята възраст, но до момента нямам никакъв проблем с него и все пак ви благодаря ..Първоначално написано от badsector
![]()
![]()
Това, че хората ги ползват за щяло и нещяло, не значи, че те си нямат приложения .. В крем ' Здраве ' има цинков оксид, който изсушава. Недей да препоръчваш ей така, защото ако се намаже, освен още повече да му се изсуши кожата, да му излязат лишеи, или да се бели още нищо няма да станеПървоначално написано от mine
![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Първоначално написано от FuckingFreak
++++++++++++ !!!! || Моята кожа е суха, а при по - често използване на крем Здраве директно се бели ..![]()
Всъщност .. ти ползвала ли си ги като ги препоръчваш ?Първоначално написано от mine
![]()
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Под крем Здраве сигурно е имала предвид тоя мазничкия ,не я нападайте