..кажете си мнението за този продукт ..помогна ли ви ?
Като малка го ползвах и бях доволна.
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
100 такива теми всяка седмица![]()
No need to ask
He's a smooth operator
за 1 път го чувамя дайте малко инфо
![]()
Има разлика между Себорал и Себорал форте.Себорал е по слаб,а Себорал форте е по-силен.Използвала съм Себорал форте и съм доволна.Използва се за косопад,пърхут и помага за растежа на косата.На мен и за трите неща ми помогна,най-вече ми порасна косата бая.
а тва спрей ли е .. шампоан ли е .. балсам ли е ... какво е![]()
Шампоан емай и аз ще си го взема, искам да засиля растежа на косата си.
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Не е шампоан.В обикновена тубичка е и има дупка,от която да слагаш на косата,но на мен ми е по-удобно в шише със пулвенизатор.Даже себорала съм си го пресипала в такаво шише и пръскам в корените на чиста коса след баня,и после разтъркваш хубаво в корените с пръстите.
когато имах себорея го ползвах..трябваше да се втрива в скалпа по 2-3 пъти седмично ..НЯМА ефект..косата ми ставаше много мазна и миришеше отвратително..
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кошмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!!!