- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да и помогна?
"Куче което лае - не хапе"
.. или по друг начин казано - ако тя осъзнава положението и единствено я задържат заплахите му, можеш да й обясниш, че хората, които заплашват го казват просто така!! Тези хора НЯМАТ смелост да го направят, а и не бих го използвали като заплаха, а направо биха го направили!!
За останалото .. положението е доста зле и ако все пак не те послуша аз не виждам какво друго можеш да направиш? Такива хора се осъзнават само, когато стигнат дъното САМИ!! Иначе нервите си ги хабиш напразно .. както и думите!!
Тъпо е да оставиш приятел в такава ситуация, но аз не виждам друг начин .. тя сама трябва да осъзнае какво се случва!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не прочетох другите коментари и ако питам някой въпрос, който вече е зададен, ще ме извиняваш.
Аз имах същата ситуация преди 2-3 месеца с моята най-близка приятелка. Тя ходеше с такъв точно по описанието и нещата наистина вървяха на зле. Закъса в училище, нямаше я усмивката 'и, затвори се в себе си, постоянни ревности и проблеми, абе думи нямам. И как се оправиха нещата? Аз много я убеждавах, че той не е за нея. Тя не ми вярваше, въпреки че все повече и повече се убеждаваше в твърденията ми. Та просто бъди до нея и продължавай да я подкрепяш. Предполагам, че тя е наясно с всичките неща, които ги написа, но просто има няква неумираща надежда, че тоя коч ще се промени. Има и друго важно нещо, което проработи при нашата ситуация: появи се нов човек в живота на момичето, който беше пълна противоположност на онзи мухльо. Тогава вече му отпусна края и прозря всичко. Дано да се оправят нещата и да се отърве твоята приятелка, защото ми е ясно и на теб кво ти е![]()
Това ме потресе много, горкото момиче ....
Кажи и че ако продалжават ще свърши като текста на тази песен http://www.youtube.com/watch?v=_Puidxe-tJM
И й кажи, да му каже, че е жалак идиот който ако наистина се самообие ще и помогне и ще и е по-добре, и че ще може да излиза с други.
Или нещо тъпо ама намерете някой който той не познава и с който тя да се прави че му изневерява за да скъса той с нея.
Съжелявам ако съм прекалил ама наистина ми стана много кофти и просто тоя мръсен тапак ми иде да го убия пак се извинявам !
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
В момента съм в същата ситуация.Една от най-добрите ми приятелки си е хванала същия индивид.Какво ли не и казвахме и т.н.
А аз бях в същата ситуация миналата година след 5 мес. осъзнах че такива хора не се променят.И от там стигам до извода че докато сам не ти дойде акъла или не си изпатиш няма да го зарежеш.И не мога да си обесня приятелките ми видяха всичко и тя ми говореше така както сега аз на нея,така ли не си взе малка поука.Питам я щастлива ли си с него тя да и една намусена.Само я разплаква тоя идиот ама вече година г/у са заедно и не слуша никоя от приятелките си.Аз вече се отказах да и казвам каквото и да е тъй или иначе не мога да я видя от 100 години.Надявам се да се усети в близко бъдеще.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Как ли са се развили нещата ?
Първоначално написано от antifashionshit
и на мен ми е интересно ;д
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
И що тряше да дигате темата?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
А пък аз съм невинно.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Криси.. ако има развитие - ще се напише. Щом темата е на 100 страница, значи там и е мястото (няма новости)
Отделно че ситуацията е елементарна. Пича не бива да прави нищо, докато мадамата сама не се усети че нещо куца. Инак.. колкото и да наливаш - ще е като в спукана кофа. Отделно че непоисканата помощ никога не е печеливша стратегия.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Момичето може да е излязло от ситуацията, защо да не питам как ?
По принцип авторите на темите рядко пишат как се развиват нещата или къв е резултата, за това аз питам, искам да знам.
Не знам, не мисля, че е чак такъв проблем, че съм вдигнала тема от.. не толкова отдавна. Има къде-къде по-глупави теми, които са се ъпвали без смислена информация в тях.
Първоначално написано от antifashionshit
На мен също ми е интересно, моля ви не я заключвайте!
В някво подобно положение съм и всичко ми е от полза.
Хубавите ябълки прасетата ги ядат. И мен ме е било яд, ама закономерност - хубаво момиче с пълен кретен е най-честото нещо.
амк933 нещо се позатри последно време, отдавна не съм го виждал по форума. Наскоро се появи в една университетска темичка, но беше спонтанно включване като че ли.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Почти същата история наблюдавах и аз преди време... добре,че всичко свърши. Няма какво да направиш,единствено можеш да чакаш момента,в който тя ще разбере какъв боклук е.Иначе да не стане така да те послуша и после да каже "защо те послушах,ти ме накара така да направя" Дано осъзнае сама скоро![]()
Ми тоя въпросното момче явно е някакъв супер ревнив, няма да е лошо тя да му каже, че иска да и има малко повечко доверие....![]()
Хаха...ето, че я виждам темата...
След много наливане на акъл, драми и караници, 2 години и нещо по-късно разбра какво се случва всичко приключи.
Сега като си говорим си блъска тиквата какво е правила тогава, но по-добре късно отколкото никога.
Тъпото е, че си затри 2 години от живота с тоя, ама приключи де, това е най-важното. Сега си е същата свежарка като по-рано и се е взела в ръце.
![]()
Кой каквото посее, това ще пожъне.. тоест, както казаха, сама си е виновна..
Този не е никакъв мъж и няма да има куража да се гръмне, така че да го зарязва ..