Казвали сме и, че се променя супер много. И аз, и най-добрата и приятелка, която мисли точно като мен относно въпросния тъпън. И двамата и говорим супер много, че не може така и, че той я манипулира по супер груб начин (това със самоубийството). Тя ни е казвала, че осъзнава колко и вреди и пак...той и каже колко му е лошо и мъчно. Драсне един смс, че много съжалява и, че много я обича...дойде да я види и отново са заедно.
Аз съм и говорил не само, че се променя и, че си вреди, ами и, че той я ползва като вещ. Всъщност тая мания по нея страшно много прилича точно на това - той знае, че тя го обича и я манипулира само и само да е с нея. Ползва я като кукла на конци - знае, че второ толкова хубаво момиче няма да си хване (защото той на всичкото отгоре не е и някой Ален Делон или милионер) и използва ситуацията...
Тя се крие от родителите си. Реве си в стаята посред нощ - те са в другия край на апартамента. Плюс това, то не е да реве един път или два пъти, то вече си стана нещо обичайно. Всеки ден е ново двайсе а.к.а. нов скандал заради тоя изрод.
А боят наистина не е решение и ми е ясно, че, ако го набием, той ще се изкара жертва и ще се впие в нея още повече, а ние ще станем лошите, което само ще влоши ситуацията...
Другото, което обмислям е да говоря с брат и, който ще се прибере в БГ октомври - той също и ненавижда притежателя - та да мислим нещо. Но хич не ми се иска да са заедно до октомври, защото всеки ден положението става все по-зле.