BurningBronx,
фокусът на разговорите винаги е била тя. В смисъл на мен за оня избощо не ми пука. Пука ми за нея. А иначе съм повече от убеден, че е хлътнала не, ами затънала до уши по тоя. Има чат-пат някакви бегли проблясъци, но точно в тоя момент тоя пак я зашематва някак си. А тя сама очите не виждам как ще си ги отвори. Имала е 4 връзки до този момент - аз по-облъчена не съм я виждал никога.
NomNomNom,
сигурен съм, че няма да се самоубие този. Защо? Преди време идиотът му с идиот беше тръгнал да се самоубива от една скала, и я беше закарал с неговата кола до мястото. На нея, обаче, и беше писнало (за 5 мин., не е нещо често това), беше запалила колата да си ходи обратно и тоя да видиш колко бързо я беше настигнал тичешком...drama queen с цел манипулация. Нищо няма да направи...така че този въпрос не стои. Говорили сме и тя каква е и той какъв е, но ефектът е нулев. Момчето е на 19, прави 20 скоро, а тя е на 17. Оня живее сам, така че родителите не са фактор.
Идеята за психолога е много добра, бтв. Ще пробвам така...
LoveMnmL,
Надявам се да се осъзнае по-скоро, но, имайки предвид, че я познавам идеално, не виждам такава надежда или поне не скоро...
SisiStrange,
Изобщо няма да се разсърди, ако говорим с техните, защото и пука повече за приятелите отколкото за оня (мисля). Но не съм сигурен, че нейните могат да и помогнат повече от нас...тях по цял ден ги няма, т.е. не могат да контролират колко често тя се среща с него. А и той я тероризира и по телефона.