Цитирай Първоначално написано от amk933
BurningBronx,
фокусът на разговорите винаги е била тя. В смисъл на мен за оня избощо не ми пука. Пука ми за нея. А иначе съм повече от убеден, че е хлътнала не, ами затънала до уши по тоя. Има чат-пат някакви бегли проблясъци, но точно в тоя момент тоя пак я зашематва някак си. А тя сама очите не виждам как ще си ги отвори. Имала е 4 връзки до този момент - аз по-облъчена не съм я виждал никога.
Въпреки това идеята е да се централизират разговори около това как тя се променя заради него, това винаги е внушително когато бъде осъзнато.
Но, все пак, според мен Сиси е на прав път. Въпреки, че родителите й често отсъстват и този бил досаждал по телефони и така нататък - контактите се ограничават/пренасочват/блокират, влиянието на родителите и възможностите им да карат децата им да осъзнават някои неща не са за подценяване... пък и опита си заслужава. Веднъж да й просветне, малък проблясък както казваш, стига да бъде изолирана до някаква степен от тоя (което не би му позволило отново да я завлече надолу) нещата ще потръгнат, малко по малко...