- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да и помогна?
АМК-чо ,слушай сега ,'щото съм го въртял вече този цирк и от опит мога да ти кажа как да разкараш някой боклук. Първо ,приготви се да я лъжеш яко и второ - нека ти седи едно на ум ,че за да го търпи буквално е влюбено момичето и 'болката' ,която той й причинява (а именно психическият тормоз) й се струва нищо пред вероятността да го загуби.
Какво правите... Първо ,лято е. Ако имате възможността цялата компания да я отвлечете нанякъде поне за седмица ще е перфектно. Междувременно точно преди да тръгнете - отидете при онзи пън поне 5-6 човека и го сплашете. НЕ го бийте ,защото ще отиде да плете интриги. Насерете го здраво просто. За да си подсигурите липсата на проблеми отидете някъде на планина ,където няма да има обхват на телефоните. Ако сте с коли - отидете някъде из Родопите или Пирин на къмпинг или каквото ви хрумне. Другият вариант е на море и да й вземете телефона без да се усети и да реши ,че го е затрила. Все едно - просто да няма връзка с него.
Говорете и с родителите й ,но не вкарвайте някакви мелодрами ,а им обяснете спокойно ,че гаджето й е боклук и искате да го разкарате ,защото й влияе зле. Ако влезеш в пояснения като тези ,които даде тук ,ще ги стреснеш ,ще се опитат да 'й налеят акъл' и ще стане мнооого зле. Просто да знаят къде ще ходите и защо.
Няма да е зле и да вкарате някакви нови хора (1-2 момчета) ,които мислите ,че може да й се харесат на вид и/или характер. Идеята не е да я сватосвате с някой друг,а да види ,че оня не е единственият мъж на света.
Та гледайте да си изкара приятно ,да си пийне ,да се забавлява и въобще не отваряйте дума за тия драми. За седмица все ще види ,че може да живее и без него ,пък и контраста "без него - забавно - с него - ред сълзи ,ред сополи" ще допринесе допълнително.
Това сме го правили заради едно момиче ,но с излизания вечерно време и купончета у приятели ,таймнати така ,че да запълват голяма част от свободното й време. Случаят не беше същия ,де ,но ефекта го имаше - вместо някакво примиряване стана доста зле и накрая скъсаха. Гадно и тъпо е да гледаш отстрани ,но по-добре 2-3дни ужасни отношения отколкото година терор. Поне аз така си мисля.
ПС: това със скайпа ме озадачи. Може момчето действително също много да държи на нея. Дали не е възможно просто той да е този ,който се нуждае от помощ ,а не приятелката ти ? Боклук ли е някакъв или просто е в кофти период ? Пробвали ли сте да го каните с вас и да го 'приобщите' към компанията..знам ли...
/off
Да ,ако искаш да се превърне в безчувствен ,скептичен и претеглящ всекиго човек ,не е честно. Ако искаш обаче да си остане позитивна и приятна личност положението е по-различно. Съжалявам за вметката.Ще бъде тежко, но това ще й даде някакъв опит, от който не е честно да я лишавате.