- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Help me.......
Здравейте.. !! Направих темата, за да попитам две неща..
1) http://www.bellissima.bg/?10,bellissima-b1-600 Някой използвал ли е тази преса за коса, моята се развали и мисля да си купа нова тази хубава ли е? Гори ли много косата?
2) Другият ми въпрос е за така нареченият Крем ''Здраве лека формула''
Наистина ли отстранява пъпките и горе долу за колко време и от колко намазвания.. ?
Благодаря предварително..![]()
1) Здравейте! Взех си пресата за коса Bellissima Creativity, изключително съм доволна! Изправя косата наистина само с едно движение. Аз я използвам всеки ден, но косата ми не е увредена въобще, напротив - след изправяне стои гладка, мека и жива. Пресата наистина е невероятна!
2) Не съм пробвала този крем, но мисля да си го купя.
Дано съм ти помогнала![]()
Аз си я взех Януари за рожденния ден и искам да ти кажа, че съм изключително доволна ! Държи ми права косата до следващото къпанеЗаслужава си парите
Хора много , Човеци малко !
1. Както казаха преди мен , пресата е страхотна.
2. Кремчето е хубаво, аз видях резулат след като 3-4 дни се мазах със него сутрин и вечер.![]()
нямам точно тази, но пресата ми е Белисима и мога да твърдя, че съм влюбена в нея, изобщо няма да съжаляваш, меко казано страхотни са![]()
кремчето и много ефикасно, ползвам го за всякакви кожни раздразнения и пъпки, пъпките ми минават за от 2 до 4-5 дни, зависи![]()
No need to ask
He's a smooth operator
Ами аз днес бях до една аптека и потърсих крема, но беше свършил. Затова си взех обикновения си крем '' Здраве'' .. Дали ще има ефект върху пъпките.. ?
1. Имам B1 700 - супер е
2. За първи път го чувам
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Хихи дам видях я и B1 700, но дизайна на 600 ми харесва повечеПървоначално написано от j_adore2
![]()
Една приятелка я има пресата и е много доволна.Понеже нейната коса е доста къдрава й отнема повече време да се изправи както трябва, но пък държи дълго.
Кремчето мисля да с и го взема.Изглежда ми хубаво. Дано помага.
Пресата е много хубава!!
Аз ползвам обикновеното "Здраве" и определено много помага.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33