.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Град
    Асеновград

За какво да си пишем???

Ами от доста време си пишем с едно момче по скайп. Не го познавам много добре. Вече почнахме да се изчерпваме за какво да си пишем?! Предложете теми .............................

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Излезте от мрежата бе хора.
    Всяка втора тема тук е "пиша си с едно момче/момиче"
    Защо не му предложиш да се видите?

Фен Аватара на SweetAngell
    Град
    Пловдив...
    ии аз бях в същото полужениее но разбрах че не си струва да се занимавам с такива работии

иначе ако имаш лексикон почваи да му задаваш въпроси един след друг

Ако по естествен начин не ви идват теми на разговор, има ли смисъл да продължавате да си пишете?
    Amare vuol dire correre,
    amare vuol dire aspettare.
    Amare vuol dire stringere,
    ma a volte anche perdere.
    Amare vuol dire parlare,
    amare

Супер фен
    ^риторичен въпрос.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ако сте се изчерпали значи, че не си допадате Зарежи тая работа. И почни да живееш извън скайп Така я мразя тази програма, изтрила съм я преди години =)

Цитирай Първоначално написано от SweetAngell
    ии аз бях в същото полужениее но разбрах че не си струва да се занимавам с такива работии

иначе ако имаш лексикон почваи да му задаваш въпроси един след друг
    Ако си поставяш за цел да отблъснеш момчето - това с лексикона е много добър начин.

Супер фен Аватара на 4o4ina
    например:Колко тъпа тема написах в Teenproblem!

Еми примерно..казваш "Мане къв як филм гледах!" или "Много яка песен..Чувал ли си я?" И винаги можете да коментирате другите хора..случки от даскало. Използвай въображението си..И аз съм имала подобна ситуация с едно "гадже" и накрая "скъсахме"..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от TheCrimson
    Еми примерно..казваш "Мане къв як филм гледах!" или "Много яка песен..Чувал ли си я?" И винаги можете да коментирате другите хора..случки от даскало. Използвай въображението си..И аз съм имала подобна ситуация с едно "гадже" и накрая "скъсахме"..
    Тея темички направо бръмчат от въображение.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Цитирай Първоначално написано от TheCrimson
    Тея темички направо бръмчат от въображение.
    Еми явно на авторката не и достига и толкова, че да се сети нещо от тоя род..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    А може и това да са първите теми, за които всеки ретард се сеща и да са се изчерпали вече.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Щом темите ви се изчерпат.. значи нещо не е наред.
    Винаги се намира тема.
    Примерно .. кой какво е сънувал наскоро. Какви оценки е имал училище. Колко често ходиш на дискотека /какво правите там/ . Какво обича да прави лятото/зимата/есента/пролетта . Къде ходят с приятелите му. И т.н. - /няма да си издавам и тайните темички :Д / .. Гледай да ти идват от само себе си..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Според мен има доста да се коментира по темата кой как мастурбира, по колко често, с коя ръка или с колко пръста, използвате ли предмети...и т.н. Ако той не се осмелява да ти отговори, започни ти първа да обясняваш и така ще му дадеш малко вдъхновение.

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Ако сте се изчерпали значи, че не си допадате Зарежи тая работа. И почни да живееш извън скайп Така я мразя тази програма, изтрила съм я преди години =)
    Оле? Ужс... Ако всички трябваше да се разделят ако немат за какво да си говорят, семейства немаше да съществуват...
    Какво ви става бе? Ако не бърборите нон-стоп значи не стаате? Логика!
    Не мислете за какво да говорите, просто си споделяйте. Ако мислите "ся кфо да кажа" ще изръсите нещо банално като "как си" през 3 минути...

Голям фен Аватара на alice13
    питай го за някжи филми, песни... и няма да е зле да излезнете на вън.. уж да ираете тенис на корд, федербал... на разходка...

какъв е смисълът ако не говорите по естествен начин ?
    Мога да не ти говоря вече,мога да те гледам отдалече, мога името ти да не изричам,но знай, че винаги ще те обичам !

Не си пишете.
    Чукайте се.
    После пуснете тема в секс дали си бременна с редуване на главни и малки букви и измислете хубав сюжет.

А след това еволюирай в раздел бъдещи мами.

Баси.

И аз си пиша с едно момче, но с него сме се срещали и то не един път. Дори сме спали заедно /под спали нямама предвит да сме правили секс ами просто сме спали в идно легло/. По въпроса. Много интересно е кокаго не знаете много един за друг да си задавате въпроси.

Скачай от тема на тема като оставяш старата тема не напълно изчерпана за да можеш по късно да я продължите, това е съвет за среща де но предполагам и в скайп ще бачка. Темата "секс" за момчетата е най любима освен ако не са на 12 или по малко ще вземат да се притеснят . Още нещо което ми идва на ум е че всеки обича да говори за себе си в огромни количества ако го харесваш до толкова че да изтърпиш глупостите за неговия живот пробвай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си