.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Мега фен Аватара на NomNomNom

Лицемерие , защо ме дразни?

Тъй, не съм много сигурна дали е подходящ раздел , но ще опитам .

До преди няколко месеца бях едно такова същество , ( всеки е лицемер чат-пат) всички преподаватели , възпитатели , дъртаци ме харесваха много , и на мен ми идваше от вътре да се държа добре, т.е. търсела съм одобрението им, тъй като не съм го получавала от връстниците си .
    Но се случиха редица неща, сега освен , че не получавам това одобрение, ами не го и търся . Навлякох си много неприятности . Преди общувах с много малко хора, сега даже не чувствам угризения на съвестта , както и да се държа с майка ми ( преди тя беше таз съвест , вече я няма ) .
    Та, дразня се на някои неща, които прави приятеля ми .
    1. Имаше рожден ден на скоро . Във фейсбук му честитили н човека , и той на всички отговаря с как си , какво правиш , и не изпуска момент да се похвали за новата си работа и да каже нещо , което ще изкефи другите . Този негов сремеж към одобрение ме влудява .
    Другото , което е - той се оправдава, че това са важни бизнес контакти , и плю на моята асоциалност като каза, че един ден , когато си купуваш банани в бг от еднственият вносител тук , имал си възможност да сте приятели , а не сте - това не е асоциалност, това е простотия .
    И ? Какво мога да кажа - той е кариерист , от 2 дни е на работа и е обсебен , ревнувам , влудява ме .
    Усещам и лек мотив на конкуренция+ пренебрегване . Разбират се с разни негови приятели да ходят на разни курсове, и на мен не ми беше споменал . А знае, че се развивам в същата насока.
    Преподавах му в един курс, след това му позволих да показва постоянно колко повече знае от мен в тази област и как аз даже нищо не знам на фона на него . Бившата му много го е комплексирала, защото е била пълна отличничка в унито .
    А знам, че с мен се чувства добре, защото просто не му набивам , че знам нещо повече от него .
    Много добре върти ситуацията постоянно , хваща моите аргументи и ги бута срещу мен .

Яд ме е , че той ми говореше за ценности , и ми обяснява кое е в рамки и кое не . А аз съм много либерална , тези думи даже не ги използвам.
    И рещих, окей , щом е толкова чистосърдечен , дай да видим защо и как работи , дали правилно мисля.

И снощи почнах да го разпитвам за това на какво се базират приятелствата му . Обаче, в един момент стана дума за работата му , той почна да обяснява как знае, че от нея хора остават без храна (бизнес простотии) , и че тъкмо го бил забравил това, и сега няма да спи цяла нощ заради мен , аз не го обичам , а аз съм тази , която не се радва за него и е гадна , и зла , и заради това говоря така за приятелствата му ( ех, както казах , моите аргументи ) , направо откачи , каза че няма да спи и утре ще си провали живота ( т.е. работата) , по-бесен не бил от много време.
    А аз съм си окей- ако искаш се разделяме, добре . Той се ядоса и каза че се разделяме ;д След 5 минути , естествено , реши обратното .
    На мен ми е все едно , в такива моменти вече не се стягам , нека той да дърпа конците .
    Та, аз съм виновна, заради това , че с върпоси му разклатих позицията , и това не било подкрепа.

Ами , разкъсана съм . Може би трябва да го подкрепям да продължава с толкова явно фалшивото отношение ( от което понякога ме избива ревност) . И да приема , че аз съм егоистката , като се цепя от обществото , защото така няма шанс да се помогне . Разказах му "Приказка за стълбата " .
    И общо взето снощи се идентифицира с фалшиф, гаден егоист-лицемер, след това ме обвини , че аз съм такава, не той .
    Не, още не знам как да реагирам.

Ако някой има идеи как да свикна - да свирка . И аз имам , но трябва да мине малко време, че имам изпити на главата си .
    Може би проблема е в мен, че съм объркана и си го изкарвам на него , като го обърквам и него .

Ама и идея си нямате как откачам от това лицемерие и т.н.
    Ако имаше смисъл да се изкарват толкова пари с него , щях да съм окей . Ама то и това няма смисъл.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Banned Мега фен

Re: Лицемерие , защо ме дразни?

ох... прочетох всичко ... ами да ти кажа ти трябва да го разбереш, че един вид се радва,доволен е от себе си - все пак преди е бил подтиснат от това, че това момиче едва ли не е била повече от него .. все пак мъжете в една връзка искат винаги да са по-вече от женита, да взимат по-вече пари и т.н., но от друга страна той трябва да разбира от теб положителните неща които целиш с тези въпроси, а не само да вижда че едва ли не си зла,не се радваш на това че е на работа и т.н. все пак в една връзка се правят компромиси .. но само не можах да разбера защо ти е все тая дали ще се разделите.. това изобщо не е хубаво и ако ти е все тая няма смисъл да си с него и да си правиш труда да го разбираш ..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Според мен момчето е напълно право и ти си тази, която постъпва егоистично.Най-сетне е постигнал нещо и е щастлив иска да се похвали, нормално е, ти трябва да го подкрепяш и и ти да го хвалиш вместо да се опитваш да му спаднеш самочувствието. Това е твоя приятел, това не е някаква игра, в която се гледа кой от двама ви ще стигне по-нагоре Пък и ти преди сама си била такава казваш, ок ти си се променила, но той тепърва има щастието да се радва на успех, остави го момчето какът ти е проблема.Ти си гледаш себе си като толкова те дразни и той него си.Лесно е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си