.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Град
    ..in the middle of the party..

Дали начина на живот..

променя измеренията на любовта?Спрелия на социални контакти поражда силно влечение към отсрещния и съответно вглъбяване и разностранния,който отделя вниманието от отсрещния пак има вид любов но не толкова вглъбяваща..Вие как мислите?
    Дали трябва да живеем забързано за да се влюбваме по-малко.
    Примерно аз като ходех с едно момиче я обичах,създадох си контакти с други момичета по стечения на обстоятелствата и малко ми излезна от полизрението,после ги ограничих и пак почнах да мисля само за нея и нещата да се засилват..
    Странно?

Град
    Мy own, Private Hell
    Не е странно, съвсем нормално е. Колкото по-тесен е кръга на "близките" или не-толкова-близките ти хора - толкова повече внимание обръщаш на всеки един от тях. Представи си, че имаш определен капацитет, който се разпределя към всяка една персона от обкръжението ти. Колкото повече хора - толкова по-малко за всеки.
    И да, начина на живот променя много неща, включително това.
    Дали трябва да живеем забързано за да се влюбваме по-малко? Че откога целим това?

Bow
    Cause I'm your god
    Will you pray for me
    'Cause I'll pray for you
    Push your sins aside nobody cares your head's fucked inside
    Embrace
    Your apathy
    I don't care for you
    You don't care for me

Banned Фен
    По-добре по-малко от този "кръг на близките" и да са сигурни пред някакви си бройки, които и пръста си няма да мръднат за теб.

Супер фен Аватара на badsector
    Можеш да ги редуваш периодично и така ще имаш повече контакти.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave

ПолИзрение
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от BurningBronx
    Не е странно, съвсем нормално е. Колкото по-тесен е кръга на "близките" или не-толкова-близките ти хора - толкова повече внимание обръщаш на всеки един от тях. Представи си, че имаш определен капацитет, който се разпределя към всяка една персона от обкръжението ти. Колкото повече хора - толкова по-малко за всеки.
    И да, начина на живот променя много неща, включително това.
    Дали трябва да живеем забързано за да се влюбваме по-малко? Че откога целим това?
    Съгласна съм

И аз съм забелязала, че като се мотая в по-големи компании съм по-повърхностна и по-малко се раздавам, дори да искам да го направя, защото не може "всеки да ме има" и съответно приятелствата страдат по някакъв начин. Ощетени са, непълни и неистински.

Така че аз си оставам привърженик на тесните кръгове, дори после повече да боли от загубата на приятел/гадже.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home

Re: Дали начина на живот..

Цитирай Първоначално написано от chronic
    Дали трябва да живеем забързано за да се влюбваме по-малко.
    Това категорично смятам за невярно - колкото по-забързано живееш, толкова по-бързо ставаш близък с някого, което от своя страна води до по-дълбоко влюбване (при по-възрастните и/или неповърхностни хора)

Иначе ако приемем вниманието за константа е най-лесно. Общуваш основно с 1 момиче - получава цялото внимание - буф, влюбен си, защото си като кон с капаци и не виждаш нищо настрани. Излизаш с голяма компания - внимание обръщаш със сигурност на повече от 1 човек и започваш да сравняваш - влюбваш се доста по-бавно и трудно. Да не говорим, че по отношението на човек към околните се разбират ужасно много неща за него като личност, които често са дразнещи...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си