- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- защо не ми дава да се гримирам
на 13 съм а баща ми все още не ми дава да се гримирам защо????мисля че вече мога да го правя а и аз си слагам съвсем малко но очите (молив спирала сенки) не е нещо забранено а когато ме види с грим почва веднага да ми се кара вече не издържам какво да правя и какво да му кажа че да ми позволи
сенки? разбирам да имаш спирала или молив,ама.....
то има момичета по-големи и от теб и ползват само спирала например...
Еми нормално. Малка си. И на мен ми се караха на твоята възраст.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Грозно е да видиш малко момиче с толкова грим ! Баща ти е напълно прав и подкрепям мнението му .
Hostis Honori Invidia
За сенките и аз бих ти се скарала ... Според мен си много малка още, а ако държиш толкова много да се гримираш слагай само спирала.
Е, тя не говори за някакъв арко розов грим съчетан със зелен анцуг (надявам сеПървоначално написано от Cucko0
) говори за някакъв тежък грим, а за мноооого лекичък-кремов или някакъв дрл
![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
сенки под предвид съвсем леко нещо като малко по тъмно не слагам ярки цветове то дори не се забелязва
karry
и като не се забелязва ...какъв е смисъла да се мажеш от малка ?
Hostis Honori Invidia
защото изглежда много нежно и красиво
karry
И кожата ти ще стане много нежна и красива !
особено след годиниПървоначално написано от LudotoDevoiche
Hostis Honori Invidia
Защото си дете и си на 13. Затова не ти дава. И спиралата ще ти е много.
Абе стига сте я нападали! Не е чак толкова малка! Наистина няма смисъл от сенки... Слагай си само спирала най-добре. А баща ти защо не ти дава... Ами всеки си има мнение. Ако майка ти ти дава кажи й да говори с него.![]()
На 13 не е малка за грим. Нормална възраст си е за такива неща - момичетата вече се грижат за външния си вид и т.н.
Но ако искаш някакъв тежък грим - недей. За това вече си малка. Не отива на 13 годишно момиче да се клепоти толкова. Спирала и молив - муцка - не ти трябва повече. И аз не слагам толкова. Даже и молив не слагам. Естествения вид си е най-красив и нежен.![]()
Молив и спирала - окей. Даже само със спирала е по-хубаво. Аз вече молив използвам само за вечерни излизания. За ежедневието спиралата ще ти свърши идеална работа.
Сенки - само за по-специален повод и да са светли, нежни, за да ти подхождат на възрастта.
Използвай само спирала, не вярвам да ти се скара само заради едната спирала.
Аз на твоите години слагах само спирала и гланц.
Сега слагам само спирала, пудра и гланц.
Молив си слагам рядко.
Нормално е да започваш да се интересуваш от тези неща, но след време ти самата ще разбереш, че естественото е най-красиво.
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
Слагай си само спирала, тя е достатъчна, за да ти отвори очите и да изглеждат красиви. Аз съм на 18 и така се гримирам за ежедневието. Когато примерно си на рожден ден можеш да си позволиш примерно розовки сенки. Няма смисъл да се гримираш толкова много на тази възраст.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ми прав е и моя баща не ми даваше преди години.И аз така и не се гримирам,в смисъл рядко,когато си има повод.Просто не е нужно,естественото е най-хубаво.Жалко е,че от малки се загримосвате и си съсипвате кожата.
И на мен да ми беше дъщеря и аз нямаше да ти разрешавам. И аз съм била на 13 и аз тогава съм се мислила за достатъчно голяма за някои неща, но като пораснеш още малко, ще разбереш, че не е било така.
И на мен миналата година не ми даваха да си слагам грим (бях на 13 ;д ), дори спирала и молив.. Тази година вече ми позволяват.
Всичко с времето си : )
За какво пък са ти сенки? За да ходиш на нощен клуб/дискотека? Така или иначе местата, които се посещават с подобен макиаж са ти забранени и това ще продължи и през следващите 5 години.
Не се сърди на бащата ти, напълно прав е.
Недей избързва , няма нужда от сега да се мацашПолзвай си гланцове ;д , ще му дойде и времето да се гримирваш и т.н
... Живей с мечти, а не със спомени ...
После цял живот ще се гримираш. Какво бързаш и ти от 13 годишна.
Даже и ще ти писне.
Мен ме направи дива и щастлива, като разбра, че си скубя веждите, където за тях е по-приемливо да се скубят, вече съвсем като се оформят и започнат да изникват "излишните" косъмчета... за грима да не ти говоря![]()