- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- търся филм
Преди години съм го гледала .. помня много малко .. Едно момченце живее само с майка си (и с дядо май не помня много добре). . запозна с някакъв "пират "(не съм сиг дали беше пират) . ходеха в един магазин и "пирата" помисли шоколадовите жетони за истински .. Май "пирата" открадна ценности от момченцето .. други "пирати" нападнаха къщата, и той май се върна заради момченцето .. само това помня ..
![]()
![]()
Филма се казва Пиратите от долината...ама го няма никъде.
За да не пускам нова тема пиша пак тукПреди години гледах по диема един филм , не помня името
Разказва се за едно момче, което избяга от тях и отиде да търси съкровище някъде . Хреследваха го някакви хора , които бяха разбрали за съкровището
.. Отседна в един хотел. Имаше и папагал .. ам
.. Отвлякоха го в една лодка , но той скъса някакъв кабел , папагала пусна от висока запалена пура или цигара и лодката гръмна
накрая годителите му го намериха със самолет .. папагала май умря
.. одави ли се не помня .. само това се сещам
![]()
оо и аз се сещам за този амаа.. помня само, че момчето се казваше Сам иначе филма - неПървоначално написано от xpuct0wa
![]()
Само враговете казват истината. Приятелите и любовниците лъжат непрекъснато, хванати в паяжината на моралния си дълг. - казва мъжът в черно към Роланд. ~Stephen King
The Real Macaw - Мисля, че филмът е този.Първоначално написано от xpuct0wa
Папагала не умира! Въпреки, че почти се разплаках на тая сцена![]()