.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: косопад

косопад

Бихте ли ми препоръчали нещо ефикасно при косопад ?!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Драстично скъсяване+витамини+никакво третиране. Дерматолог и хормони според джоба и настроението.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

На мен шампоана Fitoval ми помогна Можеш да отидеш в някоя по-голяма аптека и да попиташ фармацевтите за някой шампоан или лосион от висшата козметика, който наистина се е доказал с качеството си

Повече от фен
    Зависи колко е силен. Има и специални процедури с апаратура срещу косопад. На мой познат му спряха оплешивяване и сега му расте нова коса. Така че не се отчайвай.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Себорал форте-от аптеката,и впръскваш в корените след измиване на косата.

Препоръчвам ти да поскъсиш косата си. Като домашна маска мога да препоръчам тривитаминол + жълтък + лимонов сок + хума + кисело мляко - тази маска ще помогне не само за косопада ти, но и за цялостното заздравяване и подхранване на косата ти. Има специални ампули против косопад - може да поташ в козматичен магазин или аптека. Има и доста хапчета - за тях най-добре се консултирай със фармацевт. Чувала съм добри отзиви за Фитовал хапчета и шампоан. Ако разполагаш с повечко средства, може да си закупиш наистина качествен шампоан и ампули на някоя от марките медицинска козметика. Пожелателно е и да щадиш косата ти, т.е. по малко преса, сешоар, маша, тупиране и т.н.

Цитирай Първоначално написано от fiama
    Препоръчвам ти да поскъсиш косата си. Като домашна маска мога да препоръчам тривитаминол + жълтък + лимонов сок + хума + кисело мляко - тази маска ще помогне не само за косопада ти, но и за цялостното заздравяване и подхранване на косата ти. Има специални ампули против косопад - може да поташ в козматичен магазин или аптека. Има и доста хапчета - за тях най-добре се консултирай със фармацевт. Чувала съм добри отзиви за Фитовал хапчета и шампоан. Ако разполагаш с повечко средства, може да си закупиш наистина качествен шампоан и ампули на някоя от марките медицинска козметика. Пожелателно е и да щадиш косата ти, т.е. по малко преса, сешоар, маша, тупиране и т.н.
    ^+1 , освен тва за тривитаминола. От него също пада коса.
    Моята след употреба на конските витамини я оправих с хининовия шампоан на Клоран. Той си е специален против косопад и действа, само че изсушава косата.

Мега фен Аватара на strawberry88
    http://makul-bg.com/index.php?page=s...mart&Itemid=79 Този шампоан много ама много ми помогна !! (поръчах си го от фризиорката)

На мен Тривитаминолът ми помога срещу косопад, но от коса до коса има разлика и действието е различно. За шампоана на Клоран съм чувала добри неща. На каква цена е горе-долу, ако се сещаш?

Цитирай Първоначално написано от fiama
    На мен Тривитаминолът ми помога срещу косопад, но от коса до коса има разлика и действието е различно. За шампоана на Клоран съм чувала добри неща. На каква цена е горе-долу, ако се сещаш?
    http://apteka.framar.bg/30061969/%D0...BF%D0%B0%D0%B4

Според аптеката, малкото шише 200ml е от 9 до 12 лева. Иначе има голямо от 400ml, което е между 14 и 16. Има и балсам от серията, ама не съм го ползвала. Само шампоана помогна.

^ Благодаря

Голям фен Аватара на taamara
    Може ли малко повече инфо за хининовия на Клоран. В момента ползвам хининовия на Милва, но в аптеката ми казаха, че този на Клоран е с натурален хинин.
    Интересува ме най-вече дали стимулира растежа на косата и каква му е констиненцията?

Цитирай Първоначално написано от taamara
    Може ли малко повече инфо за хининовия на Клоран. В момента ползвам хининовия на Милва, но в аптеката ми казаха, че този на Клоран е с натурален хинин.
    Интересува ме най-вече дали стимулира растежа на косата и каква му е констиненцията?
    http://klorane.bg/product_info.php?c...d=30&type=hair

^ Течничък е, червеникаво-кафяв, прозрачен. Малкото шише на мен за средно дълга коса ми стигаше за повече от месец. Прави малко пяна - до колкото си спомням изобщо не е такава като по рекламите пухкава и с балончета, но мие много и си трябва нещо овлажняващо след него. Хубав е, аз останах доволна - косата ми спря да пада.
    За растеж, ако питаш на дължина нямам идея - не пише да е с такова предназначение, а и надали има такъв продукт. Да ми е порастнала косата 3-4 пръста за тоя месец и половина употреба, ама тя и по принцип с толкова си расте.

Голям фен Аватара на taamara
    Благодаря)
    значи трябва подходящ балсам, ходратиращ трябва.
    Аз сега използвам хининов шампоан на Милва и хининова вода на Милва, с надеждата да ми се ускори малко или много растежа, пускам си дълга коса и в момента това ми е фикс идея. Та затова попитах, нали е хининов шампоан, може и да ускорява растежа

Ми недей да си поставяш такива неща за фикс идея, понеже не зависят от тебе. Ако ползваш хининов с надеждата да стане това, а я изсушиш с него ще стане по-зле.Просто не съм обръщала внимание да е станало такова нещо, а и мойта колкото порасне го режа, така че съвсем.

titinkaa за себорал форте само бях чувала ама май дойде времето и да го използвам Мерси на всички останали изказали се по темата ии още един въпрос някой ползвал ли го е http://bilkova-apteka.krembg.com/ind...are%20-%20Hope ии ако да мнение относно него ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си