- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Извънземни
Губя вяра в човечеството като чета тая тема
Анунак, ще ударя ли шестица от лотарията ?
Анунак, какво ми вещаят звездите за тоя месец ?
Анунак, ако сега ям зеле с свинско много ли ще се насера ?
Жалки сте..
^не си само ти. разделът се превърна в сборище на ретарди
АННУНАК кажи нещо за Шамбала и Агарта ? Имат ли входове в България ? нещо друго интересно да кажеш ?
За Шшшшам-мбхх-алл-ла иПървоначално написано от trappedinmymind1
Агг-ааррт-та ли ме питаш ?
А ти иначе знаеш ли нещо за тях ?
Просто питам .
Аз горе-доло знам,обаче ме интересува имат ли входове в някоя българска планина ?
![]()
Заблудени, че заблудени .. Аннунак се скъса да говори простотии..
Ами аз ,ако стана учен - значи няма да съм човек ли ?
![]()
Аннунак...
Защо лекарствата се налагат тогава...а не природни лечения...?
Стига да помага...защо не? По-добре е от това да пия илачи! Дори и сега...аз пия само в много краен случай хапчета...иначе по естествен начин практикувам...и хапче не помня да съм пил от мнооого време!
Антибиотиците скоро няма да действат(положително)...А и като ти разрушат имунната система...какъв е смисала...? има други по-добри начини за лечение...
А не са ли кажи речи всички вируси създадени изкуствено...?
За рака лечението е глюкопротеин...а за СПИНа...?
Можеш ли да кажеш нещо неизвесто на масата за меда например...? Освен, че е вечна храна...а и не само храна!
Че нали нашия организъм е вечен!!! Проектиран е за вечен живот! Просто някой го е ограничил! Всяка клетка се копира напълно идентично с майчината...и така много време...но в един момент ДНКто се "отпушва" и всяка следваща клетка започва да се копира все по-грешна...Тези "тапи" им е "казано" да се отделят от ДНКто...Значи сме вечни! Нали наскоро 2ма ги наградиха с Нобелова награда за това откритие!
А какво представлява НИЩОТО...? И то е нещо...
Im back...
Първоначално написано от GalaxyEater
Какви, са тези недъгави забежки на работа с Photoshop, аз Джери, Сиганчето от улицата, да хвана, по достоверни ще ги докара![]()
Spam Team !
"сУфийСко Чадо"
"Нашо моНче "
"Пред винкелО всички сме равни!"
"Баба Диско Парти"!
"Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
"Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
"На бай Тико внук му" -
"Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"
Аннунак, каква е тази звезда AB Aurigae?![]()
True story.
Условия за живот има на една сравнително близка (в космически аспект) планета.Индийски учени бяха изпратили совалка и тя намери планета,която много прилича на нашата-с атмосфера,флора и вода,но не е намерен разумен живот-тоест нямало е фауна.Тя е малко по-малка от Земята.Ако тя се е сформирала след Земята е възможно на нея да възникне разумен живот,по същия начин като при нас-едноклетъчните от водата усложняват структурата си,докато не изпълзят от водата.Разбира се говорим за стотици милиони години...Първоначално написано от ScarlettS
Първоначално написано от bazingaaaa
True story.
НЕ СМЕ САМИ И НИКОГА НЕ СМЕ БИЛЕ НА ЛУНАТА ИМАШЕ РУИНИ ОТ ДР ЦИВИЛИЗАЦИЯ които бяха унещожени сас ядрена глава ето снимка на извънземно http://www.matrixseite.de/gfx/apollo20-2.jpg а ето и на кораба в който е била намерена http://www.mercuryrapids.co.uk/apoll...alienship4.jpg имам и още многоо мноого такава информация
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
Снимката на извънземного ми напомня - скоро беше открите огромна плоча на някое индианско племе...беше илюстриран космически кораб(и то доста подробно) с пилот подобно извънземно!Първоначално написано от OKW
Im back...
Ако случайно има някой хванал се на глупостите на извънземното ANNUNAK, ето ви малко от неговите източници на вдъхновение:
относно снимките в началото
http://www.selenabg.com/index.php/20...-17-45-09.html
и изненадващото познание какво е анихилация
http://www.google.bg/url?sa=t&source...qHsPtw&cad=rja
което между другото е 90% copy-paste
nice try, btw![]()
Е той все от някъде трябва да ти покаже информацията...няма да тръгне да я пише, да прави сайт и тн...За да ти даде снимки, трябва той лично да снима...а като има готови...
А за анихилацията нещо е съмнителен стайта и не отваря, заради касперския...А иначе това не е нещо измислено от него...
Im back...
Второто не е сайт, а линк към курсовата работа на студент в СУ по химия, физика не знам точно. Като напишеш анихилация в Google и е 5-тия линк.
Значи според теб той не си е измислил всичко, което казва от някой сайт,форум...каквото и да е. Не е google-нал, както мен "анихилация", когато го попита и просто да копира дадения материал.........той наистина е извънземно ?!?
Аз не казвам, че той е единствения знаещ...Първоначално написано от LunaTriCk
Im back...
Но най-малко факта, че знае какво да търси...Първоначално написано от LunaTriCk
Im back...
Отклоняваме се от темата, че ANNUAK е fake and gay.
Аз не казвам, че не е! Но не може да отречеш, че казаното от него е истина!Първоначално написано от LunaTriCk
Im back...
научна фантастика
Кое е научна фантастика?Първоначално написано от loveca777
Im back...