.
Отговор в тема
Страница 5 от 9 ПървиПърви 123456789 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 211
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Е, то така вече има логика. Просто ей така един ден в отрития космос на абсолтно негодна за еволюция планета са се пръкнали едни бактерии и на следващия ден вече са еволюирали до такова ниво, че да могат да се поддържат изкуствено. Радиационнен щит, изкуствена атмсофера, изкуствена биосистема. Колко ти е

Аз ти казвам, че за да имаш палачинки, трябва да имаш смес за палачинки, ти ми казваш "Ама те палачинките ще се появят от нищото и сами ще си направят сместа ползвайки ядрена енергия и антигравитация".

Айде де, нали си много вещ на тема гущери, що не знаеш дори как са се появили и как са еволюирали ?
    Ама ти неграмотен ли си? Четеш ли? За някои същества естествената среда може да е вакуума, а не условията в които ти живееш!
    Не съм писал досега са палачинки!
    Тя историята я има...ама вече не помня...мислвх това лято да я припомням някога...ама нещо безуспешно...трябва да се напъна...А за еволюция....малко относителен въпрос...
    Im back...

Мега фен Аватара на ZipFail
    Айде де, чакаме да я чуем, че да се посмеем на още абсурди

Айде де, чакаме да я чуем, че да се посмеем на още абсурди

То като цяло и ти си един абсурт...но попринцип трябва да я прочета...трябва да потърся...
    Im back...

Значи дори сам не знаеш как е станала въпросната еволюция, но твърдиш че ние не сме прави ?

Всъщност що ли се учудвам...

Значи дори сам не знаеш как е станала въпросната еволюция, но твърдиш че ние не сме прави ?

Всъщност що ли се учудвам...
    Мммм...имах друго в предвид...защото еволюцията в доста от случайте е изкуствена или подпомогната...

Но защо ли се учудвам, че няма да загрееш...
    Im back...

Загрей ме де, кажи как са еволюирали въпросните гущери.

Загрей ме де, кажи как са еволюирали въпросните гущери.

Зависи...най-вероятно и тяхната еволюция е изкуствена...тоест няма точно еволюция...
    Im back...

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Според мойто скромно мнение има извънземни.

Оня ден ми дойде една щура идея.
    На много противен човек му стиснах ръката и му казах ведро и усмихнато "здравей".
    Но всъщност мислите ми в главата бяха доста агресивни и злобни към този човек.
    Разбирате ли?
    Това,че изричам радостни и добри думи и хората ги чуват,не означава,че в главата ми не съществуват в същият момент всъщност само злобни и лоши мисли,които не съм казал и хората не са ги чули,но са факт.Има ги.

Да,малко откачено звучи,ама все си мисля,че съществуват неща,които не можеш да видиш и пипнеш,ама това не означава,че те не съществуват.
    Ето,котките даже реагират на звук 10 пъти-по бързо от кучетата и чуват звуци,които за нас хората е невъзможно да чуем.
    Но тези звуци са си там.

Между другото много от невярващите казват "дайте доказателства,че има извънземни".
    Аз бих им казал-дайте вие доказателства,че няма извънземни !
    В над 100 милиарда галактики със още над 100 милиарда звезди и да няма и 1 шибана планета със други същества,без значение по-примитивни,или свръхразвити ?
    Е,НА ТОВА АЗ МУ ВИКАМ ОГРАНИЧЕНО МИСЛЕНЕ !
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

^ ограничено мислене е също така да не допускаш, че твърдението ти може да е грешно.
    REGGAE BOOM <3

Banned Мега фен
    Марс преди е била като Земята, но може и да не е била...
    Та изкуственно даване на живот на планети е невъзможно, ако все пак не са в добра близост до звезда.
    Ето ви простия пример, че ако луната изчезне - ще настъпят такива катаклизми, че цялото човечество ще измре...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    ^ ограничено мислене е също така да не допускаш, че твърдението ти може да е грешно.
    Ти тъп ли си или да??
    По -най-прости математични и космически изчисления е доказано, не от тези милиярди галакти - ще се падат хиляди , дори милиони планети годни за живот подобни на Земята...

А кой знае в микроскопичния свят - също почва един космос, който никой не може да види краят му...

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    TheMightyNadenica, ти си класически пример на синдрома "бягане от реалността". Поради някаква причина(недостатъчно внимание вкъщи, несподелена любов, не си популярен в училище, много тесен кръг от приятели) на теб не ти харесва сегашният свят, реалността в която живееш, и я избягваш като влизаш в един измислен свят с извънземни гущери и планети с отрицателна гравитация. И този свят ти харесва много повече от стария, защото в него ти вече си Някой. Ти си едно стъпало над другите, защото имаш предимство над повечето от масата(овцете). Всички бихме искали да живеем в някоя друга паралелна вселена, където ние сме центъра на вселената, но за хубаво или лошо реалността е сурова. Хляба е с пари и колите са с бензин. Само мечтите са безплатни.
    А този аргумент "това, че не си го виждал не значи, че не съществува" е безсмислен, защото по тази логика - аз и Дядо Коледа не съм виждал, но това означава ли че съществува ? И когато правиш дадено твърдение, първо ти трябва да докажеш, че си прав, а не противника ти, че грешиш. Това е като да наклеветиш някого. Ако утре някой каже, че има снимка на която участваш в люта гей оргия, как мислиш - ти ли трябва да доказваш, че няма такава снимка или той, че има ?

Banned Мега фен
    Аз пък като бях малък в старото си училище имаше само изроди'' и намразих човечеството.
    Ама и сега го мразя най-вече ,защото унищожава природата и повечето хора им пука единсвено само от парите. Биха направили ядрена война за 5 лв. Биха изнасилили бебе за 5 лв (ако нямаше да влизат в затвора де)
    Сега чета под игото.. и повече се вбесявам,но това са отминали времена

Цитирай Първоначално написано от loveca777
    Ти тъп ли си или да??
    По -най-прости математични и космически изчисления е доказано, не от тези милиярди галакти - ще се падат хиляди , дори милиони планети годни за живот подобни на Земята...

А кой знае в микроскопичния свят - също почва един космос, който никой не може да види краят му...
    аз не отричам, че има. просто допускам и възможността да няма. кое му е тъпото? о0
    REGGAE BOOM <3

Марс преди е била като Земята, но може и да не е била...
    Та изкуственно даване на живот на планети е невъзможно, ако все пак не са в добра близост до звезда.
    Ето ви простия пример, че ако луната изчезне - ще настъпят такива катаклизми, че цялото човечество ще измре...
    Марс е била като земята...това се знае!
    Какво ще рече близост до звезда...? За един живот едни са условията, за друг - други! Ето, дори и на земята е така! Ти как виждаш камила в сибирски зими...? Или бяла мечка в пустинята?
    Im back...

Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    TheMightyNadenica, ти си класически пример на синдрома "бягане от реалността". Поради някаква причина(недостатъчно внимание вкъщи, несподелена любов, не си популярен в училище, много тесен кръг от приятели) на теб не ти харесва сегашният свят, реалността в която живееш, и я избягваш като влизаш в един измислен свят с извънземни гущери и планети с отрицателна гравитация. И този свят ти харесва много повече от стария, защото в него ти вече си Някой. Ти си едно стъпало над другите, защото имаш предимство над повечето от масата(овцете). Всички бихме искали да живеем в някоя друга паралелна вселена, където ние сме центъра на вселената, но за хубаво или лошо реалността е сурова. Хляба е с пари и колите са с бензин. Само мечтите са безплатни.
    А този аргумент "това, че не си го виждал не значи, че не съществува" е безсмислен, защото по тази логика - аз и Дядо Коледа не съм виждал, но това означава ли че съществува ? И когато правиш дадено твърдение, първо ти трябва да докажеш, че си прав, а не противника ти, че грешиш. Това е като да наклеветиш някого. Ако утре някой каже, че има снимка на която участваш в люта гей оргия, как мислиш - ти ли трябва да доказваш, че няма такава снимка или той, че има ?
    Какви са тея психодрънканици? Вкъщи получавам повече от това което искам! Аз не се влюбвам - всичко това е на физическо и психическо привличане! В училище може би почти всички ме знаят! За приятелите е относително...от гледната точка, но аз не се оплаквам! Да, не ми харесва реалноста - да съм роб на всичко - като се почне финансовата система, та до фамилии и тн! Но бих казал точно обратното! Че аз съм излязъл отчасти от заблудата наречена нормален човешки живот и съм надникнал в реалността в която живея! Забелязъл съм, че съм доста по-различен от другите(за добро или лошо), и се радвам, че е така! Другите са много ограничени(то не че аз не съм)...и се интересувам от различни неща от считаните за нормално - мода, фейсбоклук, фешан дрешки и клюки! Мен това не ме топли защото тези неща не ти дават реална информация! Всеки "нормален" човек е никой! Човек никога не може да е център на нещо, той е на дъното! Хляба не винаги е с пари! Мммм не всички коли са с бензин - има с дизел, метан, вода, въздух, олио, газ и тн! Ами мечтите не винаги са безплатни!
    За дядо коледа темата е относителна! Еми примерно доказвайки, че противника греши, води до извода, че аз съм прав! Еми ако някой ми покаже, че участвам в гей оргия, не е ясно дали наистина не съм бил - било то под въздействито на някакви опияти, хипноза, насилствено, заличили са ми спомените и тн!
    Im back...

Аз пък като бях малък в старото си училище имаше само изроди'' и намразих човечеството.
    Ама и сега го мразя най-вече ,защото унищожава природата и повечето хора им пука единсвено само от парите. Биха направили ядрена война за 5 лв. Биха изнасилили бебе за 5 лв (ако нямаше да влизат в затвора де)
    Сега чета под игото.. и повече се вбесявам,но това са отминали времена
    Трябва да се надигнем и да махнем турците - ако не искат - сапун! Но защо ли се надявам - никой няма да го направи! Само с надеждите си оставам!
    Im back...

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Аз не казвам,че не е грешно.
    Но това са 100 млрд по 100 млрд=10000 000 000 000 000 000 000 звезди !
    Представи си,че това са литри вода и аз ти казвам,че ако извадя от световният океан 10 000 000 000 000 000 000 000 литра вода,предположението,че ще извадя с водата и 1 риба е много по-вероятно,отколкото твоето твърдение,че в океана въобще няма риби.

А за невидимото,което трябвало първо АЗ да проверя и тогава да пиша-ето ти много прост пример с инфраред светлината,която се вижда от камерата на gsм-а,а иначе е нещо,абсолютно невидимо когато го гледаш с просто око.Не го виждаш,мислиш си,че и не съществува,но то е там и го има.

Ето клипчето:
    http://youtu.be/qpY6670zhXo
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    На мен ми е ясно, че се харесваш такъв какъвто си в момента. Мисълта ми е да не си мислиш, че това което знаеш сега е някакво предимство. Не си мисли, че това да си "различен" е винаги по-добро. Има едни такива "различни", които живеят отделно от "нормалните" в специализирани сгради. Имай си различни интереси от повечето, просто се усещай къде е границата.
    Не съм съгласен с теб, че човек не може да е център на нещо и че е дъното. Най-малкото човек може да е център на друг човек. Живота ти може да зависи от волята на друг човек.
    Не знам дали си разбрал или не си искал да разбереш, но метафората ми с хляба и бензина, бе че всичко си има цена. И тази цена, ще дойде момент, в който ще трябва да я заплатиш. Такъв е естествения ред от много години насам, такъв и ще бъде най-малко до края на живота ти(най-вероятно и след, но това надали те интересува). Правилно или неправилно - така стоят нещата и колкото по-скоро го приемеш, а не дискутираш, толкова по-добре. Имаш право да я критикуваш, мразиш и тайно да си правиш бунтове срещу системата, но (spoiler alert!)никога няма да се промени. Гущерите няма да ни спасят.
    Еми примерно доказвайки, че противника греши, води до извода, че аз съм прав!
    Това е много хитър трик. И аз съм печелил така много спорове, но истината е че винаги има вероятност и двамата да грешите.
    Еми ако някой ми покаже, че участвам в гей оргия, не е ясно дали наистина не съм бил - било то под въздействито на някакви опияти, хипноза, насилствено, заличили са ми спомените и тн!
    Ти дори и да си участвал, този който твърди че е истина трябва да го докаже, не ти.

не се палете, каубои
    вие ме изядохте за закуска. не ви оборвам твърденията, друго исках да кажа.
    REGGAE BOOM <3

Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    На мен ми е ясно, че се харесваш такъв какъвто си в момента. Мисълта ми е да не си мислиш, че това което знаеш сега е някакво предимство. Не си мисли, че това да си "различен" е винаги по-добро. Има едни такива "различни", които живеят отделно от "нормалните" в специализирани сгради. Имай си различни интереси от повечето, просто се усещай къде е границата.
    Не съм съгласен с теб, че човек не може да е център на нещо и че е дъното. Най-малкото човек може да е център на друг човек. Живота ти може да зависи от волята на друг човек.
    Не знам дали си разбрал или не си искал да разбереш, но метафората ми с хляба и бензина, бе че всичко си има цена. И тази цена, ще дойде момент, в който ще трябва да я заплатиш. Такъв е естествения ред от много години насам, такъв и ще бъде най-малко до края на живота ти(най-вероятно и след, но това надали те интересува). Правилно или неправилно - така стоят нещата и колкото по-скоро го приемеш, а не дискутираш, толкова по-добре. Имаш право да я критикуваш, мразиш и тайно да си правиш бунтове срещу системата, но (spoiler alert!)никога няма да се промени. Гущерите няма да ни спасят.
    Еми примерно доказвайки, че противника греши, води до извода, че аз съм прав!
    Това е много хитър трик. И аз съм печелил така много спорове, но истината е че винаги има вероятност и двамата да грешите.
    Еми ако някой ми покаже, че участвам в гей оргия, не е ясно дали наистина не съм бил - било то под въздействито на някакви опияти, хипноза, насилствено, заличили са ми спомените и тн!
    Ти дори и да си участвал, този който твърди че е истина трябва да го докаже, не ти.
    Еми не ми харесва в никоя светлина! Но няма какво да направя - такава е реалността! Защо да не е предимство? Да си различен - зависи! Но в този случай - по-добро е! Границата винаги я усещам!
    Говоря като цяло...човека е дъното...и не може да е център поради факта най-малко, че е роб!
    С хляба го написах един вид като заяждане - защото винаги има 3ти начин, а не само двата които са приемани! Че не трябва да си праволинеен! Защо да трябва да заплашташ? И примерно още такива подобни? Като трябва да се трудиш, за да успееш, трябва да работиш много, за да имаш успех...еми това са глупости! Аз все още не мога да дам пример на работното поле(всъщност откъслечно мога), но на даскалско поле, изяви на сцена, разни състезания/олимпиади...еми аз не съм сядал за 1 минута да уча за даскало, да уча текст, дори напротив - само простотии правя(за шоуто) и постояно все педагожки викат, родители, даскалиците се опитват да обръщат класа срещу мен и тн...но си имам стипендия, изяви на сцена, по твто са ме давали, на олимпиади заемам челни места, пари съм изкарвал без въобще да се зоря...това си беше направо реклама...ама просто се опитвам да кажа, че човек сам си изгражда рамките! И като си мисли, че не може друго - еми няма да може разбира се!
    Защо ако правя бунотве няма да се промени нищо? Еми гущерите се възползват от нас!
    Е говоря когато опциите са 2...а и като цяло доста от случайте, целта ми е да накарам всички да видят как противника ми греши - тогава моета теза се приема за вярна!
    Зависи за последното изречение!
    Im back...

Много си далече от истинския живот, мойто момче. Завърши училище, поживей 2-3 години и ела пак да видим дали ще мислиш така.

Фен Аватара на reich
    Град
    Пловдив
    Оооооо Скарлетс...
    Има живот на други планети и не може да няма поне още "разумни" люде из космоса.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EW2RH_1Lt6Y[/youtube]

Много си далече от истинския живот, мойто момче. Завърши училище, поживей 2-3 години и ела пак да видим дали ще мислиш така.
    Човек...ти си много зле! Ти като си живал "истинския" живот...да не да не си зле?...Казах, досега каквото е трябвало да правя, не съм го правил, и въпреки това съм постигал каквото си искам(на това ниво)...ама ти - не...аз трябва да се заям...защото ме е яд, че съм смотан!
    Im back...

Изобщо даже не се заяждам. Ама не знам как даваш оценки за живота, без реално да имаш никакъв опит. Пак ще ти кажа, поживей още 3-4-5 години и като мама и тате спрат парите ще проумееш много нещa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си