- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Извънземни
Я ми кажи сега - ти хубаво си навътре с нещата ,разбираш живота и човечеството и 'знаеш'.Първоначално написано от TheMightyNadenica
Та ... какво ще правиш с живота си в такъв случай ?
Любопитно ми е просто ,тъй като аз ,честно казано ,си мисля ,че поне имам някакво понятие от света ,който ме заобикаля ,и нямам особен интерес към него. Да си го кажем направо - изобщо не ми пука и ако можех - бих си клатил краката по цял ден.
Та ти ,просветени ,какво бъдеще градиш и какво мислиш да вършиш един ден ?
Чесно казано аз пари не харча...ям унас, дрехи нови не купувам...минимални разходи!Първоначално написано от ZipFail
Im back...
Зависи...Първоначално написано от Auriss
Im back...
Колкото и да е тъжно българите ще се превърнат в малнинство и то не след дълго...
Единствения начин на решението е да се забрани на циганите да раждат както и на турците и да се забрани още от сега на всички чужденци да живеят в България. Турците да ги изселят в Турция ..... но всичко това няма да стане... поне докато още сме демокрация.
Разбира се и аз не мога да се съглася да изритаме всички турци родом от България.. По улицата всеки втори го чувам да говори на турски... имам приятел и познати дори - пак турци..
И смешното иронично е ,че всички турци от Турция са влюбени в българите. Тях по история на съвсем други работи са ги учили и те на мислят за много близки ....
Нещо като българи и македоци. Македонците мразят България, а ние ги обичаме.![]()
Пиша от кирилизатор,затова се извинявам предварително...Тук обсъждате,така наречените аннуаки,гущероподобните пришълци,които са сред нас,дори и днес,опитвайки се да ни попречат да еволюираме,макар че и те знаят,че този процес не може да бъде спрян.Самите аннуаки вече са напуснали планетата,останали са само малка част от тях(световният елит),които все още хапят като бълхи за последно...решетката,която обгражда нашата планета,и която ни пречи да приемаме открито посланията от добронамерените ни братя и сестри от други светове и измерения,които са тук,за да ни помогнат да осъзнаем кой сме...много по-еволюирали същества и души се раждат и на нашата планета (потърсете за странните деца,които се раждат в последните 20 години),това всъщност са души,които доброволно са решили да се върнат в нашето 4-то измерение,за да могат да ни помогнат да преминем в 5-тото,този process е необратим,защото такава е нашата съдба като деца на светлината,новият световен ред ще дойде(всъщност той вече е тук),но няма как да се задържи,тъй като,щом веднъж човечеството осъзнае,че всъщност то е част от божественото,никога повече няма да иска да пълзи по земята,много от нас ще умрат или разболеят и ще се върнат отново в 3-тото и 4-тото измерение,защото не могат да вибрират на по-високи честоти(т.е. не са готови да еволюират)...не се страхувайте от това,знайте,че евентуално всички ще се намирате там,където трябва да сте...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
__)__Първоначално написано от Stan4o123
Хах...я му бий пърта на мангала...който нещо негодува - убиваш го, или доживотен...дали другите ще смеят да излязат от катуните...Първоначално написано от loveca777
Im back...
Присъединявам се към ZipFail. Поживей още малко, излез от даскало, след това университета и като стъпиш на пазара на труда виж как живота в училище и живота след него ще ти се стори направо друга вселена. Разликата между шеф и директор на училище е огромна. Разликата между олимпиада и издигане в работата е огромна. Пари бил си изкарвал лесно...с тези пари можеш ли да си купиш храна за един месец и да си платиш сметките ток,вода,интернет и да ти останат за бира/безалкохолно? ZipFail ти каза, ти сега си вкъщи и те издържат, но даваш ли си сметка, че ще дойде ден в който трябва да отлетиш от семейното гнездо ? Биеш се в гърдите и си мислиш, че можеш да се оправиш сам(и то лесно) ама айде следващия път мама като направи муската й кажи, че няма да ядеш защото вече ще си самостоятелен.
Мислиш си, че това са глупости, защото все още не си се сблъсквал с тези проблеми. Успех се постига с много пот, компромиси и саможертва. Не си мисли, че докато си в тоалетната ще ти дойде гениална идея и ще направиш милиони.
Нямаш си и представа какво ли не давам само, за да се върна отново в училище.
Моля се да дойдат извънземни и да ми подарят за рождения ми ден една машина на времето.![]()
Абе вие четете ли какво пиша? Написах на това ниво! Ти сега ме сравнваш като цяло с абсолютно всички! Сравни ме с тези на моето ниво! Ще ми дойде време за всичко( е не точно за всичко)!Първоначално написано от LunaTriCk
Im back...
Лошото е, че си правиш изводи от сегашното си ниво за следващите.
Mи човек , трябва се учи... Само с връзки не става...
Ако имаш добър късмет и си голям тарикат- да, но не трябва да се разчита само на това...
Ако баща ти е милионер има фирма, която да ти я завещае на теб -но пак няма пълна сигурност.
Учене и тарикатлък се иска. Но специално в България - повече тарикатлък. Ама ако не учиш - ти не си принц ,че да живееш на готово!
Аз пък така и не разбрах какво мислиш да правиш след като завършиш.. освен любимото ти ''зависи''? За човек, който вече е планирал какво ще прави ''като тръгне да умира'', ще ме учуди още да не си решил![]()
Защо не? Те са си свързани...така да се каже...Първоначално написано от LunaTriCk
Im back...
Че аз връзки не използвам...това, че не учиш, не значи, че не знаеш!Първоначално написано от loveca777
А като цяло тарикатлъка не го могат природно глупавите...
Im back...
Еми зависи си...има доста насоки които са ми много интересни! Всичко останало ми е интересно освен литература! Но на първо четене може би психология...Първоначално написано от ScarlettS
Im back...
Ами да. Избери си едно нещо, което искаш да се занимаваш в бъдеще. Учи по него за да вземеш матурите и влезеш в университет с този предмет...Първоначално написано от TheMightyNadenica
Иначе без визшо образование никой не е за никъде.
Аз лично още не знам с какво да кандидатствам и къде...
^ той каза че би дал всичко за да живее в гората. тъй че не мисля че има смисъл от това - той просто ще заживее в гората когато поотрасне малко, както КАЗА.
нали така кебап? или не съм те разбрал нещо?
Най-лошото е,че познавам хора,които също пишат "виЗшо",а имат виСшо !Първоначално написано от loveca777
Същите хора дори не са прочели и 1 книга през целият си живот и са свръхограничени и простовати.Нямат никаква обща култура и не се интересуват от АБСОЛЮТНО НИЩО.
В същото време познавам хора с основно образование,четящи книги на всякаква тематика,имащи и собствен бизнес.За интелект и обноски да не говорим-такива келеши,които ми летят,щото имали висшо ги ядат за закуска.
Има една мъдра мисъл-ОБРАЗОВАНИЕТО НЕ ДАВА УМ !
А като говорим за България-няма никаква гаранция.
Познавам хора с висше продавачи на цветя,сервитьорки,чистачи и т.н. за 300 лв.
В България не се учи за знания,а за оценки.
Образованието въобще не подготвя младите за живота, след като завършат.
Просто се пишат едни оценки,взима се диплома и след време като видиш,че няма работа по професията ти,взимаш висшето си и го закачаш на стената за красота,защото не ти върши работа.
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
В България и две висше да имаш - пак може да пробаднеш.
А без - тогава пък съвсем.
Не може да ми обясняваш ,че с основно обрзование имало преуспели хора. Тези хора , колкото и да са умни - не ги приемат да работа.
Най-много да си отворят магазинче или ресторанче . Ала мама и тати да им пращат парички и финансират...
^
Всъщност не е точно така.. в момента чета една книга, която е точно за това. Авторът е имал 2ма бащи - и двамата умни, но единия беден (с няколко висши), а другия богат(завършил 8 клас). Става въпрос, че дори да имаш добри оценки и да завършиш добър университет започваш да работиш за някого и затъваш в данъци, като цял живот работиш като роб, докато тези, които инвестират и създават собствени фирми, наемайки въпросните умни хора да работят за тях, изкарват двойно повече. Там е обяснено доста по-добре, хубаво е да имаш висше, но определено не е гаранция, че ще бъдеш преуспял, особено ако си от тези, които учат всичко наизуст и само зубрят материала, без наистина да го разбират.
Ей затва говорим !Първоначално написано от ScarlettS
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
Зависи...Първоначално написано от gandalfepi4
Im back...
oт?Първоначално написано от TheMightyNadenica
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Да...но изкарващ голямото пара...не занчи успял!Първоначално написано от ScarlettS
Im back...
Като цяло от доста неща...посоките са адски много...зависи от обстоятелствата в дадения момент...Първоначално написано от gandalfepi4
Im back...