На мен ми е ясно, че се харесваш такъв какъвто си в момента. Мисълта ми е да не си мислиш, че това което знаеш сега е някакво предимство. Не си мисли, че това да си "различен" е винаги по-добро. Има едни такива "различни", които живеят отделно от "нормалните" в специализирани сгради. Имай си различни интереси от повечето, просто се усещай къде е границата.
Не съм съгласен с теб, че човек не може да е център на нещо и че е дъното. Най-малкото човек може да е център на друг човек. Живота ти може да зависи от волята на друг човек.
Не знам дали си разбрал или не си искал да разбереш, но метафората ми с хляба и бензина, бе че всичко си има цена. И тази цена, ще дойде момент, в който ще трябва да я заплатиш. Такъв е естествения ред от много години насам, такъв и ще бъде най-малко до края на живота ти(най-вероятно и след, но това надали те интересува). Правилно или неправилно - така стоят нещата и колкото по-скоро го приемеш, а не дискутираш, толкова по-добре. Имаш право да я критикуваш, мразиш и тайно да си правиш бунтове срещу системата, но (spoiler alert!)никога няма да се промени. Гущерите няма да ни спасят.
Еми примерно доказвайки, че противника греши, води до извода, че аз съм прав!
Това е много хитър трик. И аз съм печелил така много спорове, но истината е че винаги има вероятност и двамата да грешите.
Еми ако някой ми покаже, че участвам в гей оргия, не е ясно дали наистина не съм бил - било то под въздействито на някакви опияти, хипноза, насилствено, заличили са ми спомените и тн!
Ти дори и да си участвал, този който твърди че е истина трябва да го докаже, не ти.