- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Извънземни
На мен ми е ясно, че се харесваш такъв какъвто си в момента. Мисълта ми е да не си мислиш, че това което знаеш сега е някакво предимство. Не си мисли, че това да си "различен" е винаги по-добро. Има едни такива "различни", които живеят отделно от "нормалните" в специализирани сгради. Имай си различни интереси от повечето, просто се усещай къде е границата.
Не съм съгласен с теб, че човек не може да е център на нещо и че е дъното. Най-малкото човек може да е център на друг човек. Живота ти може да зависи от волята на друг човек.
Не знам дали си разбрал или не си искал да разбереш, но метафората ми с хляба и бензина, бе че всичко си има цена. И тази цена, ще дойде момент, в който ще трябва да я заплатиш. Такъв е естествения ред от много години насам, такъв и ще бъде най-малко до края на живота ти(най-вероятно и след, но това надали те интересува). Правилно или неправилно - така стоят нещата и колкото по-скоро го приемеш, а не дискутираш, толкова по-добре. Имаш право да я критикуваш, мразиш и тайно да си правиш бунтове срещу системата, но (spoiler alert!)никога няма да се промени. Гущерите няма да ни спасят.
Това е много хитър трик. И аз съм печелил така много спорове, но истината е че винаги има вероятност и двамата да грешите.Еми примерно доказвайки, че противника греши, води до извода, че аз съм прав!
Ти дори и да си участвал, този който твърди че е истина трябва да го докаже, не ти.Еми ако някой ми покаже, че участвам в гей оргия, не е ясно дали наистина не съм бил - било то под въздействито на някакви опияти, хипноза, насилствено, заличили са ми спомените и тн!