- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Шампоан за по-бързо израстваща коса
Вярно ли е , че има шампоани които помагат удължението на косата да стане за по-кратко време ? Ако някой знае за нещо подобно ще му бъда благодарен ако ми посочи име на такъв шампоан.
Хининов шампоан, но не съм пробвала и не знам дали действа. Можеш да пробваш и хининова вода.
Хининов шампоан,хининов балсам,хининова вода ...
Има цяла тема за косата,защо преди да пуснеш нова тема не провери там ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
хининов шампоан, използвам и съм много доволна, косата ми наистина расте по-бързо!
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Благодаря за отговорите . А на каква цена е този хининов шампоан ?
Към 2 лева е. Препоръчвам ти този на Милва.
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Къде се продава този Хининов шампоан?На каква цена е?
Наистина ли помага за растежа .. аз имах хининова вода и нищо не правеше ..![]()
А какъв е този хининов балсам, който го споменаха в първите мнения?
Аз си го вземах от аптеката за по-малко от 2 лева и се надявам да има ефект . На опаковката пише , че за по-добър ефект може да се използва хининов балсам и дано се отнася за това , което ми е нужен на мене ( за по-бърз растеж на дължината на косата ) . Ако някой го използва може да сподели![]()
![]()
Моля някой да ми отговори, защото аз не знам как изглежда този балсам, смисъл не съм виждала?
Снимка имате ли?
Върви в аптеката попитай за хининов балсам и хората ако имат ще ти дадат . И аз не го знам как изглежда...но не вярвам да е по скъп от 2-3 лева .Първоначално написано от MegiBoOm
ами ако ти действа си вземи и хининов балсам и хининова вода.. и сега извинявам се ама не се сдържахПървоначално написано от Garvanec
- какво е това изречение бе човек( за по-бърз растеж на дължината на косата )![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/quote]
След като си измиеш косата може да я заливаш с отвара от чемшир, от него расте по-бързо, а и действа против косопад.
е можеше да кажеш за по-бърз растеж на косата а не на дължината на косата![]()
![]()
.. както и да е.. казах го защото ми е смешно не съм целяла да те обидя или нещо такова
.. а иначе можеш да правиш фрикции с отвара от коприва, можеш да си вземеш Себорал форте той е и за косопад,пърхот и за по-бърз растеж.. абе вземи прочети тая тема дето са ти дали няколко коментара по-назад и виж че има много начина не само с шампоан
![]()