....
:P Когато животът ти поднесе лимони, направи си лимонада! :P
Аз съм най-добрата ти приятелка ! ;ддд ?Разбираме се добре с него ,но определено между вас има нещо повече!![]()
Човек е голям ,колкото са големи мечтите му!
![]()
![]()
omg
Аз знам, че смешно, но като си нямаме друга работа... Просто моля да ми дадете съвет.. Благодаря предварително!
![]()
По езика на тялото му, думите, действията... Никога не може да си на 100% сигурна, че те харесва, винаги трябва да си имаш едно на ум, че може да прави така с всяка, че иска да те използва само за секс и т.н. Три години по принцип не съм много, проблемът е, че може да искате различни неща от връзката си и живота като цяло.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Азцедент скорпион?О,не се замесвай с нас.
ПП:Ако той не реши да ти покаже,няма как да разбереш.
Брях,брях
Първоначално написано от ppeettqq97
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Знам, че това е доста странна комбинация, но го харесвам... Характерът на това момче много ме кефи... Проблемът е, че е много трудно да се разбере какво чувства.. Той не показва чувствата, мислите си или ако го прави, е мнооого рядко...Първоначално написано от 4o4ina
Аз пък съм скорпион с асцендент рак и луна във водолей.
Пък.
Да, както казаха, хвърляй му се на врата и пробваш .
Ако те резне казваш- аз само опитах , нямам нищо към теб, чисто изпитателно беше целувката .
Ако върже - кефиш се.
Аз последният път така направих .
Той - чудно ми е какво си мислиш в момента ( а цялата вечер ми обяснява как не ще да си разваляме приятелските отношения )
Аз - глупости си мисля, ма мога да ти кажа какво не си мисля.
И той - какво
И аз го целунах .
Ама не се дръпна . Ако се беше дръпнал - не си го мислех , пробвах те само . ;д
Та .
Действай .
Няма кой да те чака ;д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Нито той, нито аз сме такива типове хора, които могат да се хвърлят на врата на някого или да го целунат изведнъж... Пак ще повторя това момче ме кефи като характер, не е голям красавец ( майка ми не го харесва на външен вид..)... Той знае, че го харесвам, изпях му го по-миналия петък...![]()
Абе, не знаеш колко е яко и колко изпускаш ! Едно ти е притеснено такова, но после ти е яко . Все някой трябва да направи някаква крачка.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ейй божее божее..![]()
Единственото нещо, което може да направиш да чакаш .. докато постепенно се сближавате.. /дали по интернет или на живо/..
Ама толкова излишни неща има които спомена, че просто си е за смях![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Ами смейте се, като е за смях... Аз нямам нищо против! Може да съм на 14, ама трева не паса ( в повечето време)... Просто съм влюбена, загубена в момче, което мисли , че никой не го ще....
![]()
Интересът към темата замря.....![]()
не съм съгласна..
Първоначално написано от BladeDancer
Ама интересърт сериозно замря...![]()