- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-Дневник...
Момичета,тези които сте на диета от днес,почваме тук да пишем какво ядем,и дали евентуално някой спортува,и как мислим след 1 седмица г/д че ни се е отразило на организма.Аз след 1 седмица т.е. в неделя ще ви кажа колко кг съм свалила през тази седмица.![]()
Такам...Здравейте... Аз почвам 90 дневната преди я бях правила за около 25 дена.. , но всичко се обърка и от тогава се опитвам да ям здравословно... и мисля да я започна пак от днес (понеже още нищо не съм яла) ...
На обяд вероятно ще ям пилешко ... то същност е пиле с картофи ама картофите са за утре ... :Д:Д и така... Висока съм 164-5 и 65 кг.
;(
![]()
![]()
![]()
... Искам някаде към 50 кг...
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
А .. забраих за спортуването.. амм... понякога правя упражнения в к1щи но не съм особено редовна и,... тренирам волейбол ... някаде по 5-6 часа на седмица... нямам никакво друго време,... за каквото и да било ...![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
И така присъединявам се към вас, но няма да коментирам началните резултати , акогато видя ефектпак ще съм на дюкан, защото съм доволна от него и така, айде браво на всички смели, които се включвам. Можем да пуснем по една снимка ако искате в началото да се видим. нещо цял ръст
![]()
качвам три снимки -> гледаме тялото не физиономиите че![]()
http://prikachi.com/users/mimsssssss/78m.jpg
http://prikachi.com/users/mimsssssss/75L.jpg
http://prikachi.com/users/mimsssssss/67l.jpg
тва са ми най скорошните снимки![]()
Ето и мои снимки от август месец са
http://prikachi.com/files/1148637r.jpg
http://prikachi.com/files/1148645z.jpg
висока съм 177
![]()
Започнах я днес.. висока съм 169см и съм 64 кг. искам да стана поне 58. Изготвих си и меню за първите 4 дни и то е:
1ден: Белтъчен ден
закуска: 2 ябълки
обяд: варено пилешко месо, зеле салата, филийка черен хляб и 300мл. зеленчуков булюн
вечеря:същото като на обяд само, че без булюн и на половина по-малко
2ден: Бобови храни и варива
закуска: 2 кивита
обяд: варени картофи, зеле салата, филийка черен черен хляб и зеленчуков булюн
вечеря: същото като на обяд само, че без хляб и на половина по-малко от обяда
3ден: Въглехидратен
закуска: 2 малки нара
обяд: спагети с доматен сос
вечеря: 3 шоколадови бисквити и 1 лентичка натурален шоколад
4ден: Плодово-зеленчуков
Закуска: 2 лимона
обяд: супа /сигурно от тези на маги/
вечеря: зеленчуци /можеби отново зеле салата овкусена само с малко сол и лимонов сок/
Това е за първите 4 дни.за ругите ще измисля нещо по-различно.. Пожелайте ми успех
![]()
мерсииии.. и да успех на всичкиииии![]()
мисля че е добре измисленоПървоначално написано от roshlichka
Хайде успех ти пожелавам
![]()
Хора за мен диетата според кръвната група е най-добре защотото е индивидуална за всеки и не трябва да се лишаваме от почти нищоа резултатите от своя страна са наистина впечатляващи
![]()
I CaN LIVe WhOLly WiTH YoU oR NoT AT AlL!!!
roshlichka написа:
Започнах я днес.. висока съм 169см и съм 64 кг. искам да стана поне 58. Изготвих си и меню за първите 4 дни и то е:
1ден: Белтъчен ден
закуска: 2 ябълки
обяд: варено пилешко месо, зеле салата, филийка черен хляб и 300мл. зеленчуков булюн
вечеря:същото като на обяд само, че без булюн и на половина по-малко
2ден: Бобови храни и варива
закуска: 2 кивита
обяд: варени картофи, зеле салата, филийка черен черен хляб и зеленчуков булюн
вечеря: същото като на обяд само, че без хляб и на половина по-малко от обяда
3ден: Въглехидратен
закуска: 2 малки нара
обяд: спагети с доматен сос
вечеря: 3 шоколадови бисквити и 1 лентичка натурален шоколад
4ден: Плодово-зеленчуков
Закуска: 2 лимона
обяд: супа /сигурно от тези на маги/
вечеря: зеленчуци /можеби отново зеле салата овкусена само с малко сол и лимонов сок/
Това е за първите 4 дни. Very Happy за ругите ще измисля нещо по-различно.. Пожелайте ми успех
мисля че е добре измислено Smile Хайде успех ти пожелавам Smile![]()
I CaN LIVe WhOLly WiTH YoU oR NoT AT AlL!!!
Такам.. и аз съм от днес.Сега ще хапна 2 ябълки, а за после ще го измисля.Абе ясно е, че щом започна днес ще изкарам, докато не видя смисъл да спра.А относно упражненията - ами ако не тези дни, то другата седмица тръгвам на фитнес.Иначе си правя някой упражнения у нас от доста време(откакто спрях фитнеса преди 2 месеца) и няма промяна в тялото ми,т.е поддържам си го още.И не се храня като обезумяла.Имам граница за всичко.Такам, стига съм се обеснявала ами да действам.Успех на всички.![]()
![]()
Аз закусих 1 филийка пълнозърнест хляб и малко сирене до тука точките ми са 10т.(за тези които са на тази Точкова диета),а за обяд ще ям 1-2 варени яйца тъй като са 0 точки и половин краставица.Ще пиша довечера да ви кажа колко точки съм направила за днес и какво съм вечеряла![]()
аз май ще си сваря яйце за закуска, ама първо да се събудя, за обяд има пиле, следобедна закуска кисело млекце, до вечеря ако стигна ще измисля и аз като вас![]()
вижте момичета..
http://www.testteglo.hit.bg/
на мен ми показа че идеалното тегло ми е 60 кг. т.е. трабва да сваля 4.. ама аз ще се обитам повече че не съм мн стегната..![]()
90 дневната диета НЕ ЯЖТЕ ХЛЯБ! и в плодовия ден не се яде супа, а плодове!!!
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
пешеше че може по една филийка хляб и в плодовия ден супа, но добре ще се откажа от хляба макар че той е черен от този без брашно и от супата..
От миналата седмица съм спряла хляба и сладкото.Не спазвам диета,просто гледам да не ям боклуци.Сега когато сме ваканция имам време и за спорт така за днес
закуска-кафе,нескафе,3в1 1/2 ябълка (малко доста кафе ама)
степер 30 мин + гирички и упражнения за корем
обяд-супа маги с кротони
степер 20 мин + гирички
вечеря-незнам
Радвам се ,че не изпитвам нужда от сладко и хляб вече.Дано имам и резултати в краят на тази седмица.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Е пълнозърнест по 1 филия може.Първоначално написано от myl0weee
Във всички дни без плодовия и водния.
![]()
епа че може може, ама ти мислиш, че с хляб ще отслабвеш?![]()
![]()
п.п. препоръчвам ви да се консултирате с billytalent, мисля че така беше ника, тя за 10 дена свари доста.![]()
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
и аз започвам !Висока съм 160 и тежа 65![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А на мен ми изписва че трябва да стана 53 ! А на вас?
Еми преди само него ядох - повече от 1 филия и си спазвах някакви режими, и отслабнах.Колкото и да не е, все пак е по-различен от белия хляб.А и не всички могат изведнъж да се откажат от него.Първоначално написано от myl0weee
![]()
дамм и аз така прочетох.. и това
В този ден хапвайте само плодове. Съчевайте ги както решите. Ако ви харесва повече хапвайте едни и същи плодове на едно хранене. Включете и малко сушени плодове, семена и ядки. Най-полезни са свежите и небелени плодове. Може да се консумират и плодови пюрета, супи, компоти, печени плодове (може да се добави подсладител). Ако не обичате плодове, тогава може да ги заместите със зеленчуци.