- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какви искате да станете като пораснете?
Какви искате да станете като пораснете? ^
Еми аз някаде от 5-6 годишна искам да се занимавам с режисура. Много ме влече тази работа и аз незнам защо..Но друг път съм си мислила за лекарка, адвокатка, писателка и мн други, но винаги се връщам на режисурата и наистина искам това да стане от мен![]()
Чичко Доктор, Фармацевт..Батман, а в краен случай Робин
Фотограф , Моден дизайнер , Художник...
Това са ми силните страни , но най - много фотографията.![]()
![]()
![]()
![]()
Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile!?
Фармацевт, технолог в кулинарията,дерматолог.![]()
аритект, хуфожник, фотограф![]()
Архитект, ветеринар, фотограф, актриса.. Искам да се приспособя в чужбина, ама ще видим.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Не знам, в момента толкова работи ми се вървят в главата, че въобще нямам представа към кое ще се ориентирам.
Резервният ми план е, ако се проваля във всичко, което харесвам, ще се занимавам с кетъринг. Това е единственият ми талант, който е открит за сега. Много хора са потвърдили, че ме бива в това, даже е имало не един или два случаи, в които са ме питали дали не се занимавам с това професионално.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Квото дойде. Имам интереси към спортовете, Информационни технологии, езици, шофиране и т.н. Което ми отваря възможности към преводач, компютърджия, състезател, спортист и т.н. Самия аз трябва да реша, а в момента се колебая сериозно. До сега бях убеден, че искам да стана компютърджия, ама нещо в момента не съм чак толкова сигурен.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Актриса :- ))
Да си отворя студио за татуировки:Д Ама съм напълно сериозна. Мисля да запиша вътрешна архиктектура и да карам като допълнителен курс боди арт.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Икономист
Художник на графити
![]()
Преди исках и футболист..Сега не знам точно..
ЕДИТ: Футболист; нещо с икономика.
Ами влекат ме особено много чуждите езици, така че най-вероятно нещо свързано с тях.Имам и мечта да се занимавам с музика, но това е друг въпрос.![]()
Адвокат също ми харесва като вариант.
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Психолог. Допада ми да се занимавам с проблемите на хората. Да се опитам да дам съвет,ако ли не - просто да ги изслушам. Досега почти всеки ми е казвал,че по някакъв си начин съм ги карала да се отпуснат и да ми споделят всичко. Например: ако не искат да споделят нещо,задавам така въпросите,че сами казват какво им има.. Ако ли не. Не знам. Но определено медицина.. Засега все още не знам какво,но има време..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Адвокат, журналист, пиар агент или нещо с езици например преводач или нещо друго ... има време![]()
Нямам си никаква представа, а не ми остана много време.
Единственото, което ме влече е криминологията.И това най-вероятно ще следвам.![]()
The sky's the limit ..
Не съм се ориентирала все още.
Мисля си за психолог, но не съм сигурна дали искам това.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
искам да съм фармацевт или IT специалист![]()
![]()
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..
Бих искала да стана фото модел,но съм много ниска![]()
Maybe this is wishful thinking
Probably mindless dreaming
But if we loved again, I swear I'd love you right