- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какви искате да станете като пораснете?
Астронавт или археолог
Аз си падам по рали състезанията, но не се знае в бъдеще дали ще имам финанси за мощничка колаАко имам възможност бих избрал това.
![]()
me2, но не мисля, че ще се занимавам професионално с фотография.. предпочитам психологиятаПървоначално написано от Queenie
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Въпрос а ла "Кой е по-по-най"![]()
Не съм се ориентирала към конкретна професия, но ми допада историята и ще се развивам в тая насока. СУ съм си избрала и ще се постарая и той да ме избере.
Ветеринар![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
мултимилиардерка :Д
Ееми мечтата ми е актриса ,а дали ще стане..ще видим![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
1во-стриптиизьоркаама майка тва не го брой за желание, защото бях малка и сестра ми ме лъжеше ии..
остай
2ро-масажистка
3то-готвачка
4то- финансов съветник
5то- лекарка
6то-водач в планината
много сериозно съм работила в/у всички професии, които съм искала ама сега си нямам и понятие какво да ставам
![]()
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
Не знам какво искам да стана ..![]()
просто да не е нещо на бюро. Не мога да си представя да стоя над него цял ден .. Трябва ми нещо по-интересно![]()
Колкото и детско да звучи-актриса или певицаако не,финансист или нещо с банкерство.
искам да си отворя сърф магазин в индонезия.....да правя сърфове по цял ден и да пия бири на плажа![]()
![]()
![]()
щастлив...![]()
![]()
![]()
Мога да не ти говоря вече,мога да те гледам отдалече, мога името ти да не изричам,но знай, че винаги ще те обичам !
Първоначално написано от reperw
![]()
![]()
![]()
Журналист или стюардеса.
Awe кво всички си пишете "ЖЕНСКО СЪМ", естествено че като си се кръстила Bonbon4i/sladuranka/girl4ety ще си женско!