- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какви искате да станете като пораснете?
Хирург![]()
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
Аз вече съм си пораснала, но не съм се отказала от актьорството и журналистиката... Дай Боже един ден..
))..
I'm inlove with a criminal...
Икономист .. искам да уча в чужбина ама ако не се стегна ... направо ми се струва невъзможно .. Трябва английски да уча здраво за да си изкаран изпита TOEFL, който надявам се не е труден .. лятото ще се запиша на курсове по английски ще гледам да покрия всички нива .. и така ДАНО УСПЕЯ .. Това ми е голямата мечта ...!!![]()
Сотеньор![]()
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Актриса
Air Traffic Controller ♥
Момиче съм!
Първоначално написано от sapphire5
Здравей, колешке![]()
![]()
И моята мечта е това, но уча английски и немски и искам да следвам право в Германия.
Mи ако не се проваля, май ще стана челискаТова изучавам
А иначе винаги ме е влечало рисуването ... Ддз е, ще пиша след 6 години
![]()
От Пловдив ли си ?Първоначално написано от uleto37
Като нищо ще излезе, че си от моето даскало
![]()
ще уча![]()
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
доцент по органична химия или физикохимия![]()
![]()
Щастлив
Иначе уча туризъм,но искам да се занимавам,а и мисля че там ми е таланта,с графичен дизайн,рисуване,общо взето графики,реклами и тем подобни като топ мечтата ми е дизайнер във формула еднокато няма да стане да ги карам,поне да ги проектирам.Иначе все още имам надежда за състезател,ама няма толкова пари ...
>>DjBelev<<
Първоначално написано от Monnie
Женско съм ;]
адвокат
ортодонт, зъболекар, лицево-челюстен хирург, изобщо нещо свързано със зъбки![]()
хип-хоп танцьорка ..
music is my life!
♪♫♪♫
Аз съм такава,каквато съм,
а не каквато искат другите! (:
ей,тва за Джон Ленън го прочете в на един подписа, нали?Първоначално написано от ForzaFelipe