- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какви искате да станете като пораснете?
Актриса!![]()
и аз тъй.....Първоначално написано от messi710
Ами като малка много исках да ставам ветеринарен лекар.Постоянно повтарях как ще лекувам кучето на съседите.Но след като съседите се преместиха се отказах.Исках да ставам дизайнер,но един нов съученик дойде и се оказа че рисува много по-добре от мен.За сега имам амбиции да ставам певица,понеже много учители от моето училище,които са завършили музикалната академия ,ми казват че имам най-богатия глас в училище.Е разбира се не някаква измислена чалга певица,а личност като Мадона,Кралят на попа - Макъл Джексън и други признати от обществото персони по целия свят,като таланти.
Или актриса или фотограф. Може и за певица да се пробвам, казват ми, че имам хубав глас![]()
щастлива
Фармация или нещо свързано с медицината , но най - вече фармацевт![]()
twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii
Ммм аз искам да се занимавам с музика. Музиката промени живота ми, тя е всичко за мен, целият ми свят и това е моят начин да кажа "Благодаря!".
Много неща ми се отдават с лекота, но едно от малкото неща, които наистина ми се отдават е писането. Стискам палци някой ден да събера достатъчно завършени произведения и да издам собствена книга. Искам да разбера как светът ще вазприеме творчеството ми, а заедно с него и мен самата.
Бледа кукла си ти,
която студено ме гледа с очи.
Доктор (не знам какъв точно) и изобретател ,защото винаги съм мечтал да създам нещо което хората/КИТАЙЦИТЕ/ не са създали.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN