ааа спокойно не се обидих.. а иначе за бобара.. тоя не мога да го понасям ти ми говориш да гледам негови снимки
![]()
.. а иначе аз слушам Еминем от много време.. и някой като тръгне да ми хвали бобара ми става смешно.. просто защото тоя не може да стъпне на върха на кецовете на Еминем
..
![]()
[b] http://www.youtube.com/watch?v=3nIq4rIJ2Fc - Поздрав!
☆ I got.. Big cars, big wheels, big chains, big pimpin, big money, big dreams, big dreams..! ☆
2Pac е мъртъв деца , най-добре запомнете това!Първоначално написано от Ashenvale
Еминем го имах на касетка 2-3 записа още през 1995 или 1996 г някви Tonite,Infinite и 313.Яки бяха.Те и сега си звучат доста добре.Ма истината е,че ако не беше Др.Дре,Еминем не го виждам как би станал това ,което е в момента.
Същото се отнася и за 50 Сеnt,2рас,The Game,Snoop Dogg,Nаtе Dоgg (R.I.Р.) и редица други имена,които Др.Дре направи големи и известни.
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
Дре им отваря вратите, но не всеки може да мине през тях.Съгласен съм за него Голяма част от заслугите за тока което са днес е негова,но все пак и те имат талант и то голям![]()
+Първоначално написано от NightGuardian
Westside rollin' all day, every day
Всички тези теории ги създадоха от Death Row, за да могат да печелят пари и след смъртта на 2pac.![]()
Е да ясно ми е, че не е жив ама просто всички тези тъпи истории, глупости "ще се завърне еди си коя година и т.н." Ама според мен още има доста хора които вярват, че ще се завърне .....
.. не се знае дали нямаше да постигне това което е постигнал в момента.. просто той му е дал шанс.. нали знаеш, че не всеки ще може да се възползва от този шанс и не всеки може да докаже, че го заслужава..да... др.дре е много - и него го харесвам.. и това, което е направил за Еминем е много, но ако Еминем нямаше таланта,не беше така истински в песните си и нямаше смисълът, който го има сега.. едва ли щеше да постигне всичко това.. колкото и да му помагаше някой.. без тези неща си за никъде..Първоначално написано от JungleJaguar
![]()
Ей.. дре.. велик..Тази тема много добре се разви.И като стана дума за Др.Дре ето една от любимите ми негови песни - http://vbox7.com/play:m14fd1b6 -
![]()
☆ I got.. Big cars, big wheels, big chains, big pimpin, big money, big dreams, big dreams..! ☆
Браааат,1995 г откачах на тая песен.Първоначално написано от MrMakeItRain
Keep their headz ringin и сега си е мега сила.
Бийт,клип,изпълнение,всичк .
1995 беше откачена година.Спомням си бая резачки на Айс Кюб,2рас,Биги,Биг Ел,Мастър Пи,Дог Паунд,кулио,Да луниз,Оникс.
Ама една от най-бруталните песни,че и клип за мен си остава на
Ice Cube & Dr.Dre-Natural Born Killaz от 1995 г.
http://www.vbox7.com/play:82140491
В днешното време на сладникавите рап-поп лиготиики,такива неща не може вече да ги видиш.
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
(4,6 милиона лв)
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
Първата негова песен, която чух и до днес ми остава фаворит.Първоначално написано от MrMakeItRain
Тъй като не видях да са споменати, а мисля, че трябва - поздрав за феновете: http://www.youtube.com/watch?v=l-O5IHVhWj0 .
JungleJaguar: Въпроса ми е отправен основно към теб, тъй като смятам, че ти може да знаеш отговора. Вярно ли е, че Дре и Кюб имат някакъв сериозен проблем помежду си. Ако да, какъв? Из нета нищо не мога да намеря.
God must love the common man, he made so many of them. ~ Abraham Lincoln
http://www.last.fm/user/SolemnJudgment - чартовете ми -_-
Единственият конфликт между тях е от края на 1989 г до 1991 г.
Айс Кюб е член и един от създателите на втората си група NWА от 1986 г,но напуска първи през 1989 г,защото той им пише песните и дава идеите и всичко,а те го лъгали с пари.
Айс Кюб е в хипхопа от 1983 г.
Неслучайно го наричат бащата на гангстерският рап.Той пише и текстовете и дава идеи на Др.Дре за някои от ъндърграунд рап хитовете му от 1983-1984 г.По-голямата част от албума Straight Outta Compton от 1988 г и дори целия солов албум на Еаzу Е са написани от Айс Кюб.
И той напуска NWА.
Тогава останалите от групата Др.Дре,Еаzу Е и Мс Rеn го атакуват.Първо с песента си Rеаl Niggаz от 1990 г.Той пък леко ги дисва в песента си Jасkin' 4 Веаtz и се снима до един надгробен камък с издълбано NWА на него.NWА веднага му отговарят с видео,на което ги показват на една бетонна стена,на която пише Icе Сubе и те удрят по нея,псуват,ритат,плюят стената и казват на Айс Кюб да се пази,щото ако го видят в квартала ше го шибат и ше му отрежат главата.
После записват и песента Аlwаys Intо Sоmеthin',където в клипа Мс Рен е в един Мерцедес S класа,каран от Др.Дре и му казва
Dre I was speakin' to the bitch O'shey (Ice Cube).
Айс Кюб не им остава длъжен и тотално ги унищожава с диса си No Vaseline от 1991 г.Малко след това NWА се разпадат,като Еаzу Е и Др.Дре сега са във война,която ще продължи до смъртта на Изи,но това е друга тема.Малко след това Айс Кюб се сдобрява със всички,като остава неутрален във войната между Дре и Изи,дори и участва в клипа на Др.Дре-Lеt Ме Ridе от 1992 г.
Айс Кюб не е във кофти отношения с Дре.Всички го обвиниха за песента му DRINK ТHЕ КООL АID от най-новият му албум,че бил диснал всички рапъри.Ето част от песента:
I ain't the Doctor !
This ain't the
patient !
This ain't no white boy's rehabilitation !
Хората си мислят,че дисва Др.Дре и Еминем,а самият той казва,че не е в конфликт с никой.
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
(4,6 милиона лв)
(3,9 милиона лв)
Хехее.. Jungle, ако това го помниш наизуст ти давам 5 лева.Страхотен отговор!А само да те питам и аз нещо - Ти казваш, че Дре и Изи са в лоши отношение до смъртта на Изи, а Дре да не би да се разкайва за смъртта на Изи заради ненаскоро излязлата песен " I need a doctor " ? Защото в клипа на въпросното песен Дре отива на гроба на Изи..![]()
Хехее.. Jungle, ако това го помниш наизуст ти давам 5 лева.Страхотен отговор!А само да те питам и аз нещо - Ти казваш, че Дре и Изи са в лоши отношение до смъртта на Изи, а Дре да не би да се разкайва за смъртта на Изи заради ненаскоро излязлата песен " I need a doctor " ? Защото в клипа на въпросната песен Дре отива на гроба на Изи..![]()
и аз това питам.. а иначе до всичко написано о тук ЕВАЛА на всички... и доста добри попадения относно песничките има [bow]Първоначално написано от MrMakeItRain
![]()
Аз ще допълня още нещо което преди забравих да кажа за Тупак. - Господи, вземи Бийбър и ни върни Тупак!.. За всички почитатели на Макавели -http://www.youtube.com/watch?v=7GOAIV41HSU -
![]()
Здравейте и от мене. Искам да ви попитам тъй като ми стана доста интересно тук дали някой може да прави някви биитове за песни примерно има една програма FL Studio... та на нея или нещо от сорта. Щото искам само да пробвам да измисла нещо по готино и некакъв биит и ако стане добре текста(наистина се съмнявам ама нищо не се знае
) и си паснат с биита ше пуста във Vbox7 може би (само песента де
). Oбаче първо вашето мнение на сека цена ще искам щото си личи че разбирате много. Айде мерси предварително и... чакам отговор
![]()
Не.Няма за какво да се разкайва.Аз може би не го написах правилно.Малко преди да умре Изи се среща с Др.Дре и си оправят отношенията.Първоначално написано от MrMakeItRain
Дори в албума си от 99-та Дре изпя:
Cuz you my nigga Doc,
and Eazy I'm still wit you
Fuck the beef, nigga I miss you.
То целия клип е за спомените,а те са ценно нещо.Просто явно го е яд,че са се занимавали с гангстерски войни и идва момента,в който единият вече никога няма да го видиш,защото си отива от този свят завинаги.И сякаш всичката тая негативна енергия,която си излял върху някой губи смисъла си и тогава осъзнаваш доста неща.
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
(4,6 милиона лв)
(3,9 милиона лв)
Мерси за отговора.Хмм, не сме споменавали DMX.И той не е зле, има корави песнички ..![]()
Той е един от най - коравите като стил. И текстовете и гласа му - убиец. Джа Рул не може да се доближи до това.
Westside rollin' all day, every day
На DМХ имах един запис от 91 г ако не се лъжа Воrn Lооsеr.Лудница.А иначе DМХ ми беше най-тъп като изпя в една от песните си от 96 г аnd that nigga Pac can suck my dick.Не за друго,ами 2рас беше вече умрял ахахахаахах.Смях.
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
(4,6 милиона лв)
(3,9 милиона лв)
DMX казва за този дис, че е бил млад и зелен и му е завиждал. Иначе хич не ме кефи неговото творчество, Бог и шитс не са за мене. Ето ви нещо мощно на учителя http://www.youtube.com/watch?v=tvaly9ASOWM
и аз много слушам DMX .. има доста добри песнички.. гласът му е мн хубав.. абе като цяло той е един от изпълнителите, които най-много слушам![]()