Като говорим за Krs One нека се върнем 1997 г и айде поздрав от мен за всички вас с една от най-големите резачки създавани някога в хипхопа.Първоначално написано от D12Respect
Ice Cube feat. Krs One,B-Real & Shaquille O'Neal-Men Of Steel
http://youtu.be/VnRrWDRG7VE
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
Много добре казаноПървоначално написано от forside1
![]()
Между другото има ли фенове J Cole тукА?
Ето една от здравите песни на DMX - http://www.youtube.com/watch?v=LfEisP5__gg![]()
☆ I got.. Big cars, big wheels, big chains, big pimpin, big money, big dreams, big dreams..! ☆
Евала! Знаех,че Шак има албуми но за първи път чувам негова песен. КазаааааамПървоначално написано от JungleJaguar
![]()
Westside rollin' all day, every day
мн хубава.. и силна песен..по принцип албума на DMX - the best of DMX му е много силен [bow]Първоначално написано от MrMakeItRain
![]()
Ми брат Шак даже според мен е много по-добър рапър от много сегашни рапъри.Ей тва ми е любимото :Първоначално написано от TheX
Shaq-Skillz (1993)
http://www.vbox7.com/play:021a9a47
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
(4,6 милиона лв)
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
Жалко, че съм само на 13.. просто защото не съм бил роден за да слушам тези парчета когато са били свежи рап хитове.Е, каквото има такова ще слушамИ отново ще се върна на темата за новото поколение така да се каже рапъри и на темата за Wayne.Много не са доволни от новит разглезени парчета аз дъщо не го одобрявам, но престо макар и песните на Carter да са глезени и безсмислени те някакси ме мотивират и намирам така да се каже себе си, когато ги слуиам.Също така ми харесва и целият стил, искам да съм едва ли не като него..Хората не го харесват, но всеки има свой собствен избор, слушам Ice Cube, слушам 2pac както и много други old school рапъри, но макар, че много хора след този мои пост ще си променят много мнението за мен аз все ощ е харесвам Wayne повече от да речем 2pac.. надявам се сте ме разбрали...
Аз тук усещам нещо, че аз и Fuckkk13 не разбираме май толкова много и си мълчим
![]()
☆ I got.. Big cars, big wheels, big chains, big pimpin, big money, big dreams, big dreams..! ☆
Ако си го харесваш - всичко точно. Ама има някои изпълнители които просто ми вдигат кръвното.
Пример:
http://www.youtube.com/watch?v=qv9VKKXwVxU . С цялото ми уважение това е ебаси помията. Води се рап а виждам само някакви подскачащи гейове в тесни дънки.
По принцип харесвам рап от която и година да е. Но последните няколко години освен , може би Wiz Khalifa, не съм слушал и един свестен.
Надявам се сега R.E.D Album на The Game да възстанови онази любов към истинския рап, но като изключим него, бъдеще на любимата ми музика не виждам.
The Game няма да изкара албум като L.A.X, помнете ми думата. Този RED страшно много го отлагаше и се надявам да не е е някаква набързо направена пумия. Иначе за предстоящи албуми мога да кажа, че чакам само този на Immortal Technique и http://store.picbg.net/pubpic/8C/19/...27dfab8c19.jpg
Какво мислите за най-новия албум на Wu tang ??!?
Евала, и аз немога да ги слушам тези.. и точно ги определи по перфектен начин - Някви подскачащи гейчета в тесни дънкиРазби ме момче +1!
Но си много прав.. говорят за рап,а дори и не съ изсулени..
Аз лично винаги си ходя исулен.. кадето и да е.. когато и да е, то това си е като стил на живот..
Ето един поздрав за теб TheX -http://www.youtube.com/watch?v=W85TPepF8Rg&feature=relmfu - Ти си човека кам който имам най-голямо уважение в форума, Евала!
Въобще не е задължително да ходиш изсулен.И за рапъри и за фенове се отнася.Това не те прави нито по-голям рапър,нито по-голям фен.Иначе ако ти харесва ок,ама все си мисля,че Това е поредното криво разбиране за тая култура-като говориш и да махаш с ръце ,все едно като рапираш,да говориш нонстоп на уличен жаргон,най-вече на Niggа,задължително изсулени торби,задължително шапка,или кърпа на главата,задължително тениска с номер,или надпис,а някои даже стигат и до там в простотията и филмите си,че и си слагат около китката синя,или червена кърпа досуш като гангстерите.Може би си фантазират,че са в Комптън,или Бруклин
и са гето гангстери от СR!РZ,или ВLООDZ.
Ей такива като ги питаш знаят ли Шугархил Генг,Африка Бамбата,Къртис Блоу,или NWА и става интересно ахахахахахаахах.
И аз имам хипхоп дрехи,но далеч не изсулени. Харесват ми дрехите на Пи Диди Sean John,на Джей Зи ROCA WEAR и на Мастър Пи No Limit.Никакви крещящи надписи,шапки,кърпи,торби,л анци,бухалки и пистолети ахахахах.
Дори и рядко ги обличам.Като ме види човек дори няма да предположи,че слушам хипхоп и то от 20 години,но не съм тръгнал да доказвам колко огромен рап фен съм.Без значение как съм облечен,най-важното е,че хипхопа ще е винаги в сърцето ми.
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
(4,6 милиона лв)
(3,9 милиона лв)
MrMakeItRain Мерси за поздрава и за думите!![]()
А иначе това е гадното при рапа - често е криворазбран и има прекалено много филмари.Да не говорим,че голяма част от тея които се пъчат даже не разбират английски. А до модата - до вкуса.Мене си ми харесва изсуленото още преди да ми харесва музиката![]()
http://www.youtube.com/watch?v=GqNGo...E82E286595B7C7 - Защо никой не ги е споменал до момента? Само аз ли харесвам (И) новите им неща? Въобще имат ли почитатели тук?
Забелязах, че като изключим N.W.A, други групи не са дискутирани тук. Защо тъй?
God must love the common man, he made so many of them. ~ Abraham Lincoln
http://www.last.fm/user/SolemnJudgment - чартовете ми -_-
Ross има тук там някоя добра песен ама тази е много зле..А относно изсуленото си оставам без да изразя мнение защото и аз имам кърпи и аз съм изсулен така, че ще си замълча
Всеки си има стил, но както каза ти да попиташ някой кои са NWA и да каже - едни рапъри.. това не е фен, това е както казваш ти - филмар.. никак не ги обичам такива!
Имаше неща които си струваха разясняването. А иначе не съм следял за нови неща от адски много време, пускайте, да радват.
М/у другото тая Trouble е убиец.
Аз съм си малко тъпичак, така де бавно загрявам.Не те разбрах..![]()
HAhahahxhaxyahxayxhahxyahyxhyaxhayxahyxyahxyayh , Пишеш това което ти идва от вътре, МОМЧЕТАААААААААА МУЗИКАТА ИДВА ОТ ДУШАТА , НЕ ОТ НАРЪЧНИКА !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"We Know the price of sin, the sin of sacrifice"
Абе сега закво спамиш бе?!Това и дете ще ти го каже..Разбира се, че идва от душата,а въпроса ми е защо трябваше да ползваш толкова много емотикони и да се хилиш като олигофрен..![]()
![]()
Проблем ли имаш WEEEEEEEEEEEZYYYYYYYYYYY?!?
Абе няма да се занимавам и с теб сега.. само недей да спамиш..![]()
![]()
Okay , "Генгста"Първоначално написано от MrMakeItRain
Кажи е пич, кажи каквото ти е на ума, затова е направена темата.
Първоначално написано от TheX
Няма да Коментирам Брат, не ги знам Модераторите тук кви са , дали се Твърди или са некви Путиовци...