.
Отговор в тема
Страница 5 от 11 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 275

Тема: RAP

Hybrid View

Град
    Rousse Citty
    И като си почнал на пич, айде пич кажи какво значение имат модераторите за да коментираш нешщо по дадена тема.. Те си гледат работата.. какво?Да не те е бъзе от тях? Много се отплесваме от темата, TheX дай някоя гот песничка
    ☆ I got.. Big cars, big wheels, big chains, big pimpin, big money, big dreams, big dreams..! ☆

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    http://www.youtube.com/watch?v=jhe7ZHcbVxM - Една от любимите ми на Кюб
    Westside rollin' all day, every day

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    http://www.youtube.com/watch?v=rMdHtDjgzKA
    Няма по-добра песен за старта на един купон.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

MrMakeItRain Ти недей много да знаеш ...
    "We Know the price of sin, the sin of sacrifice"

Град
    Rousse Citty
    Пич оправи си първо българският и тогава ме заплашвай.. защото знаеш ли как обичам виртуалните биячи, нинджи и шамани! Много стабилна песен TheX : )
    ☆ I got.. Big cars, big wheels, big chains, big pimpin, big money, big dreams, big dreams..! ☆

Цитирай Първоначално написано от MrMakeItRain
    Пич оправи си първо българският и тогава ме заплашвай.. защото знаеш ли как обичам виртуалните биячи, нинджи и шамани! Много стабилна песен TheX : )
    Путко не ме предизвиквай , че щи еба майката набързо Путио смешен, Не ми викай Виртуален, Нинджа и не знам си кво щото нито ме познаваш нито знаеш кой съм, само с това, че ме определяш без да ме познаваш доказваш кво' сдухано маймунче си... И не ми лафи повече щото ме ядосваш само, най-мразя да ме коментират без да ме познават, много хора след като ме опознаят си променят мнението за мен ( с тва не казвам че съм някой Мутра, понеже бавните ви мозъци първо за това се сещат ) и аре ми кажи Ти голям Бияч ли си, че викаш на друг човек какъв е ? аз казал ли съм нещо конкретно за Личността ти, а Българския си ми е добре, не знам какво искаш да му оправям, а доказваш що за ГАНГСТЕР/БИЯЧ Голям си с твоят Правопис, Сигурно ходиш след Класа с Очила и наведена Глава а? Е , предполагам не казвам, че си такъв , Нормалните хора Критикуват/Коментират хора, които само познават, а теб не те познавам и не искам даже, смешен си ми, мислиш си че тук ще може да се правиш на Силен Рапър, аре ми метни някъв Дис като си отлкова Рапър ? Ма моля ти се недей да се Ровиш из Речниците за Римички.. Даже и сега аз те коментирам и се чувствам смешен, все пак усещам кога стига и кога какъв съм , за разлика от мен - Ти явно не го правиш... А щом си избрал Лил Уейн за Любим Рапър.. Си ЯСЕН! ..... Измекяр ... Сдухан! ... Peace \/\/

Град
    Rousse Citty
    Голяма логика вадиш браво!Критикуваш и след това PEACE.. ;ddd Не се занимавам с теб ще слушам каквото си искам.. Аре бегай..

Голяма логика вадиш браво!Критикуваш и след това PEACE.. ;ddd Не се занимавам с теб ще слушам каквото си искам.. Аре бегай..

............................. ?
    Тишина Голяма... Май нищо не можеш да кажеш ?

Град
    Варна
    Момчета, спокойно де .
    Айде, в знак на добра воля - нещо от мен. http://www.youtube.com/watch?v=37gTpnSQst0
    God must love the common man, he made so many of them. ~ Abraham Lincoln

http://www.last.fm/user/SolemnJudgment - чартовете ми -_-

Град
    Там някъде...
    ^ Класика.Отдавна не бях слушал нещо на Даз.

http://www.youtube.com/watch?v=6xaO1...&feature=share Изкажете мнение. Ще върне ли West Coast-а?

Цитирай Първоначално написано от TheX
    ^ Класика.Отдавна не бях слушал нещо на Даз.

http://www.youtube.com/watch?v=6xaO1...&feature=share Изкажете мнение. Ще върне ли West Coast-а?
    NEVER!

Град
    Там някъде...
    Обоснови се Крис Браун не мисля,че е точния човек за песента ама карай. Все пак са хвърлили стабилни пари за песен не е с цел комерсиализация.

The Game е Същия Комерс като 50 Cent за Къв West Coast говориш ...

може ли някой да ми каже дали има някакъв конкретен повод за написаната Eminem - Sing For The Moment

Град
    Там някъде...
    Цитирай Първоначално написано от chrisffo
    Изобщо не знаеш за кво говориш. G-Unit направиха около 15 диса за Game, а той направи поне 50 за тях. Той е в пъти по лирически способен от 50 cent.Сега 50 е комерс,понеже само така може да изкарва някакви пари,а Game е единствения от "новите",който не е комерсиален боклук.

Цитирай Първоначално написано от chrisffo
    Изобщо не знаеш за кво говориш. G-Unit направиха около 15 диса за Game, а той направи поне 50 за тях. Той е в пъти по лирически способен от 50 cent.Сега 50 е комерс,понеже само така може да изкарва някакви пари,а Game е единствения от "новите",който не е комерсиален боклук.
    НЕ БЕ, само ти знаеш ...

Град
    Там някъде...
    Изразявам мнение, прощавай ако съм те обидил. Но 50 и Гейм не са едно и също

Изразявам мнение, прощавай ако съм те обидил. Но 50 и Гейм не са едно и също
    Казах КАТО 50 Сent , Гейм го Изгониха от G-Unit и явно му стана много SAD ...

Град
    Там някъде...
    На кой му паднаха продажбите след като го изгониха? На G Unit който се разпадна или на Game,който спечели Best Rap Album и Best West Coast rap artist?

На кой му паднаха продажбите след като го изгониха? На G Unit който се разпадна или на Game,който спечели Best Rap Album и Best West Coast rap artist?
    Да , ама нали го изгониха

Град
    Rousse Citty
    Абе chrisffo ти си много твърдоглав бе братле.. не виждаш ли, че TheX очевидно знае много повече от теб, а и не си му на годините.. отстъпи бе.. егати човека си честно, а ми казваш, че трябвало да те опозная.. и хич не си прави труда да ми отговаряш,а си гледай живота! И също така мога да ти кажа, че ти грешиш ужасно и правиш голяма грешка ако сравняваш .. THE GAME и 50 cent.. все пак за какво си говорим! Замисли се и тогава пиши и спри да ми се надуваш и да се правиш на важен защото хич не ми пука колко си силен и колко си голям.. така, че си го запази за себе си!

Абе chrisffo ти си много твърдоглав бе братле.. не виждаш ли, че TheX очевидно знае много повече от теб, а и не си му на годините.. отстъпи бе.. егати човека си честно, а ми казваш, че трябвало да те опозная.. и хич не си прави труда да ми отговаряш,а си гледай живота!
    Казвам ти го още веднъж, НЕДЕЙ ЗНА МНОГО ВЕ!!!!!!!!!!!!

Град
    Rousse Citty
    Замисли се и тогава пиши и спри да ми се надуваш и да се правиш на важен защото хич не ми пука колко си силен и колко си голям.. така, че си го запази за себе си!И пак ти казвам сдържай се, че вече ми лазиш по нервите и сега недей да месиш кой слушам защото ако искам и Lady Gaga ще слушам макар, че немога да я понасям.Не си ти човека, който ще ми казва какво да правя, какво да знам и каквото и да било! Ясно? TheX имам един въпрос кам теб - имаш ли нещо против ако сложа аватар на The Game? Първо искам да те питам.

Град
    Там някъде...
    Слагай какъвто искаш аватар А и аз съм на 17 той сигурно е по голям от мене

chrisffo Никой няма нищо против тебе, обсъждаме - толкоз. Стига си вади негативната енергия тука

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Според мен малко бъркате нещата с комерса.Това,че даден рапър е комерс не означава непременно,че е лигава боза.Вземете първия албум на Биги от 1994 г Ready To Die.
    Велик албум !
    Твърди рими, бруклински биитове и нищо лигаво.
    Но само албума без синглите,се продава в над 5 милиона копия.
    Което прави Биги направо хиперкомерс.
    Та,това исках да ви кажа.
    Това,че даден рапър е комерсиален,не значи,че задължително ще пее лиготии.
    Ми Wu Таng.
    Още през 1993 във видеото към С.R.Е.А.М. някви Мерцедеси,скъпо шампанско,пари...
    А уж не били комерс.
    Ами Айс Кюб.
    Свръхкомерс е,богатството му се оценява на около 200 милиона-доста повече от момченцата,дето ги въртят нонстоп по телевизиите,но все още има доста твърди рими,казва истините и говори за нещата от живота.
    Според мен се бъркат значенията на комерс и ъндърграунд.

А на Gаmе му имам първия албум отпреди около 10 години и е бази здравия.
    Ей тва ми е любимото от албума:
    http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DQkevOsvB7fI
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си