.
Отговор в тема
Страница 8 от 11 ПървиПърви ... 4567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 275

Тема: RAP

JungleJaguar искам да ти кажа , че си ограничен в мисленето.

Какво ми гледаш милиони?

То и Устата прави в пари , ама по-добър рапър ли е от MD beddah или Спенс или много други???

IceCube изобщо не го броя ,ти ми го слагаш на първо място... Ice Cube ми харесва в годините от N.W.A и няколко песни след това , иначе като цял НЕ

Lil Wayne прави пари , пък сега Wu-Tang изкараха албум дето знаят само техните фенове! Сега ще ми кажеш , че Lil Wayne е по-добър Wu-Tang Clan защото продал повече??? Вземи малко седни послушай тогава ми говори , не да ми четеш и гледаш от новините тъпи статий..

И за Бога , Пъф Деди ??? С крадените бийтове и? И Изобщо Notorious го направи човек него , този няма никаква ЗАСЛУГА...

NightGuardian само да ти кажа,че точно Ice Cube е един от главните създатели на N.W.A. знаеш ли кой им пише текстовете Ice Cube,кой прави бийтовете Ice Cube,аа само да ми кажеш на кой викаха бащата на гангста рапа ? не на 2pac нали ....
    I love it when you call me big pop-pa
    Only the true gangsters make and now rap because now have some shit ''gangsters''
    The old is cool
    The new is shit
    PEACE
    Good old 80s,90s
    ICE CUBE FOR EVER

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Раким можеше да бъде вмъкнат в класацията
    Westside rollin' all day, every day

Цитирай Първоначално написано от therapfan
    NightGuardian само да ти кажа,че точно Ice Cube е един от главните създатели на N.W.A. знаеш ли кой им пише текстовете Ice Cube,кой прави бийтовете Ice Cube,аа само да ми кажеш на кой викаха бащата на гангста рапа ? не на 2pac нали ....
    За това казах , че в N.W.A най ми харесва , след това не толкова.

Изобщо цялата група прави първа крачка в gangsta рапа.
    ice cube не ме кефи като стил и като флоу чак толкова.

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    JungleJaguar искам да ти кажа , че си ограничен в мисленето.

Какво ми гледаш милиони?

То и Устата прави в пари , ама по-добър рапър ли е от MD beddah или Спенс или много други???

IceCube изобщо не го броя ,ти ми го слагаш на първо място... Ice Cube ми харесва в годините от N.W.A и няколко песни след това , иначе като цял НЕ

Lil Wayne прави пари , пък сега Wu-Tang изкараха албум дето знаят само техните фенове! Сега ще ми кажеш , че Lil Wayne е по-добър Wu-Tang Clan защото продал повече??? Вземи малко седни послушай тогава ми говори , не да ми четеш и гледаш от новините тъпи статий..

И за Бога , Пъф Деди ??? С крадените бийтове и? И Изобщо Notorious го направи човек него , този няма никаква ЗАСЛУГА...
    Ти май не правиш разлика бе "неограничения" !
    Говорих за успели !
    УСПЕЛИ !
    Не за най-добрите рапъри,или най-великите рапъри и т.н.
    Кат плямпаш що не даде да видим твоята класация?
    Нека позная:

1.Спенс
    2.Ендо
    3.Wu Таng
    4.DRS
    5.Слим
    6.Мс Балатума
    7.Паркета G
    8.Ганчо G
    9.Атмосфиър
    10.Джеру

Ахахахахахаах

Ти успял знаеш ли какво е?
    Кой не иска успехи в кариерата си?
    Кой не иска да изкарва пари от музиката си?
    Ти ако си рапър няма ли да се радваш,ако успееш в кариерата си?
    Явно не !
    Ти би се радвал да си пейкаджия на Каменица и ритащ хек.
    Щото така ше си трухед и риъл.
    Като другите рапъри пейкаджии,изнасящи мегаконцерти пред цели 8 души в мазето.

За Устата-да,сега е смешник,ама когато беше в ХХL 95-та година и правеше яки парцали го нямаше нито "рап богът" Спенс (тоа водещ жив ли е) ,а да не говорим за "хипхоп легендата"...чакай само да видя как се пише МС Веdаn,а не МD Веddаh.
    Уааааау.

За Айс Кюб няма как да ти хареса,щото не е рапър пейкаджия на хек и бира и не прави фрийстайли в мазетата.Не е за теб.Не е тру.

За Wu-Tang и Лил Гейн пак не правиш разлика.
    За теб явно термини като:

РАПЪР ,РАП ЗВЕЗДА И РАП СУПЕРЗВЕЗДА са едно и също !
    Знаели им албума само техните фенове,а Лил Гейн прави милиони.
    Ми пак се връщаме на примера с топката-всеки може да рита,ама са нужни и много други качества,за да не си останеш местният квартален ритнитопковец,а да станеш Лео Меси,примерно.
    Лил Гейн не е по-добър от Wu Таng.
    ПРОСТО Е МНОГО ПО-УСПЕШЕН ОТ ТЯХ,МНОГО ПО-ИЗВЕСТЕН,МНОГО ПО-БОГАТ И ПРОДАВА МИЛИОНИ ТИРАЖИ ОТ АЛБУМИТЕ СИ.

И МОМЧЕНЦЕ НЕ МИ КАЗВАЙ ДА СЛУШАМ ПОВЕЧЕ.ЗА 20 ГОДИНИ СЪМ ИЗСЛУШАЛ ТОНОВЕ РАП.ОТ НАЙ-НЕИ3ВЕСТНИТЕ ЪНДЪРГРАУНД ИМЕНА,3А КОИТО ТИ ЕДВА ЛИ СИ ЧУВАЛ,ДО НАЙ-ЛИГАВИЯТ КОМЕРС.

За Пъф Деди-знам,че го мразите,щото е свръхуспял и богат.
    И Биги бил го направил човек ААААААХАХАХАХ.
    Ти обаче виц след виц.
    Мойто момче-Биги е бил нищо повече от квартален наркодилър и обратното-добре,че беше Пъфи да го вкара малко в пътя и големия шоубизнес.Не говори глупости.

И поредният разбирач- крадено било ?
    Ти за семплиране чувал ли си ?
    Всеки семплира и миксира и никой не се сърди.Само тука в България разбирачите вкараха гръмкият термин КРАЖБА.
    Едва ли знаеш даже,че това дори е въпрос на чест и показване на респект към рапъра,от който взимаш музиката.
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

ще кажа само "ПХААА" не искам да предизвиквам някакви скандали ама ти чуваш ли се казваш топ 10 - по успехи ,ти като се водиш за човек който случа гаден рап от '90'те (гаден не значи ,че е лош) ми говориш за хора дето се опитват само пари да правят кво ти пука на теб дали тоя имал скъп клип или ония имал 80 милиона в крайна сметка рап музиката не е за суетници по скоро ги води за някакви популярни изпълнители не за рап изпълнители с какво са допринесли те за рап музиката със скъпите си клипове ли ? много глупава се очертава тая тема няма бъдеще по добре да се направят две отделни теми за истински рап и за "рап".

http://www.youtube.com/watch?v=bjZRAvsZf1g fs. http://www.youtube.com/watch?v=kqLee...eature=related сравнявай

Град
    Там някъде...
    Пич тук обсъждаме всичко. Според някои най добрия е Ice Cube, според други е Vanilla Ice Всеки има право на мнение, ама ако се почне спор, ще върви с месеци според мене.

Chrizzzzz : ...... с какво са допринесли те за рап музиката ......
    Такааа...... значи виж ся,щи дам малко храна за размисъл ..
    Ice Cube - не е допринесъл за рап музиката ....?него наричат бащата на гангста рапа,не е един от главните основатели на N.W.A. ...? или не е бил в Westside Connection?....
    Dr.Dre - не е помогнал на нито един да стане истински рапар а не някаква песнопойка в мазето?или не е помогнал на Slim Shady или сега известният Eminem ... който е по-добър от някой черни ...
    Puff Daddy - ...... братле тука няма какво да говорим името си казва всичко ... човека е намерил таланта и късмета си и ги е използвал разумно
    за другите няма какво да кажа ....
    та мисълта ми е който има по-добра класация нека я скиваме та да видим кой прав,кой крив ...
    I love it when you call me big pop-pa
    Only the true gangsters make and now rap because now have some shit ''gangsters''
    The old is cool
    The new is shit
    PEACE
    Good old 80s,90s
    ICE CUBE FOR EVER

JungleJaguar по-добре млъкни

Ако иска да живее в кашон мен ме боли **** , аз слушам музиката която ме кефи и която е по-добрата. Която един хип-хоп фен само би оценил , а не сулио и пулио от вчера знаят , че съществува такъв стил и с изкривената си представа за този стил и почнали да слушат.

Пък и аз не слушам само underground , а Old school , които на времето са направили толкова пари , че да те купят и продадат без да се усетиш!

не ми се спори. Ти ще дъвчеш на едно място , защото освен заучени фрази от мейнстрийма и медиите ти други аргументи не може да дадеш. Слушайте си каквото искате.

Само ще допълня , че ако слушате нещо ново , то слушайте The Game и Wiz Khalife те що годе се опитват да върнат истинския хип-хоп/рап!

Град
    Там някъде...
    The Game мислел да се запише в YMCMB. Ако го направи спирам да слушам рап. Или поне рап от 2000-та нататък

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Chrizzzzz
    ще кажа само "ПХААА" не искам да предизвиквам някакви скандали ама ти чуваш ли се казваш топ 10 - по успехи ,ти като се водиш за човек който случа гаден рап от '90'те (гаден не значи ,че е лош) ми говориш за хора дето се опитват само пари да правят кво ти пука на теб дали тоя имал скъп клип или ония имал 80 милиона в крайна сметка рап музиката не е за суетници по скоро ги води за някакви популярни изпълнители не за рап изпълнители с какво са допринесли те за рап музиката със скъпите си клипове ли ? много глупава се очертава тая тема няма бъдеще по добре да се направят две отделни теми за истински рап и за "рап".

http://www.youtube.com/watch?v=bjZRAvsZf1g fs. http://www.youtube.com/watch?v=kqLee...eature=related сравнявай
    Опитвали се пари да правят !
    Тва лошо ли е бе ?
    Знам,че за теб и оня другия NightGuardian за вас думата пари е мръсна и забранена дума.
    Оня пък разбирача седнал за Wu Таng да ми говори,дето още 93 г в клипа им крийм пеят за пари,показват пачки,лее се алкохол и карат Мерцедеси.
    Или си виж и подписа бе,разбирач!
    Сложил си 2рас,който беше за времето си най-големият комерс.
    Или той хич не рапираше за курви,ланци,Мерцедеси,пачк ,шибане,алкохол,не продаваше в милиони тиражи и не караше Ягуари и Мерцедеси-всичко това,което отричате.
    Оплитате се в собствените си тъпотии.
    И тоа Кризчо пък ме уби-били поп,а не рап изпълнители и с нищо не били допринесли за хипхопа.
    ТАЗ ТЪПОТИЯ ДАЖЕ НЯМА СМИСЪЛ ОТ КОМЕНТАР.
    И Кризчо ми седнал да говори за истински рап.
    Я НАПИШИ ДА ТЕ ВИДЯ КВО СЛУШАШ,ТРУХЕДЧО.
    ДАЙ ДА ВИДИМ 10-ТИНА ИМЕНА ПОНЕ.
    Сериозно-напиши да видим.
    NightGuardian НАПИШИ И ТИ.
    ПРОСТО Е-САМО НАПИШЕТЕ КВО СЛУШАТЕ.
    ДА НИ ОБРАЗОВАТЕ МАЛКО АХАХАХАХАХАХ !
    СЕДНАЛ ЗА ОЛД СКУЛ ДА МИ ГОВОРИ !
    ТИ ВЪОБЩЕ ОЛДСКУЛ ЗНАЕШ ЛИ КВО Е ?
    ТИ ОТ КОГА СЛУШАШ ХИПХОП БЕ?
    ОТ КОЯ ГОДИНА ?
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

(4,6 милиона лв)

(3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Цитирай Първоначално написано от MrMakeItRain
    Цитирай Първоначално написано от MrMakeItRain
    Може да е глупав въпрос, но искам да ви питам - Pac кървав ли е?Защото доколкото знам той само е записвал с тях.. аз си мисля, че е неутрал
    Може ли някой да ми отговори?

Не е от Блуд, Неутрал е ...
    "We Know the price of sin, the sin of sacrifice"

Голям фен Аватара на xinfamous
    Аз съм Амир , на майка ти факир !

първата ми и последна рима!стегнете се,по тийн форуми рими седнали да редят..
    Can It All Be So Simple ?

Цитирай Първоначално написано от JungleJaguar
    Оня пък разбирача седнал за Wu Таng да ми говори,дето още 93 г в клипа им крийм пеят за пари,показват пачки,лее се алкохол и карат Мерцедеси.
    Това ако ми го покажеш , ще ти кажа евала , с това се доказа , че нямаш грам понятие мойто момче.

Или той хич не рапираше за к**ви,ланци,Мерцедеси,пачки, шибане,алкохол,не продаваше в милиони тиражи и не караше Ягуари и Мерцедеси-всичко това,което отричате.
    Разликата е там ,че не се промени ,а остана такъв , какъвто беше още от Digital Underground! Разликата е там , че той ги кара , но не ги показва в клиповете си и не възпява , че ги има. Преслушай хубаво Албума All Eyez on Me и Me agaisn't the world това е вече като има пари и ми посочи една песен в която той да се изтъква да се прави пред хората! Той пее каквото му на душата , какво чувства , не като Пъф Деди Last night....

Няма какво да говоря ти никога няма да ме разбереш.

прав си сега като се замисля ice cube,dr. dre,puff daddy,jay z,master p,2 pac,50 cent и missy eliot нямат равни съжалявам за предния коментар просто се бях подвел по десетките документални филми в който тези имена даже не са включени.

Иначе песни като "Candy Shop" , " I Need A Doctor" , "Smack That" , "D.I.D.D.Y" , "Work" това са задължителни песни за колекцията на всеки уважаващ себе си рапър.

Ти промени мирогледа на живота ми изпълнители като Doom , Mos Def , House Of Pain , Dead Prez , Rza , O.D.B. , Naughty By Nature , Mobb Deep , Public Enemy , Onyx и всичко останали глупаци мислищи си ,че те правят истинска музика и дис'ват легенди като 50 Cent :X недопустимо е.

Иначе само за едно не съм съгласен къде в C.R.E.A.M. пеят за пари ? иначе всичко е много точно Dr. Dre създаде една легенда никой не може да го успори. Даже се чудя слушам рап от около 15 години ходил съм на толкова много концерти направо съм си пропилял времето сега ще си напълня ipod'а само с най -добрите.

Специален поздрав http://www.youtube.com/watch?v=SRcnnId15BA&ob=av2e !

а и исках да те питам ,защо в осмата миля има толкова много гадни песни като shook ones part 2 примерно вместо великия инструментал "The Real Slim Shady" също и според теб текстовете на фриистайлите сам ли си ги е писал ?

Град
    Там някъде...
    а и исках да те питам ,защо в осмата миля има толкова много гадни песни като shook ones part 2 примерно вместо великия инструментал "The Real Slim Shady" също и според теб текстовете на фриистайлите сам ли си ги е писал ?
    Ти нормален ли си?

Град
    Варна
    Момчета (момичета), имам доста странен въпрос. Трябва ми човек, който е слушал страшно много 2Пак и има доста негови неща под ръка (става въпрос за микстейпове/ремастерирани албуми/дема и т.н.). Ако все пак не ви се намират, мога и да кача въпросния ''микстейп'' (?) някъде, защото ме интересува 1 песен, озаглавена ''True Niggas'', която никъде не мога да намеря. Гледал съм в Ютуб, но там е с друг инструментал. А даже пишат, че е фичъринг с Биги. Версията, с която разполагам няма нищо общо с Биги.
    П.П: Даже текст никъде не мога да намеря.
    П.П. 2: Ако нещо сте разбрали от поста ми, адмирации. Аз наистина сериозно питам дали има някой тук с доста негови неща.
    God must love the common man, he made so many of them. ~ Abraham Lincoln

http://www.last.fm/user/SolemnJudgment - чартовете ми -_-

Цитирай Първоначално написано от TheX
    Ти нормален ли си?
    не мисля аз си бия шута в гъза щото става безсмислено админа да ми трие постовете и профила ако му се занимава
    да живее 50 cent

Град
    София
    Night Guаrdiаn,Мойто момче,само не ми се прави на разбирач.Щото аз когато съм слушал 2рас,ти си бил прав под масата,ако и въобще си бил роден тогава.91 г имах няколко записа негови още от групата му stricly dope,за която ти едва ли си чувал.
    Тъй,че не ми разпъвай смешни теориики и не ми говори поучително,момченце.От 1991 г слушам хипхоп 20 години вече,разбирач.Тва,дето го слушате,аз съм го слушал много преди вас.Тва,дето ми изброявате Wu Tang,Mobb Deep,Onyx,Public Enemy и т.н. съм ги слушал много преди вас.В самото начало на 90-те когато си бяха свежи имена и nеwschооl,а не да ме учите,че са олдскул.Олдскул са за вас и за другите 15 годишни пикльовци,не за мен.

За 2рас-Ти да си чувал Fuck Тhe Fame-All I want is МОNЕY !
    Преведи си тази негова до болка позната фраза и спри да пишеш тъпотии.
    Не пеел за пари.
    All I want is cash and thangs
    500 Benz flauntin flashy rings.
    Карал ги,ама не ги показвал !В California Love-най-големият световен хит за времето си.Най-големия комерс,в ремикса на клипа-леене на алкохол,мацки и Мерцедес SL,който е негов.В To Live And Die In L.A. кара чисто нов скъп Ягуар кабрио-пак негов.В клипа Тоss It Uр показва мацки,Додж Вайпър,Мерцедес SL и Ролс Ройс.
    Бенцът и Ролсът са и негови.
    Така,че няма какво повече да ти се обяснявам на смешките.

А ти Криз.
    Самото име на песента С.R.Е.А.М. не ти ли говори нещо?

C a$h
    R ulez
    E verythin'
    A round
    M e

БЕЗ КОМЕНТАР !

Ама иначе щом от около 15 г слушаш и ми изброяваш имена като
    Mobb Deep (ако си им слушал нещата от 93 г до 96,но най вече албума им от 95 г,знаеш за кво ти говоря)

ОNYХ-първите им 2 албума от 93 г и 95 г бяха,а и са ненормални

пъблик енеми,ноути и т.н. значи ти пак ше си по-запознат от Night Guаrdiаn,щот като му чета смешките падам просто ахахахахах.

Linoge,имам цял албум на 2рас с Биги някви редки записи неиздавани,даже и видео имам на тях седнали на маса двамата и правят фрии.Ама диска е забутан някъде.

Айде поздрав с нещо мое много любимо от 94 г.
    D.I.T.C.-Snakes
    http://youtu.be/L5WczhWxSOU
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

(4,6 милиона лв)

(3,9 милиона лв)

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Зверски тъпо е да се опитвате да анализирате клипове и мисли на Тупак. Думата комерс няма нищо лошо, Биги И Пак правят добра музика. Няма човек, който не иска да вземе някой лев за своята музика. Ама да почнеш да сравняваш California Love със сегашните клипчета с коли и пачки е зверски жалко.

Град
    Там някъде...
    Цитирай Първоначално написано от JungleJaguar
    видео имам на тях седнали на маса двамата и правят фрии.Ама диска е забутан някъде.
    http://www.youtube.com/watch?v=Vi6TnG2SpvM Това ли е?

И между другото, кой набор си?!

Не съм чела всичките 14 страници,но отговарям на въпроса.За да направиш рап парче не се иска талант,а душа.Наистина добрите рапари чрез текста израсяват себе си или нещо,което искат,някаква кауза или подобно.То трябва да ти дойде отвътре и докато го правиш просто си рапираш и виждаш как се получава,друг е въпросът дали можеш да рапираш

Град
    Там някъде...
    Последните страници са безсмислен спор, не си изпуснал/а много.

Град
    Варна
    http://www.youtube.com/watch?v=o8eyWuqRSMM
    Прекалено добър, за да не се припомня системно.
    God must love the common man, he made so many of them. ~ Abraham Lincoln

http://www.last.fm/user/SolemnJudgment - чартовете ми -_-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си