Така е !
Няма друг стил музика,казващ 1 към 1 нещата директно.Никъде другаде няма тази свобода да говориш на всякакви теми в песните си.Факта,че и учените от ЦЕРН направиха рап парче,обяснявайки в него подробно всичко за експеримента за пресъздаването на Големият Взрив и адронният колайдер-кво да говорим.
Факт е,че рап музиката е огромна отговорност.Както казваше Тоо Shоrt в едно DVD за 2рас-рапърите са говорителите на обществото.Застават на трибуната пред всички и гласа им се чува,но за съжаление много рапъри злоупотребяват с това.
И мисля,че е прав.След като убиха Биги през 1997 г рапа се разлигави и омекна.Новите рапъри почнаха да рапират масово за глупости-кучки,пари,ланци,Мерцедеси и т.н.Спряха да казват истините в песните си.Станаха песни без послания.
Лигави поп песнички.Много ми липсват годините от 1991 до 1997 г.Най-откачените години.
А братле гледам аватар на Тhе Gаmе си си сложил-знаеш ли,че Шамара го покани и на 13-ти този месец ше е в Бургас,а в момента Мишо даже води преговори подгряващи да са Тhе Dоgg Роund и сигурно и те ще дойдат и се очертава яко Wеstsidе парти.
![]()
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !