Цитирай Първоначално написано от TheX
На мен лично не ми харесва Уейн, но тва си е мое мнение. Дразнещ ми е + това не ми харесва и стилът му. Също така има и слухове че е blood само за пред медиите, а и съм слушал интервюта - човека не знае нищо за Crips & Bloods а уж е член на една от бандите.

Ако ти харесва стила на Уейн - екстра. Личи си че разсъждаваш и не си от чалгарите които са слушали Lollipop 1-2 пъти и казват "Аз съм рапър".
съгласна съм с мненията, които прочетох .. иначе това не си е само твое мнение .. и мене тоя не ме кефи... иначе за рапа .. абе вие си казахте всичко.. бъди истински,гледай в текста ти да няма само рими ей така наредени, ами да има смисъл в тях, не прави много много прости текстове, но не прекалено..и най-истинско е когато сам си го преживял.. иначе това което си написал ми хареса.. само имаше 1-2 места на които римите нещо не ми харесаха, но като за първи път е добре.. и аз съм съгласна, че рапа е един от най-истинските стилове в които се казват много истини и много верни неща, които не са просто псувни и т.н. - както някой хора мислят.. а чалгата я оставете на страна.. еднакви клипове,едно и също във всеки куплет и еднакво разголени момичета .. и според мен както горните мнения рапа не е само - Gangsta ..от едни от най-бруталните парчета в които има смисъл, до любовни песни в които също има смисъл.. за рапа в последните години съм съгласна че се е променил, но изпълнители като Ice cube, Eminem, 2PAC,50 CENT и т.н. винаги ще са си класика.. за бг-рапа няма да говорим.. той доста се е променил.. но Над закона също са добри - просто давам пример.. еми това е от мен.. всичко което сте изписали е истина.. и за мене по- велика музика от рапа няма.. и е хубаво че си се захванал с това..айде успех от мен с песничките