- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тениски на супер мен... Банално!
Ох хора защо всички сте се запалили по тези блузки на супермен?Не мислите ли ,че вече са супер банални!Защо искате да сте като стадо овце,бъдете различни !
Човек е голям ,колкото са големи мечтите му!
Ъ?
От де падаш уа?
Кви блузки те гонят..?
Точно тоя раздел ли избра?
Нормална/ен ли си??
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Да, и аз това се чудя!!! Защо всички трябва да сте еднакви? Вярно, яки са, но това не означава, че всички трябва да имаме...Просто стана банално...
:P Когато животът ти поднесе лимони, направи си лимонада! :P
Ъ, не им ли мина вече модата?Не съм виждала скоро някой с такава тениска. Явно изоставам от тенденциите.
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ама кой тука в ТОЯ РАЗДЕЛ е говорил за тея блузи на супер мен???? Как ви хващат мътните.. да пишете такива теми в раздел ЛЮБОВ??
nepowtorima съжалявам ,но темата не е объркана точно любов се нарича чувството към тези тениски от техните притежатели и от тези ,които искат такива !![]()
![]()
![]()
Мда бе.. и кой има любов аджеба към тоя тип блузи?
GossipGirl89 за жалост не им мина модата всеки ден виждам хиляди хора с такива тениски !![]()
![]()
nepowtorima много хора !
Е явно в твоя град тепърва хващат минали тенденции!! няма друго обяснение..Първоначално написано от rosi1936
nepowtorima извинявай ,но ти от кой град си ??
Ми да ние в Пловдив явно изоставаме...Нали, Роси?
Щом има хора, които са влюбени в Джъстин Бийбър, значи има и хора, които са влюбени в тениските на Супермен.Първоначално написано от nepowtorima
![]()
Това не го казвам случайно, разбира се, нали така rosi ?![]()
Да !Обаче ся остава и ние да си купим и стадото е готово ;ддд!Само дето ние няма да си купим поради простата причина ,че всички имат такива ;дд
Ами моя град е мъничък, обаче много малко хора са ИМАЛИ такива тениски.
И то едни от най-нафуканите .. така, че то е явно от населението.
Та града ми е Търговище..
Зависи всеки с какъв вкус е .. примерно аз не бих си взела .. макар, че при мен никой не носи вече такива. Ама това как можеш да го оправиш чрез форуми.. и с безмислени теми тъй като никой който е решил да си има или има можеш да го спреш да носи. Всеки си избира живота.. и никой един от нас.. не може да го промени .. така, че е по-добре всеки да живее за себе си и да не се меси. предполагам, че и вие сте до някъде на тоя акъл /надявам се/ !!
еми не си купувай такава тениска тогаваПървоначално написано от rosi1936
![]()
п.п само да ми обясниш смисъла на темата![]()
nepowtorima аз не искам никой да променя просто изказвам мнението си за тези блузи и питам защо толкова са се запалили по тях !!!!
Не е нужно винаги да има смисъл в нещо!!! В това да се влюбиш няма смисъл или в това да стоиш и да се гримираш 2 часа, и после да не могат, да се барнат от грим по лицето...![]()
ХаХа Петя права си ;ддд !![]()
![]()
![]()
![]()
Аз кога не съм била права? ( има и такива случаи де)
добре ще задам въпроса по друг начин..
Какви мнения очакваш искаш нещо да промениш ли какво?
Темите се правят,за да си полезен или да извлечеш полза от другите!
![]()
И не разбирам,какво ти пречат хората?![]()
4o4ina не искам нищо да променя,очаквам хората да напишат това ,което мислят за тези блузи дали им харесват или не!И всеки има право да си пише каквато иска тема !Щом на теб не ти харесва не пиши коментари в нея!Нищо не ми пречат хората просто изказвам мнение!!!
Петяя,не разсъждавай така,в крайна сметка всеки носи това което иска,колкото и банално да става.Първоначално написано от ppeettqq97
А знаеш ли колко е банално да четем теми, в които някой обяснява как го дразнят тениските, русата коса, големите очила и т.н и т.н. ?!Първоначално написано от rosi1936
По твои думи.. сякаш във форума има стадо овце, които все от нещо не са доволни, все нещо ги дразни.
Тениските може и да са банални и това, че много хора ще се съгласят с теб, може да те кара да се чувстваш по-добре по някакъв начин, но какъв е смисъла? Я си представи всеки почне да пуска тема с това, което го дразни и което смята за банално? Бееее!
И спря да се върти за миг земята..
Съгласна съм с това, че всеки носи това, което иска!!! Само се чудя защо всички мои приятели си купуват такива тениски, защото другите имат...? Повечето хора губят единтичността си, за да се вписват, защото искат да се харесат на хората!!! БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ И НОСЕТЕ ТОВА, КОЕТО ИСКАТЕ, НО НЕ СЕ ПРОМЕНЯЙТЕ САМО ЗАЩОТО И ОКОЛНИТЕ ГО ПРАВЯТ...Първоначално написано от 4o4ina