Виж сега пич не ги слушай тука "всезнайковците" който са чели .. не дочели в нета и вече разбират от кленбутерол ... сега ще ти кажа моето мнение като човек който е изкарал около 4 цикала на кленбутерол ако спазваш дадени правила с кленбутерола няма да имаш никакви проблеми като сърцебиене,треперене на пръсти и т.н. Като за начало съм длъжен да споделя ,че кленбутерол се пие само преди тренировка по простата причина ако го пиеш без да тренираш шанса да не можеш да заспиш вечер е много голям.Ако никога до сега не си употребявал кленбутерол започни от 1 хапче преди тренировка докато направиш 4 - 5 тренировки (около 1 седмица) за привикване към медикамента.Като след това правиш още една седмица но по 2 хапчета преди тренировка.На следващата седмица вдигаш с по още едно и така стигаш до към 4-5 хапчета преди тренировка (поне на мен така ми беше идеално и гледах да не прекаля защото това е сериозна дозировка имам предвид на 4 хапчета и шанса от нежелани ефекти става по-голям).Сега идва време за резултата ... при един цикъл от 1 месец с хранителен режим (нормален) качих доста мускулна маса и успях да сваля около 8-9кг като единствените странични ефекти са ,че при по-високите дози ми трепереха малко пръстите и бях нервен ,но това е нормално.