- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Кленбутерол!
Добре , ако забележа нещо от тези неща ще ида на лекар![]()
Ама тези неща стават по принцип ако поемеш свръхдози ! Поне така знам![]()
Тук има една интересна статия,ако не си я гледал.
http://www.fitnes-bg.com/%D4%E8%F2%E...B_20070722405/
Приятели са получавали болежки в сърдечната област, дори при малки дози, така че страничните ефекти не са единствено при предозиране.
Чел съм я..Първоначално написано от redbul2
Само който го е ползвал може да ти даде добро мнение, така че пробвай...
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Не знам вече,саднах направо ;x
абе ако па зобиш зоби със стабилни изпитани препарати, не се занимавай с тва.
или играеш или не играеш.
на допинг теста ша те окошарят гаранция! Те там дето ги праят тия тестове не са сбирани от баира...
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Ако може да се препоръча,за да видя как е работата,искам нещо от личен опит ! Не искам да ми развивате теории,тия неща има книги,има гоогле,учебници..Първоначално написано от firstdiesel
Има се впредвид,че искам:
Да свалям мазнини и качвам мускулна маса едновременно
Да си увелича работните тежести (дали ще има после този "йо-йо ефект" , да се върна на предишните ? Това също е важно.
Цената: Е да не е огромна,не казвам да е 4 кинта както кленбутерола,но пък да не е някво чудо,дето за месец иска 200 лева...То не знам колко има де.Бях се замислил силно за syntol , ама се отказах после,опасно си е ;x
В момента събирам $ , искам да имам една прилична сума от 300 + лева за поръчка на амино+протеин(изолат+казеи )+декстроза от един Английски сайт,останалите пари да си взема това,което казахСмятам по 10 кг протеина общо,а бе да речем,че трябва да ми останат около 100 лева за медикаментите!
Един сериозен цикъл от медикаменти изисква средства. Със 100-200лв няма да стане, познати са давали по 500-800лв за месец и половина и то само за медикаменти. Добавките и храната са отделно, така че си прави сметката.
За 100лв можеш само един Дианабол да си вземеш, а не смятам че той ще удовлетвори целите ти.
Стеродите не трябва да се пият от неопитни хора с минимални знания в тази сфера. Трябват консултации с лекари, медикаменти за прочистване на черния дроб, после самия цикъл и накрая медикаменти за нормално излизане от цикъла и възобновяване на нормалните нива на мъжкия полов хормон.
Тук ще ползвам една от най-добрите български поговорки " Не питай старило, питай патило".
Ще стане със 200 лева на месец и то перфектно, без никакви "медикаменти" !Първоначално написано от Thrombocyte
Обаче на 17 години като си е безсмислено - фазата на бурния растеж завършва някъде към 20-21 при момчетата, така че до тогава си тренираш спокойно и без мноо фанатизъм.
Иначе DHEA + "Трибестан" + добри спортни витамини + амино + креатин идва под 200 лв на месец.Към тази суплементация като сложиш и стриктен режим и си ОК.
Вируса да не се коси толкова за тренировъчните си резултати и тежести, ми да си следва програмата![]()
Иска ми се,ама в момента нямам кой да ми помога и за тва се наложи така![]()
А пък като гледам кленбутерола,че е 4 лв и си викам със 100 лева съм цар![]()
Ми намери си някой за партия в залата и да идва да ти помага...не е толкова трудноПървоначално написано от DownloadVirus
Па за кленбутерола - аз някой да е станал много корав от него не съм видял.
Взимал съм кленбутерол като бях на 20-21 - файда йок !
Чакай ся. Значи искаш да не даваш пари за скъпи препарати, едновременно да работиш за сила, маса, релеф и накрая да се пуснеш при натуралните, дето те тея работи ги тренират поотделно и ще искаш да ги биеш? wake up..
Първоначално написано от NeSumSuglasen
Ако има кой да го рани и да го гледа ставаПървоначално написано от Naik1
![]()
добре айде маса и релеф едновременно... ок, ще се съглася, ама и сила?! те тренировките са коренно различни???
Не са коренно различниПървоначално написано от Naik1
Слагат се упражнения главно базови,с по 6-8 повторения и по-малко дори,за висока интензивност,активираш бързи мускулни влакна при експозивно вдигане ,нали се сещаш
![]()
@SolomonIceberg - Ходя от към седмица в залата тук и все още йок много познати,сещаш се![]()
А пък за кленбутерола четох тези статии в fitnessbg дето дадох в първият си линк и описват какво можеш да направиш,не е ли вярно ?![]()
Solomon казах, че със 100лв цикъл от медикаменти не се прави, защото в мнението над моето бе споменал, че толкова ще задели за "твърдите неща". Иначе подкрепям мнението ти, че и с добавки, ха та то и с правилна храна ще стане, но не толкова бързо.
Имам само една забелжка - не смяташ ли, че трибулуса ( било под формата на трибестан, трибустерон) е излишен при положение, че въпросния младеж е на 17г и стойностите на тест. в организма му са и без това високи?
За мен това е "излишно" човъркане с организма на тази възраст, въпреки че съм виждал и момчета на 16г да го пият и то с добър ефект.
Ако бях 75 кг, с 35 см ръка, 105 см гръден кош и 55 см бедро и имах същите силови постижения щях да се съглася с теб :PПървоначално написано от Naik1
Тренировките са нещо като работниците на строежа - ако им закараш бетон ще наливат плоча и колони, ако им закараш тухли ще зидат стени, ако им закараш лепило ще правят замазки, ако не им закараш нищо ще играят карти и ще пият бира...Схващаш ли аналогията ?![]()
Без тестостерон! Кленбутеролът не е продукт на тестостеронът,не направо него исках да вземаА да си бия иглички няма да стане така или иначе , имам фобия , дайте на хапчета
![]()
и все пак много трудна работа... я за по-сиигурно си се хвани като хората, без да шмекеруваш, накрая ще се кефиш всичко като ти е от ядене..
Абсолютно излишен е преди 21 години...Не прочете ли какво съм написал?Първоначално написано от Thrombocyte
Иначе, който и да го пие ще види най-малкото "добър" ефект![]()
Само дето имам фобия от игли,не разбираш ли ?Първоначално написано от Thrombocyte
Не е въпроса от какво има в иглата,а от самата игла!
Ама и ти като тея начинаещите искаш за 2 дни чудо да стане![]()
За 2 дни , а ? Само недей се изказва щото ставаш смешен !Първоначално написано от Naik1