.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Oбезкосмяване на цялото тяло ... ?

Кой е най- евтиния метод?
    Мерси на всички които ще помогнат !!
    Така съм създадена,че предпочитам да се усмихна..вместо да се намръщя..да погаля,вместо да ударя.Да повярвам,щом ме погледнат в очите.Много пъти са ме лъгали-дори най-скъпите..Най-близките..!! Обичта ми са тъпкали,с думи са ме оплитали.. И пак ме гледаха в очите..Може още 100 пъти да ме излъжат..Нека ! Едно не искам : ...Заради стоте измами..,Веднъж да не повярвам на очите,които наистина са били искрени !

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Кола маска-най-ефикасно и след това самобръсначка:най-гладко и евтино
    • Обичай,за да те обичат! •

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Най-евтино излиза,като си купиш епилатор,и след това нямаш никва грижа да даваш пари всеки месец да кола маска и т.н.С епилатора ще си избиеш парите хиляда пъти.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Най-евтино излиза,като си купиш епилатор,и след това нямаш никва грижа да даваш пари всеки месец да кола маска и т.н.С епилатора ще си избиеш парите хиляда пъти.
    Съгласна съм Кола маската е най-доброто, но аз не мога да чакам косъмчетата са пораснат достатъчно, а със самобръсначката е много разправия всеки ден... За това за мен епилатора си остава №1 за мен Не е чак толкова скъп, премахва и малките косъмчета, по всяко време може да се използва без да се клепеш с куп глупости, трайно е.

Супер фен Аватара на 4o4ina
    кола маска

Да ама епилаторът харчи ток и излиза 2 пъти по-скъпо от колата маска!

хахах шегуваш се,нали!? трябва да изхабиш доооста сериозно количество ток,за да ти излезе два пъти по-скъпо от цената на колата /10-20 лева,зависи къде ти я правят/.
    Епилатор или още по-евтино,ноо непрепоръчително - бръснене

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Аз пък нямам нерви да се занимавам 100часа със епилатора
    За това, че използвам кола маска. Но най-евтино е бръсненето

Aз пък понякога си купувам готова кола маска от магазина и сама в къщи се обезкосмявам и пак съм доволна

Явно ще е кола маска ...
    Интересува ме и как да предотвратя малките пъпчици след това?
    Така съм създадена,че предпочитам да се усмихна..вместо да се намръщя..да погаля,вместо да ударя.Да повярвам,щом ме погледнат в очите.Много пъти са ме лъгали-дори най-скъпите..Най-близките..!! Обичта ми са тъпкали,с думи са ме оплитали.. И пак ме гледаха в очите..Може още 100 пъти да ме излъжат..Нека ! Едно не искам : ...Заради стоте измами..,Веднъж да не повярвам на очите,които наистина са били искрени !

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Мен супер много ме мързи с епилатора, затова понякога прибягвам до кола маска ...
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от xSANYAx
    Да ама епилаторът харчи ток и излиза 2 пъти по-скъпо от колата маска!
    Глупости. Епилаторът харчи ток за стотинки. Защо говориш без да си информирана?

Най-добрата инвестиция в това отношение е епилаторът. Ако не те мързи естествено. Но за мързеливите и бръсненето е тормоз.

Ако обаче си готова да отделиш малко повече средства за значително по-дълготраен ефект - фото или лазерна епилация.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Провинцията
    Ке умреш от студ бе!?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си