- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кое е най - тъпото нещо което сте правили?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Преди месец се бях нахакал с колето в малка катранена яма. Станах баси чернилката, пак после и в една дълбока кал са пребих. като се прибрах наще направо не ма познаха
![]()
ПиКаЯ ПрАв
В детската градина ядох пясък. А някъде пак детската към 1 клас може би си бях залепил сам дъвка в косата.![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
а пък едно момиче от моя клас в 3 клас мисля че беше беше написало:my mother is popcorn
![]()
![]()
![]()
а пък искала да каже, че майка и продава пуканки
![]()
![]()
![]()
аз пък си бях залепила пръстите с капчица![]()
веднъж бях видял един ник (BlOnDiNkA nO Za6tO)\![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПиКаЯ ПрАв
Ау имам лоши спомени с едно лепило .. да съм бил на 3-4 годинки и наще са лепили нещо и ми разправят ,че съм бил взел лепилото и сам го изсипъл на пода и съм седнал върху него и панталоните ми са се били залепили за пода и нямало как да стана. И като ме видя ме питали кво ми е аз сам бил ревал ,че съм се късал .. бахти простия съм билПървоначално написано от LoveChocolate
![]()
Born Bad,The Dog who loves too much!
---------------------------------------------
Първоначално написано от pitbullxx
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз пък в 2 клас по английски госпожата ми казва да кажа " Телефонът звъни " и аз казвам ' The phone ding dong "![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Защо де .. защо.. най епичния ник които съм виждал е - сърма в мрака , чушки с ориз - кура ми янко-Първоначално написано от BiOhAZzArD
![]()
Първоначално написано от LoveChocolate
![]()
![]()
![]()
![]()
и аз от малък съм се правил на ' англичанин ' ама съм си бил измислял думите и като ме питали нещо съм говорил на измисления ми език и тва цели 2 месеца било
сега не го помня пгхахах
Преди години влизах постоянно в кефче.ком и имаше едно мочме дето се пишеше "ebisa" и го питам защо се е писал така итой вика " ами пробвах колко много неща и нищо не стана .. накрая написах ебиса и стана "Първоначално написано от pitbullxx
![]()
и ние спирахме тока в даскалото и кат идваха да ни се карат обвинявахме другия клас..
или пък се качвахме на тавана в дасакло и то нали са казваше Христо Ботев и си мислехме че там епогребан той и хоихме да го викаме уж и момчетата вадеха некви звузи и ние са плашихме и бягахме ама и те се плашеха и бягаха![]()
![]()
А пък съм си обличал дрехите на обратно като малък![]()
![]()
![]()
аз пък веднъж в 3 или 4 клас.. не помня .. ставам сутринта (първа смяна ) ама толкова ми се спи че си обувам дънките и съм с горнището на пижамата .. обличам си якето и тръгвам и на училище чак видях че съм по пижама![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от LoveChocolate
Аз съм тръгвал по чехли и без раницае ма се усетих на улицата
![]()
ПиКаЯ ПрАв
аз пък кат малка съм видяла паяк на тавана и съм казала на мама : Мамоо махни паяка.. ще го прегази кола![]()
![]()
![]()
![]()
аз съм заспивала в автобуса .. отивах за даскало ... и стигнах чак до края на града .. там ме събуди кондукторката
![]()
Първоначално написано от alice13
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тва ма разби
ПиКаЯ ПрАв
Като заговорихте за тъпи никове малко по-горе. Аз съм срещал banica_eater и sopol_v_mraka![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Като малка майка ми ми казваше внимавай не яж ябълка,защото ще ти падне зъба, но аз естествено не слушах и отхапах ябълката и зъба ми остана там. И после рев до безкрая![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Първоначално написано от Lian4ety
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кат бяхме в началното имахме един дебел съученик.. и ся нали играем на криеница и той са крие до една врата.. и тамън са обляга и цялата врата на долу
![]()
после директорката идва и пита кой счупи вратата и нашия клас обвиняваме другия клас ама накрая си признахме и майка му на нас ни се скара
![]()
е пък най-тъпото е че в 7 клас не взех изпита по математика![]()
Аз пък веднъж ходих без чанта във 2ри клас. Забравих я. Наложи се да се върна.Първоначално написано от LoveChocolate
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.