.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

От коремни преси коремът се уголемява.?

Здравейте!
    Имам един въпрос към вас. Наскоро започнах да правя редовно коремни преси с целта да си намаля коремчето. По принцип знам, че е нужно и бягане или кардио за тази цел, но нямам достатъчно време и затова пресите са единственото нещо, което правя. Но няколко човека ми казаха, че ако правя само преси без бягане било почти сигурно че коремът ми ще се уголеми, вместо да се смали.. Вярно ли е това?

Фен Аватара на Andrez
    Град
    София
    Не ! От коремните преси, както сама се досещаш се стяга корема - следователно няма как да се уголемява нали така : ))
    твоята болка днес, е твоята сила утре

Да де, знам го това, но идеята на хората, които ми го казаха това, беше че мазнините, които съм натрупала сега по корема, щели да се превърнат в мускули и така да изглежда още по-голям..

Супер фен Аватара на pressiana
    Мазнините не се превръщат в нищо, те се топят.

Голям фен Аватара на Colombia
    ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!

Няма какво повече да кажа.Не се връзвай на тия простотии.
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от pressiana
    Мазнините не се превръщат в нищо, те се топят.
    Не се ли топят чрез бягане? А като няма бягане, а само коремни преси..

Недейте да знаете много. Наистина се уголемява ... малко или много и това е нормално - като при всеки мускул, когато го тренираш се уголемява. Но теб не бива да те притеснява това, защото няма да ти стане по-голям корема, но просто няма да имаш никакви резултати без тичане. Да правиш само коремни е безсмислено от гледна точка на това, че няма да има ефект, а не че ще ти пораснат коремните мускули. Поне при момиче няма такава опасност.

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    Когато тренираш мускула той РАСТЕ при всички положения.. съмнявам се да ти порасне в буквален смисъл,но ако искаш съвет първо кажи какво точно целиш ? ако искаш да имаш просто плосък корем само кардио и много кардио ! тичай,скачай,карай колело и тн.. а ако искаш плосък корем с плочки трябва да комбинираш кардио упражненията с коремни преси
    като цяло пресите са единствено ако искаш да имаш видимо изпъкнали плочки , но без да свалиш излишните мазнини няма как да стане

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Хаха. То така се правят мускулите. От 1 - 2 месеца трениране и вече ги имаш Иначе ще ти се уголеми талията, да, но след доста постоянни тренировки, а не просто колкото да искаш да отслабнеш. И не знам дали го знаеш, но аз пък ще ти кажа - ако имаш бирено коремче [независимо малко или голямо] коремните преси не са това, което ще ти го свалят, те тренират само горните коремни мускули, тези под ребрата.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Град
    Провинцията
    Категорично не. Но само с коремни преси ще имаш да дочакаш до очаквания резултат. Комбинирай го с бягане, колело и сутрешни упражнения за корем. Ако пък имаш време за фитнес, ще си идеална.

Цитирай Първоначално написано от Grommash
    Категорично не. Но само с коремни преси ще имаш да дочакаш до очаквания резултат. Комбинирай го с бягане, колело и сутрешни упражнения за корем. Ако пък имаш време за фитнес, ще си идеална.
    +1 само с коремни преси почти може би дори няма да успееш да постигнеш желания ефект.

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *

Да уголемява се! С коремни преси НЕ СЕ горят мазнини! Мускулите се разширяват и така става по "голям" особено ако се прекали с тях. За това първо се прави кардио тренировка и след това за стягане и така нататък. Вместо да правиш коремни преси скачай на въже.

Супер фен Аватара на musS
    Цитирай Първоначално написано от ZaicheNaXeroin
    Когато тренираш мускула той РАСТЕ при всички положения.. съмнявам се да ти порасне в буквален смисъл,но ако искаш съвет първо кажи какво точно целиш ? ако искаш да имаш просто плосък корем само кардио и много кардио ! тичай,скачай,карай колело и тн.. а ако искаш плосък корем с плочки трябва да комбинираш кардио упражненията с коремни преси
    като цяло пресите са единствено ако искаш да имаш видимо изпъкнали плочки , но без да свалиш излишните мазнини няма как да стане
    +1 пък и имаше такава тема вече

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от Kris4an0
    ...Да правиш само коремни е безсмислено от гледна точка на това, че няма да има ефект...
    Ефект ще има - ще си прецака кръста. Да, няма да постигне желания ефект, но от коремни преси толкова.

Коремните преси са за стягане на горната част на коремните мускули.Ако не правиш нищо друго,пак може да си го стегнеш,но това не означава че ще си махнеш и мазнините.За мазнините има кардио ! Затова се съчетава кардиото с упражнения,за да може докато се топят килограмите,да се стегнат и мускулите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си