- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако пожелаеш нещо силно, можеш да го постигнеш?/нещото е boy
Здравейте! Искам да кажете как вие бихте постъпили ,за да реша какво да правя. Та ако сте момиче кажете какво бихте направили на мое мястo, а ако сте момче прочетете някой женски отговор и кажете какво бихте направили...Уфф, знам, че нямаше как по зле да обясня.
![]()
Та.. Аз съм на 15 години (за 9 клас) , той е на 18, мисля (за 12 клас, със сигурност). Преди месец/два още докато бяхме на даскало нещо си минавахме (до тоалетната отивахме с една приятелка, не че има значение) и ТОЙ се опита да ме сопне (аз не му обърнах внимание и си продължих, какво трябваше да направя - да му се метна на врата ?) и оттогава го ..ох харесах. Ами то нищо ново постоянно си харесвам някой и стават интересни случки, но никога не се надявам и не искам нещо сериозно. Ама сега нещо го искам за гадже.
Имам ли някакъв шанс? То ти мани ,че умирам от срам да му пиша в Фейсбук, но ако случайно посмея възможно ли е нещо хубаво? Доколкото знам е без гадже. Не знам дали казах, но е УНИКАЛНО КРАСИВ, не изглежда като боклук (смисъл по характер), като гледам не ходи винаги с голяма компания.Като се замислиш та това е момче, ако не стане-здраве, много са красивите момчета и без момче също е перфектно, но когато стигнеш до изпълнение е друго...Накратко-харесали сте си момче, ама не го познавате. Искате да се запознаете и ако го харесате и по характер да сте заедно.Вие какво бихте направили?
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !