- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Хелпп...
Здравейте. Проблемът ми е следния. Днес с приятели играехме футбол и като се борим за топката той ме удари с рамо и аз на 5 метра. А аз като го ударя почти нищо. Аз съм и лек. 56кг на 180. А предишния ден с друг приятел се блъскахме и пак същото. Вече съм отчаян.. :s . Какво ще ми препоръчате за да се "стегна" Какви упражнения да правя. На каква храна да наблягна и т.н ....
Тренирай в фитнес с фитнес инструктор най-добре. Но може просто да ядеш храни които са с не наситени мазнини ,за да качиш маса и тренирай на лостове или във фитнес избора е твой.Яж картофи ,червено месо ,ориз общо взето приемай повече калории от колкото по принцип приемаш на ден .
You are not a beautiful and unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everyone else, and we are all part of the same compost pile .
Нямам възможност да ходя на фитнес щото нямам наблизо, но тренирам стрийт фитнес и после с гирички. Ще се стремя да приемам повече калории![]()
еееех,този стрийт фитнес....
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
трябва да тренираш за баланс ...
ако имаш някъв приятел борец, питай го може да ти помогне да научиш как да се буташ
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Какви тренировки мога да правя за баланс![]()
петльов бой .. бутате се само с гърдитеПървоначално написано от kiberrboy
другото упражнение е да се бутате от клинч и да сменяте клинча (от рамо-на рамо)
тия неща не могат да се обеснят, трябва да ти се покажат ..
упражненията ще ти помогнат да контролираш торса си по-добре
балансиращи мускули са коремната мускулатура, кръста ... а бутащи са бедрата, краката като цяло. Така че ще е добре да си ги тренираш.
пп: клинча за който ти говоря е боксовия, а не борческия клинч
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
борба!!!
Баварец вадя от гараж, после на масаж!
Гледаш репортаж за мен и моя антураж!